Editörler : gül-feşan
24 Kasım 2023 16:08

Acil yardım

Arkadaşlar istanbulda hastanede çalışılırken muğla iline tayin çıktı 2 aylık bebekle taşınamadim gidemediğim için iptal dilekçesi verdim şimdi çok pişmanım tayinimi geri alma şansım var mı?

umutXx
Kapalı
24 Kasım 2023 20:14

dilekçe işleme alındıysa, hayır.

pınar eyce
Aday Memur
26 Kasım 2023 23:09

Sadece 1 kereye mahsus hakkımı geri alabileceğimi söylediler

pınar eyce
Aday Memur
27 Kasım 2023 17:07

Bununla ilgili bir bilginiz var mı arkadaşlar

pınar eyce
Aday Memur
29 Kasım 2023 16:53

Arkadaşlar tayin hakkini geri alabilen oldu mu bu şekilde

pınar eyce
Aday Memur
02 Aralık 2023 18:51

Dilekçe işleme alındı fakat onunda iptalini yazdık

umutXx, 1 yıl önce

dilekçe işleme alındıysa, hayır.

umutXx
Kapalı
02 Aralık 2023 19:13

özel bir durumsa geri alınabilir, normal şartlarda geri alamazsınız. ve bunu belge olarak sunmanız gerekir.

pınar eyce, 1 yıl önce

Dilekçe işleme alındı fakat onunda iptalini yazdık

pınar eyce
Aday Memur
03 Aralık 2023 23:27

Belge olarak doğum belgesini sunabilir miyim gerçekten hem kendim rahatsizdim hem bebek sarılık oldu 2 ay içinde ev bulup tasinamadim 5 gün içinde gitmen gerekiyor dediler bebekle yola çıkamadım

umutXx, 1 yıl önce

özel bir durumsa geri alınabilir, normal şartlarda geri alamazsınız. ve bunu belge olarak sunmanız gerekir.

pınar eyce
Aday Memur
04 Aralık 2023 18:44

Doğum raporumu gerekçe olarak kabul ederler mi hem 2 aylık bebekle hem ameliyat ağrilariyla ev bulup taşınmak çok zordu gerçekten

pınar eyce, 1 yıl önce

Belge olarak doğum belgesini sunabilir miyim gerçekten hem kendim rahatsizdim hem bebek sarılık oldu 2 ay içinde ev bulup tasinamadim 5 gün içinde gitmen gerekiyor dediler bebekle yola çıkamadım

lDeimosl
Genel Müdür
04 Aralık 2023 19:35

Zaten en başta raporunuzu sunsaydınız mazeretli olarak ayrılış süreniz belirli bir süre uzatılırdı. Sonradan sunmanın anlamı olmaz diye düşünüyorum.

pınar eyce
Aday Memur
04 Aralık 2023 21:45

Ayrılış sürem 2 ay uzatıldı ağustosta iken ekime çekildi fakat ben ekim ayında da gidemedim gidemediğim için iptal dilekçesi verdim sonra o dilekçeninde iptalini tayin hakkımın saklı kalmasını yazıp yolladık

lDeimosl, 1 yıl önce

Zaten en başta raporunuzu sunsaydınız mazeretli olarak ayrılış süreniz belirli bir süre uzatılırdı. Sonradan sunmanın anlamı olmaz diye düşünüyorum.

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi