Editörler : Lanet
27 Kasım 2023 15:51

DHMİ tazminat

Elektronikcilerin aldığı tazminatı herkes alacakmış bu doğrumu? 2024 yılında

birtutamumut
Şube Müdürü
27 Kasım 2023 15:56

aman ha candidman kalpten gider

Eren Bey
Aday Memur
28 Kasım 2023 12:18

zaten şuan herkes almıyor mu yani elektrik makine vs

Lütfü can ayne
Aday Memur
30 Kasım 2023 13:03

Her meslek aynı tazminatı almiyor

Eren Bey, 1 yıl önce

zaten şuan herkes almıyor mu yani elektrik makine vs

sekoli1982
Kapalı
30 Kasım 2023 16:20

Lcabro kardeş duyumun için bravo ocak 1 de herkesin alacağı tazminatları elektronikçilerin tazminatlarına eşitliyorlar evet hatta yukarı yönlü eşitleme olmazsa elektronikçilerin maaşlarını makinecilerle elektrikçlerle eşitliyeceklermiş.

Lcabro
Aday Memur
30 Kasım 2023 19:16

Öyle bir sôylenti var ama kesinmi onu bilmiyorum

sekoli1982, 1 yıl önce

Lcabro kardeş duyumun için bravo ocak 1 de herkesin alacağı tazminatları elektronikçilerin tazminatlarına eşitliyorlar evet hatta yukarı yönlü eşitleme olmazsa elektronikçilerin maaşlarını makinecilerle elektrikçlerle eşitliyeceklermiş.

birtutamumut
Şube Müdürü
30 Kasım 2023 19:31

umarım kesindir. candidman bunun üzerine bir soğuk su içer

Lcabro, 1 yıl önce

Öyle bir sôylenti var ama kesinmi onu bilmiyorum

candidmen
Yasaklı
30 Kasım 2023 19:48

Hani ki öyle bişey yapsalar da bizde gidip işletmede taşeronların yaptığı işleri onlar gibi izleyerek aynı maaşı alıp sorumsuzluk rahatlığı ile keyf yapsak. Bu durumda kule de atc de kalmaz, birazda sizler risk ve sorumluluk alırsanız vallahi memnun olur insanlar. Yanlız bu dediklerinizinde palavra olduğu mahkeme işleri gibi açığa çıkınca yine mi utanmayacaksınız. Allah akıl versin akıl, uslanmadınız hiç

sekoli1982, 1 yıl önce

Lcabro
Aday Memur
30 Kasım 2023 19:55

Bu kadar zorunuz nedir bilmem sanki kalp ameliyatı yapıyorsunuz tıp okudunuz doktor olduğunuz bu ego nedir anliyamadim bı anlam veremedim sadece elektronik okudunuz branş farkınız var bence bu büyük haksızlık bunun bir an önce düzeltilmesi lazim

candidmen, 1 yıl önce

Hani ki öyle bişey yapsalar da bizde gidip işletmede taşeronların yaptığı işleri onlar gibi izleyerek aynı maaşı alıp sorumsuzluk rahatlığı ile keyf yapsak. Bu durumda kule de atc de kalmaz, birazda sizler risk ve sorumluluk alırsanız vallahi memnun olur insanlar. Yanlız bu dediklerinizinde palavra olduğu mahkeme işleri gibi açığa çıkınca yine mi utanmayacaksınız. Allah akıl versin akıl, uslanmadınız hiç

candidmen
Yasaklı
01 Aralık 2023 16:44

E Sende okusaydın ya o halde Elektronik. Noldu puanın yetmedi demi, elinden alan mı oldu, cebinden çalan mı oldu, hiç alamayacak iken ortak gurup diyerek Seyrüsefercilerin alacağından nasiplendirildiniz, yetmedi mahkemeye verip yenildiniz, elinizdeki de gidecek bu gidişle. Akıllı uslu işinizi yapıp oturun yerinizde. Kalp ameliyatı yapan Dr ile Enfeksiyon Dr u aynı döner sermayeyi mi alıyor ki sende alasın..

Lcabro, 1 yıl önce

Bu kadar zorunuz nedir bilmem sanki kalp ameliyatı yapıyorsunuz tıp okudunuz doktor olduğunuz bu ego nedir anliyamadim bı anlam veremedim sadece elektronik okudunuz branş farkınız var bence bu büyük haksızlık bunun bir an önce düzeltilmesi lazim

candidmen
Yasaklı
01 Aralık 2023 18:21

Uzaktan oku da gel o halde, beyin yeterli değil galiba. Yazık. Allah şükretmeyi bilmeyenden alır AMİ

candidmen
Yasaklı
01 Aralık 2023 18:33

Uzaktan oku gel o halde, beyin yeterli değil galiba. Yazık. Allah şükretmeyi bilmeyenden alır AMİN

01 Aralık 2023 20:21

Ne sacma sapan tipler

Ne yavan muhabbet

Espri yok, bilgi yok

Yok oğlu yok

Ya memur, ya da memur adayı

candidmen
Yasaklı
01 Aralık 2023 23:33

İsrail zulmüne hayır. Bu zulüm devam ederken yapamıyorsan sen espri yap dur istersen. Konuya gelince ciddi, İngilizce, kanun nizam bilmeyenler mahkeme kararlarını bile anlayamazken aslında burada cevap vermek bile hata. Şimdi desem ki Annex, o ne diyeceklerle ne konuşalım ki. Allah yardım etsin beyin versin. Okumak beyinle oluyor, burada klavye şovalyeliği işe yaramıyor.

Zülmeisrailehayır, 1 yıl önce

Ne sacma sapan tipler

Ne yavan muhabbet

Espri yok, bilgi yok

Yok oğlu yok

Ya memur, ya da memur adayı

Lcabro
Aday Memur
02 Aralık 2023 08:32

Reis helal olsun sendeki bu zeka nedir ya bir şeyi bir defada bile yazamiyorsun sen dilekçe vb gibi şeylere yazabiliyor musun ama gerçi doğru sen profosörsün ama kaldırım profosörü.....

candidmen, 1 yıl önce

Uzaktan oku gel o halde, beyin yeterli değil galiba. Yazık. Allah şükretmeyi bilmeyenden alır AMİN

candidmen
Yasaklı
02 Aralık 2023 16:52

Oku... Oku da geeeelll. Kaldırımlar senle kaplanmış. Eğer okuyabilirsen dilekçeni ben yazarım wcbro.

Lcabro, 1 yıl önce

Reis helal olsun sendeki bu zeka nedir ya bir şeyi bir defada bile yazamiyorsun sen dilekçe vb gibi şeylere yazabiliyor musun ama gerçi doğru sen profosörsün ama kaldırım profosörü.....

Tekhedefarff
Aday Memur
03 Aralık 2023 09:24

böyle tazminat olayı felan yok DHMİ de yine aynı devam arkadaşlar

Lcabro
Aday Memur
03 Aralık 2023 19:14

Kardeşim daha ,Türkçe kelime ve bir cümle yazamıyorsun ilk önce sana tavsiyem Türkçe öğrenmelisin!!!

candidmen
Yasaklı
04 Aralık 2023 13:28

Hadi oradan haset eden kişilik. Çatladınız, yırtıldınız, kışkırttınız ama hepsi yüzünüze bulaştı.

Fana35
Yasaklı
04 Aralık 2023 14:35

arkadaşlar bulunduğunuz kurumun kıymetini ve değerini bilmeniz adına, dışarda insanların asgari ücretle çalıştığını hatırlatmak isterim. hakkınız ararken birbirinizi kırmamınız öneririm. affınıza sığınarak tabiri şahsi olarak algılamayın ama ...... çıkartıyorsunuz.

Lcabro
Aday Memur
04 Aralık 2023 19:28

Arkadaşım,yazdığını silmişsin bence sen bir okuma,yazma kursuna git.

candidmen, 1 yıl önce

Hadi oradan haset eden kişilik. Çatladınız, yırtıldınız, kışkırttınız ama hepsi yüzünüze bulaştı.

Toplam 42 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi