Editörler : Lanet

Aimforblabla
Aday Memur
07 Aralık 2023 00:44

2 yıllık elektronik teknikerliği okumayı çok büyük bir olaymış gibi anlatanı da gördü bu gözler. birader sorun 2 yıllık elektronik okuyamamak değil 4 yıl okul bitirenlere kurumda bu kadar değer verilmemesi. kurum desin lisans mezunları da elektroniğe başvurabilir bakalım bir tane 2 yıllık atanan kalıyor mu ?

candidmen
Yasaklı
08 Aralık 2023 13:30

Güvenlik Personellerinden dahi okuyup Elektronikçi olan varken, 2 yıllık elektronik teknikerliği okumayı dahi beceremeyenlerin burada ahkam kesmesi çok garip. Kurum imtihan açıp aldı, güvenlikçi bile Elektronikçi oldu, Sen marsta mi idin o sıra kardeş. ALLAH HASET EDENE, YALAN KONUŞANA NASİP ETMİYOR, ÇALIŞANA VERİYOR ŞÜKÜR.

Lcabro
Aday Memur
08 Aralık 2023 17:16

Kardeşim beyin algın açıksa zaten kolay bir bölüm olduğunu kendin acıkladın yane sizi zorlayan bir şey yok....

candidmen, 1 yıl önce

Güvenlik Personellerinden dahi okuyup Elektronikçi olan varken, 2 yıllık elektronik teknikerliği okumayı dahi beceremeyenlerin burada ahkam kesmesi çok garip. Kurum imtihan açıp aldı, güvenlikçi bile Elektronikçi oldu, Sen marsta mi idin o sıra kardeş. ALLAH HASET EDENE, YALAN KONUŞANA NASİP ETMİYOR, ÇALIŞANA VERİYOR ŞÜKÜR.

candidmen
Yasaklı
08 Aralık 2023 21:01

Kolay bölümü kazanamamış aslan yavrusu. Sütü mü az içtin yumurtayı mı az yedin. Bir Dr a sor sen bizide bilgilendir, ben de yurtdışı eğitimi tamamlayıp döneyim. Düşük puanlı küçük beyinli olunca ağlamak işe yaramıyor. Oku sen cinali yi baştan

Lcabro, 1 yıl önce

Kardeşim beyin algın açıksa zaten kolay bir bölüm olduğunu kendin acıkladın yane sizi zorlayan bir şey yok....

birtutamumut
Şube Müdürü
08 Aralık 2023 22:08

Candidman adamsın. Önlisans Elektronik bölümü olmasaydı uçaklar kalkamaz, limanlar çöker, evrenin dengesi bozulurdu. Amen

candidmen, 1 yıl önce

Kolay bölümü kazanamamış aslan yavrusu. Sütü mü az içtin yumurtayı mı az yedin. Bir Dr a sor sen bizide bilgilendir, ben de yurtdışı eğitimi tamamlayıp döneyim. Düşük puanlı küçük beyinli olunca ağlamak işe yaramıyor. Oku sen cinali yi baştan

ekka21
Memur
08 Aralık 2023 23:59

Candidmen geçmiş olsun, Size geçirmişler... 1.gruba girmiş, makine, motor,elektrik... :):):)

candidmen, 1 yıl önce

birtutamumut
Şube Müdürü
09 Aralık 2023 07:04

Böyle bir şey olsa candidman sabah akşam konu açardı.

ekka21, 1 yıl önce

Candidmen geçmiş olsun, Size geçirmişler... 1.gruba girmiş, makine, motor,elektrik... :):):)

candidmen
Yasaklı
09 Aralık 2023 19:28

Kuyruk acınız kuduza dönüşmüş. Olmadı, olmaz, olmayacak. Çatlayın patlayın, OKUYUN DA GELİN

candidmen
Yasaklı
09 Aralık 2023 19:46

EUROCONTROL cevap vermiş desem O NE Ki dersiniz, Sayfada yayınlamış desem İNGİLİZCE bilmezsiniz ki

candidmen
Yasaklı
09 Aralık 2023 19:48

O halde size yine OKUMAK düşüyor. İlk emir de OKU zaten. CinAli den başlayın ;)

candidmen
Yasaklı
09 Aralık 2023 19:50

Elektrik gazına gelmeyin yine, sonuç ortada 10 yıl sömürdüler herkesi. Uyanık olun OKUYUN

candidmen
Yasaklı
09 Aralık 2023 20:45

Başka kurumda olan ciğersiz kalmışlara tavsiye; işinizi yapın önce boş boş sallanmayın

Lcabro
Aday Memur
09 Aralık 2023 23:46

Allah sana vermez kardeş hep ben hep ben diyorsun sanki kendi cebinden para veriyorsun sorsam bilim adamıyım dersin ama bir baltaya sap olamamisin 4 yıllık kazanmaya bile bir bilgin yok ama sorsam bilim adamı gibi konuşuyorsun...

candidmen, 1 yıl önce

Başka kurumda olan ciğersiz kalmışlara tavsiye; işinizi yapın önce boş boş sallanmayın

candidmen
Yasaklı
10 Aralık 2023 19:08

wcabro nick. Klavye çığırtkanlığını bırak okumaya bak. 4+4 okudum şükür, Allah?ın verdiğine Elhamdülillah. Sorun senin gibi şükürsüzlerin sağa sola saldırması. Dr baksa bi yoksa kuduz vakası filan mı var nedir bu salyalı halin.

Lcabro, 1 yıl önce

Allah sana vermez kardeş hep ben hep ben diyorsun sanki kendi cebinden para veriyorsun sorsam bilim adamıyım dersin ama bir baltaya sap olamamisin 4 yıllık kazanmaya bile bir bilgin yok ama sorsam bilim adamı gibi konuşuyorsun...

Lcabro
Aday Memur
10 Aralık 2023 19:54

Cahilliginde bir şey degişmemis ama o zaman diplomasiz cahilmissin şimdi diplomalı cahilsin.😅

Lcabro, 1 yıl önce

candidmen
Yasaklı
10 Aralık 2023 23:10

wcbro hadi oradan çapsız beceriksiz laf ebesi. Bilgi yok sende, sırf çene, sağa sola saldırı yürü a

candidmen
Yasaklı
10 Aralık 2023 23:55

Yürü anca gidersin kıskanç cahil. Önce cehaletten kurtar kendini wcabro

furyschopen
Daire Başkanı
11 Aralık 2023 11:42

de mi
candidmen, 1 yıl önce

E Sende okusaydın ya o halde Elektronik. Noldu puanın yetmedi demi, elinden alan mı oldu, cebinden çalan mı oldu, hiç alamayacak iken ortak gurup diyerek Seyrüsefercilerin alacağından nasiplendirildiniz, yetmedi mahkemeye verip yenildiniz, elinizdeki de gidecek bu gidişle. Akıllı uslu işinizi yapıp oturun yerinizde. Kalp ameliyatı yapan Dr ile Enfeksiyon Dr u aynı döner sermayeyi mi alıyor ki sende alasın..

furyschopen
Daire Başkanı
11 Aralık 2023 11:45

gurup... :)) ya arkadaş sırf zamanında bol bol aldılar yaşın büyük diye atanmış bir adamsın gören de zanneder ki çok büyük işler yapıyorsun. teiastaki elektrik mühendislerine bir konuş da sana elektrik öğretsinler. öyle dümdüz teknisyeni ağzına bakıp oturmakla olmuyor ama haberin olsun. daha düzgün Türkçe yazamıyorsun. ülkede doğru zamanda doğru yerdeysen hak etmediğin konumda olabiliyorsun. Sen mesela en büyük örneğisin bunun.
candidmen, 1 yıl önce

E Sende okusaydın ya o halde Elektronik. Noldu puanın yetmedi demi, elinden alan mı oldu, cebinden çalan mı oldu, hiç alamayacak iken ortak gurup diyerek Seyrüsefercilerin alacağından nasiplendirildiniz, yetmedi mahkemeye verip yenildiniz, elinizdeki de gidecek bu gidişle. Akıllı uslu işinizi yapıp oturun yerinizde. Kalp ameliyatı yapan Dr ile Enfeksiyon Dr u aynı döner sermayeyi mi alıyor ki sende alasın..

candidmen
Yasaklı
11 Aralık 2023 14:21

İşiniz gücünüz dalga. Ama dalga geçtikleriniz nerede siz neredesiniz. Haydee okula

Toplam 42 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi