Editörler : Pangaea
28 Kasım 2023 14:55

Ne yapabilirim bunlara karşı?

Merhaba. okb majör depresyon ve anksiyete- kayı bozukluğu hastasıyım. ilaç tedavisi almama rağmen çalışıyorum bir kamu kurumunda normal memur statüsünde. ÖĞRETMENKEN geri hizmeti istedim kendim. elimden geldiği kadar işlere yetişmeye çalışıyorum ama benim de hatalarım oldu. Arkadaşlarım geçmişteki (işe devamsızlık) hatalarımı ?sana güvenip iş yapamıyoruz? diyerek affetmiyor ve surat yapıyorlar. Halbuki annemin vefatından sonra ben en ufak şeye bile rapor almaya tövbe etmiştim ama bunu bilmedikleri için umursamıyorlar beni. En ufak organizasyona bile herhalde görünce tadımız kaçıyor dediklerinden davet etmiyorlar!!!

Zaten biri ; senin odanın önünden geçerken midemiz bulanıyor diyordu, şimdi mide bulatacak odam da yok artık işyerimde. Ortalıkta iş var mı deyip duruyorum ve donuyorum adeta soğuktan.

Bildiğiniz bas git diye baskı moral bozma taktiği uygulanıyor! Ben raporların birçoğunu hatta yarısını kronik hastalığım nüksettiği için aldım ama anlatamıyorum diğer yarısına odaklanıyor! Ev değiştirmek zorundayım bana yardımcı olabilir misiniz dediğimdeyse tayin istesene İstanbul?daki evinin oraya diyor hepsi ! Ben bunların bende yarattığı moral enkazı ile ne yapacağımı bilemiyorum!!! İşyerindekilerin kurduğu whatsapp grubuna ilk geldiğimde bile alınmadım. Kronik hastalığıma rağmen bana muameleleri çok kötü. Ne yapabilirim bunlara karşı ???

mustafa1649
Aday Memur
28 Kasım 2023 15:23

Bana kalırsa tayinini iste.Aranız düzelse bile yaptıklarını ömür boyu unutmazsın boşver .Isrararcı olmamak gerekiyor bazen.Yeni insan yeni dünya demek.Güzel bir yer bulabiliyorsan hiç uğraşma

gokhankakiz
Daire Başkanı
28 Kasım 2023 17:11

Güncel

28 Kasım 2023 23:24

Bence de imkanınız varsa tayin alıp yeni bir başlangıç yapın. Bu noktadan sonra çalışma arkadaşlarınızla ilişkinizin tamamen düzelme şansı yok gibi

zefur2015
Aday Memur
29 Kasım 2023 07:16

Tayin isteyin yeni bir başlangıç yapın

gokhankakiz
Daire Başkanı
29 Kasım 2023 10:17

Güncel

gokhankakiz
Daire Başkanı
29 Kasım 2023 17:22

GÜNCEL

fztogretmn
Aday Memur
29 Kasım 2023 18:00

Güncel güncel deyio durmuşsunuz. Herkesin kendi çapında sıkıntıları var bunlarla baş etmeyi öğrenin ya da tayin isteyin gidin. Ne kadar abarttınız

nuray50
Aday Memur
29 Kasım 2023 18:20

bence ya aldirmayacaksiniz veya tayin isteyeceksiniz

Gardirop Fuat
Kapalı
29 Kasım 2023 20:37

Hocam her yerde bu tip kişiler olacak hangi işte çalışırsan çalış yani yaşaman gerekiyorsa yaşıyorsun iyi bilirim o hastalıkları geçmiş olsun tavsiyem tayin iste kimse için kendini yaranma çabasına girme derim...

Şahsi olarak soru sormak isterim memuriyete geçmişsiniz de kaç sene sonra ve hangi memurluğa geçtiniz sınav mualakt vs oldu mu nasıl başvurunuz süreç nasıldı dilekçe ile mi psikolojik raporla mi geçtiniz memnun musunuz maas vs olarak bilgi verirseniz dm veya burdan mutlu olurum saygilarimla

lutt
Şube Müdürü
29 Kasım 2023 20:50

tayinini iste evlen evlıysen boşan

30 Kasım 2023 12:38

Merhaba, aynı sorunları bende yaşadım. Tavsiyem bri sendikaya girip mobbing sıkıntıları yaşadığınızdan bahsetmeniz. Sendika yetkilileri geliyor tüm idareyi mum ediyorlar. Başka yere gitmeyi bende aşırı düşündüm ama her yerde aynı sorunları yaşarsınız ayrıca okulda memursanız siz kalıcısınız tüm idareciler gidici. Doktorunuza gidip yaşadığınız sıkıntıları anlatın stemde not etsin, sonra sendikaya söyleyin. Sahte gülücükler olacak. içten davranmadıklarını bileceksiniz ama moralinizin bozulacağı hiçbir davranışı yapmayacaklar. İş konuları hakkında Habib Hocanın telegraö kanalları var çok güzel her şeyi öğrenebilirsiniz oradan. Kendinize dikkat edin

gokhankakiz
Daire Başkanı
16 Mart 2024 16:13

bunu yapan kişilere destek çıkıyor sendikam maalesef!!! onlar haklı diyor sendika şube başkanı arkadaşım.
akakiyakakiyevic, 1 yıl önce
Merhaba, aynı sorunları bende yaşadım. Tavsiyem bri sendikaya girip mobbing sıkıntıları yaşadığınızdan bahsetmeniz. Sendika yetkilileri geliyor tüm idareyi mum ediyorlar. Başka yere gitmeyi bende aşırı düşündüm ama her yerde aynı sorunları yaşarsınız ayrıca okulda memursanız siz kalıcısınız tüm idareciler gidici. Doktorunuza gidip yaşadığınız sıkıntıları anlatın stemde not etsin, sonra sendikaya söyleyin. Sahte gülücükler olacak. içten davranmadıklarını bileceksiniz ama moralinizin bozulacağı hiçbir davranışı yapmayacaklar. İş konuları hakkında Habib Hocanın telegraö kanalları var çok güzel her şeyi öğrenebilirsiniz oradan. Kendinize dikkat edin

gokhankakiz
Daire Başkanı
16 Mart 2024 18:47

güncel

gokhankakiz
Daire Başkanı
17 Mart 2024 17:11

fikirleriniz benim için çok önemli.
Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler