Editörler : crops35

Ruhan333
Aday Memur
13 Aralık 2023 22:37

Teşekkür ederim . Kurum daha avantajlı olur bu konuda üniversite pek olanak saglamaz diye düşündüm. Ahh buyuksehirde kiralar fazla olmasa kimse bu kadar düşünmez aslında. Ama memur maaşı aslında eridi bu kiralar pahalılık yüzünden

patatessalatası, 1 yıl önce
Sözleşmeli personel merkezide tercih verebilir dinlemeyin şunu ya. Ama gerek yok zaten 3 sene sonra kadrolu oluyor. Tayin konusunu bilmiyorum. Forumda belediye ve üniversite personeli başlığı altında açılan başlıklarda tayinle ilgili birçok mesaj görmüştüm oraya bakın
13 Aralık 2023 22:39

Atandıktan sonra da 1 yıl süreyle kurum içi veya kurumlar arası nakil yasağına tabidir sözleşmli personel. Üniversite personelinin yer değiştirme talebine nakil desek daha doğru olur.
Ruhan333, 1 yıl önce

Teşekkür ederim . Kurum daha avantajlı olur bu konuda üniversite pek olanak saglamaz diye düşündüm. Ahh buyuksehirde kiralar fazla olmasa kimse bu kadar düşünmez aslında. Ama memur maaşı aslında eridi bu kiralar pahalılık yüzünden

13 Aralık 2023 23:01

Şunu da ekliyeyim. Sizin talep etmeniz gerekiyor. Talebinizle kadroya geçiriyorlar
Ruhan333, 1 yıl önce

Ruhan333
Aday Memur
13 Aralık 2023 23:08

Anladım şayet kazanırsam umutsuz vaka değil yani. insan kazanmaktan öte barınma yı dert ediyor maalesef. Kiralar fazlasıyla uçuk. Bir yıl idare ederim şayet çakılı senin tayin hakkın yok denilirse gidemem. İnşallah merkezi olur da üniversite olsa bile hakkimdan feragat ederim. Merkezi de kadro açarsa muhasebe den benim puanıma düşerse tabi ki 😊

Şunu da ekliyeyim. Sizin talep etmeniz gerekiyor. Talebinizle kadroya geçiriyorlar
13 Aralık 2023 23:12

Yani kadrolu atandıktan sonra 1 yıl yasağa tabi 3+1
Atandıktan sonra da 1 yıl süreyle kurum içi veya kurumlar arası nakil yasağına tabidir sözleşmli personel. Üniversite personelinin yer değiştirme talebine nakil desek daha doğru olur.
13 Aralık 2023 23:19

Kadrolu atandıktan sonra demek yanlış oldu. Sözelşemli kadroya geçtikten sonra desek daha doğru olur. Tm yazmayacam artık :). Bu kadardı
Yani kadrolu atandıktan sonra 1 yıl yasağa tabi 3+1
14 Aralık 2023 18:07

hocam buro yonetimi merkezide kac kisilik kontenjan ayrilir puanlar kaca duser sizce 74.14 puan ile sansim varmi
Kadrolu atandıktan sonra demek yanlış oldu. Sözelşemli kadroya geçtikten sonra desek daha doğru olur. Tm yazmayacam artık :). Bu kadardı

Ruhan333
Aday Memur
15 Aralık 2023 14:22

Bende muhasebeyi bekliyorum 74.48 ama açıktan fazlasıyla büro aldılar takip edin lütfen. Merkeziden umarim yerlesirim bakalım kaclara kadar düşecek. Büyük ihtimal kendi memleketini puanı iyi olupta bekleyen de vardır. Bekleyip göreceğiz

asistanyonetici78, 1 yıl önce
hocam buro yonetimi merkezide kac kisilik kontenjan ayrilir puanlar kaca duser sizce 74.14 puan ile sansim varmi

Dol8311
Şef
15 Aralık 2023 22:53

Üniversite olursa nakil hakkınız yasal olarak var.Cevreniz var ise hemen yapma şansınız var.yok çevreniz yok ise üniversitede hocalar ile bir cevre oluşturabilirsiniz.nakil hakkınızı o cevre oluşturduktan sonrada kullanabilirsiniz.universitede çalışmak şimdi bazı arkadaşlar bana saldıracaklar gerçekten elit bir ortamdır ve başka bölümde okuyabilirsiniz kendi üniversitenin çatısı altında üniversite gelir ise merkezide belediyeler gelirse belediyelere tercih bildirebilirsiniz maas açısından çok iyidir.sds vardır belediyelerde yılbaşından sonra 50 bin civarı bir maaşı olur

Ruhan333, 1 yıl önce

Hocam merhaba henüz belli değil ama üniversite alımı açıklanirsa tayin hakkımız yok değil mi. Sizce üniversiteyi kazanırsam gitmeli miyim yoksa merkezi yi mi beklemeliyim evliyim bebeğim var eşim memur. Ama kendi memleketimizde memur. Üniversite olursa şayet bize uzak. Puan 74.48 sizden de fikir almak isterim.

Dol8311
Şef
15 Aralık 2023 22:54

Bakanlığın Web sitesini takip et ve insan kaynaklarini ara

ryhn., 1 yıl önce
hocam konudan bağımsız olacak ama bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. 2023/7 de atandım. ama şuan napmamız lazım süreç nolacak

Dol8311
Şef
15 Aralık 2023 22:56

Açılan merkezi alımda ve puanları kapandi

Sözleşmeli personel merkezide tercih verebilir dinlemeyin şunu ya. Ama gerek yok zaten 3 sene sonra kadrolu oluyor. Tayin konusunu bilmiyorum. Forumda belediye ve üniversite personeli başlığı altında açılan başlıklarda tayinle ilgili birçok mesaj görmüştüm oraya bakın

ryhn.
Aday Memur
15 Aralık 2023 22:56

sağolun hocam
Dol8311, 1 yıl önce

Bakanlığın Web sitesini takip et ve insan kaynaklarini ara

Ruhan333
Aday Memur
16 Aralık 2023 22:42

Anladım hocam. Bir sene sonra mi nakil hakkı elde ediyorum. Vallahi ikisini de bekliyorum merkezi ve üniversite sonucu. 😅 Tabi gönlüm merkeziden yana keşke olsa da uçarak gitsem. Cevap için de çok teşekkür ederim

Dol8311, 1 yıl önce

Üniversite olursa nakil hakkınız yasal olarak var.Cevreniz var ise hemen yapma şansınız var.yok çevreniz yok ise üniversitede hocalar ile bir cevre oluşturabilirsiniz.nakil hakkınızı o cevre oluşturduktan sonrada kullanabilirsiniz.universitede çalışmak şimdi bazı arkadaşlar bana saldıracaklar gerçekten elit bir ortamdır ve başka bölümde okuyabilirsiniz kendi üniversitenin çatısı altında üniversite gelir ise merkezide belediyeler gelirse belediyelere tercih bildirebilirsiniz maas açısından çok iyidir.sds vardır belediyelerde yılbaşından sonra 50 bin civarı bir maaşı olur

Dol8311
Şef
18 Aralık 2023 04:00

Etkili bir tanıdığınız varsa atandığınız günde nakil olabilirsiniz

Ruhan333, 1 yıl önce

Anladım hocam. Bir sene sonra mi nakil hakkı elde ediyorum. Vallahi ikisini de bekliyorum merkezi ve üniversite sonucu. 😅 Tabi gönlüm merkeziden yana keşke olsa da uçarak gitsem. Cevap için de çok teşekkür ederim

Ruhan333
Aday Memur
19 Aralık 2023 19:53

Çok teşekkür ederim :) sonuç beklemeye devam.

Dol8311, 1 yıl önce

Etkili bir tanıdığınız varsa atandığınız günde nakil olabilirsiniz

naks kadim
Aday Memur
20 Aralık 2023 04:21

arkadaşlar neredeyse tüm konuşmaları okudum ancak kafam karıştı. şimdi 2023/7 yi kazandı birisi merkezi atamada tercih yapılabiliyormu tekrar ? yoksa hakkını kayıp edip 1 sene doldurduktan sonra mı tercih yapabilecekler.... kendi puanıma göre tercih yaparken buna göre umutlanacağım nett bilgisi olan bir arkadaş var mı acaba ?

Dol8311
Şef
20 Aralık 2023 12:26

Kardeşim kimseye sormana gerek yok.Basvuru kılavuzunu oku ondan bundan sallıyor miller.tum basvuru adım adım yazıyor.

naks kadim, 1 yıl önce

arkadaşlar neredeyse tüm konuşmaları okudum ancak kafam karıştı. şimdi 2023/7 yi kazandı birisi merkezi atamada tercih yapılabiliyormu tekrar ? yoksa hakkını kayıp edip 1 sene doldurduktan sonra mı tercih yapabilecekler.... kendi puanıma göre tercih yaparken buna göre umutlanacağım nett bilgisi olan bir arkadaş var mı acaba ?

Dol8311
Şef
20 Aralık 2023 12:29

Sozlesmeli atandığını an 657 devlet memurları yasasına tabi olursunuz 657 göre atanıp gitmez iseniz yaptırımları belli googlede araştırın bakayım.

naks kadim, 1 yıl önce

Ruhan333
Aday Memur
20 Aralık 2023 18:13

Hocam hakkınızda hayırlısı olsun bakalım kacla kapatacak yine sıra bize gelmez diye düşünüyorum. Umarım siz atanirsinjz

Dol8311, 1 yıl önce

Puan siralamasi yapalım arkadaşlar olmazmi

Dol8311
Şef
20 Aralık 2023 18:32

Biraz düşük bir alım oldu minimum 110 kişi beklerken muhasebe çok düştü ortaklığa büro yönetiminde biz avantajliyiz maliyede beraberiz.şeker fabrikalarını yapacak yarısını nasip diyip 7 kişi büro ortaklı 3 kişi maliye 5 tercihte yalnız muhasebe yapacağım.nasip diyecek artık.ama çok az oldu.karisikik yapacağım kısmet diyeceğim artik

Ruhan333, 1 yıl önce

Hocam hakkınızda hayırlısı olsun bakalım kacla kapatacak yine sıra bize gelmez diye düşünüyorum. Umarım siz atanirsinjz

Toplam 109 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi