Editörler : Lanet
29 Kasım 2023 18:14

4b sözleşmeli personelin üniversiteden mezun olup kpssden atanması

4b sözleşmeli gsb destek personeliyim üniversitemi bitirip kpss a Dan veya b den atanabilir miyim çevremdekiler 4bliyken atanamazsin 1 yıl beklemelisin vs gibi şeyler diyor anlayamadim konuya açıklık getirir misiniz teşekkür ederim

hsnd
Başbakan Müsteşarı
29 Kasım 2023 19:21

4b'li iken başka bir 4b'li kadroya atanırsanız 1 sene bekleme süresine tabi olmamak için diploma ile kazanılmış unvan değişikliği yapmalısınız. Örneğin destek personeli iken mühendislik diplomanıza uygun bir ünvana atanmak gibi. 4b'li iken KPSS A ya da B grubundan kadrolu bir ünvana atanırsanız bekleme süresi olmadan istifa edip atandığınız bu kadrolara geçebilirsiniz.

Cerenkkx
Aday Memur
29 Kasım 2023 21:02

Eyv

hsnd, 1 yıl önce
4b'li iken başka bir 4b'li kadroya atanırsanız 1 sene bekleme süresine tabi olmamak için diploma ile kazanılmış unvan değişikliği yapmalısınız. Örneğin destek personeli iken mühendislik diplomanıza uygun bir ünvana atanmak gibi. 4b'li iken KPSS A ya da B grubundan kadrolu bir ünvana atanırsanız bekleme süresi olmadan istifa edip atandığınız bu kadrolara geçebilirsiniz.

denizcelikk
Aday Memur
30 Kasım 2023 16:00

tekniker ünvanıyla atanılan bir ön lisans bölümü mezunuyum. sonrasında teknik OLMAYAN bir ön lisans bölümü bitirdim ve sözleşmeli 4b olarak atandım diyelim sonrasında sözleşmeli 4b tekniker olarak atanırsam bekleme süresine tabi olur muyum?

hsnd, 1 yıl önce
30 Kasım 2023 17:51

hayır unvanla kazanılanda bir şey olmaz.
denizcelikk, 1 yıl önce

tekniker ünvanıyla atanılan bir ön lisans bölümü mezunuyum. sonrasında teknik OLMAYAN bir ön lisans bölümü bitirdim ve sözleşmeli 4b olarak atandım diyelim sonrasında sözleşmeli 4b tekniker olarak atanırsam bekleme süresine tabi olur muyum?

denizcelikk
Aday Memur
30 Kasım 2023 18:31

diplomanın atanmadan önce alınması problem oluşturmuyor yani teşekkür ederim.

Legolaskaracı, 1 yıl önce
hayır unvanla kazanılanda bir şey olmaz.
30 Kasım 2023 18:32

hiçbir sıkıntı yok ama unvan farkı olacak can alıcı nokta bura
denizcelikk, 1 yıl önce

diplomanın atanmadan önce alınması problem oluşturmuyor yani teşekkür ederim.

pasaport35
Aday Memur
03 Aralık 2023 16:18

hocam sözleşmeli katip işletme lisans mezunu şartı taşıyan düz memurluk kadrosuna başvuramaz mı? hep mühendis öğretmen örneği veriliyor ama işletme lisans da eğitimle kazanılmış herkesin başvuramadığı bir kadro

Legolaskaracı, 1 yıl önce
hiçbir sıkıntı yok ama unvan farkı olacak can alıcı nokta bura
03 Aralık 2023 16:52

işletmede olur
pasaport35, 1 yıl önce

hocam sözleşmeli katip işletme lisans mezunu şartı taşıyan düz memurluk kadrosuna başvuramaz mı? hep mühendis öğretmen örneği veriliyor ama işletme lisans da eğitimle kazanılmış herkesin başvuramadığı bir kadro

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi