Editörler : swat3410
01 Aralık 2023 08:10

Pomem menisküs

29. dönem polis öğrencisiyim. yapılan sağlık kurulu raporunda bütün doktorlardan sağlam aldım. 2016 yılında bir doktor bana menisküs yırtığı tanısı girdiği için kurul tekrar çağırdı ve mr çektirdi sonuç olarak menisküste yırtık olduğu tespit edildi. ilk gittiğim hastane buna karar vermeyip başka hastanene sevk etti orda da mr çektirdim fakat sağlık yönetmeliğine göre sorun teşkil etmemektedir sağlamdır yazıldı. ilk hastanede karara uyudu oda sağlamdır yazgı. ben kesin kayıt beklerken sağlık daire beni Ankara'ya sevk etti. Ankara da mr çekimdim orası da yırtık var fakat polis olamama engel değil sağlık yönetmeliğine göre sağlam kabul edilir sağlamdır yazgı . şimdi benim mezuniyetime 7 gün kaldı ESS ye girmeyi beklerken tekrar başka hastaneye sevk ettiler. benim akibiyetim ne olur, okulda ess yese giremiyorum. dizimden ayamliyat olmadım ağrı veya bir sızı şikayetim de yok dizimi gayet normal kullanıyorum . lütfen yardımcı olurmusunuz ben ne yapmalıyım.

Aliiiii emreee
Aday Memur
02 Aralık 2023 16:20

güncel

mertcan5858
Aday Memur
04 Aralık 2023 06:05

d

Karslı3616
Kapalı
04 Aralık 2023 08:39

hicbirsey olmayacak gardaşim gönlünü ferah tut. sadece biraz geç mezuniyet olabilir belkide mezuna yetisirsin ama polissin artık korkma

umter
Aday Memur
04 Aralık 2023 10:07

sıkıntı oldumu kardeşim elendin mi

Aliiiii emreee
Aday Memur
04 Aralık 2023 10:22

ess ye giremedim. Ortaprdi B11-13 maddesine göre tekrar değerlendirilmesi diye Ankara'ya sevk verdiler
Karslı3616, 2 yıl önce
hicbirsey olmayacak gardaşim gönlünü ferah tut. sadece biraz geç mezuniyet olabilir belkide mezuna yetisirsin ama polissin artık korkma

Aliiiii emreee
Aday Memur
04 Aralık 2023 10:23

yok kardeşim Anka'ya sevk verdiler akşam okuldan çıkış vercekler daha sende de mi var aynı durum
umter, 2 yıl önce
sıkıntı oldumu kardeşim elendin mi

umter
Aday Memur
04 Aralık 2023 10:41

yok aynı durum yok da süreci merak ettim. Seni okuldan elediler mi şimdi?
Aliiiii emreee, 2 yıl önce
yok kardeşim Anka'ya sevk verdiler akşam okuldan çıkış vercekler daha sende de mi var aynı durum

Aliiiii emreee
Aday Memur
04 Aralık 2023 10:54

yok kardeşim sevk verdiler
umter, 2 yıl önce
yok aynı durum yok da süreci merak ettim. Seni okuldan elediler mi şimdi?

umter
Aday Memur
04 Aralık 2023 11:07

bende bel fıtığı ortaya çıktı fakat ağrım yok hareketimi engelleyen bir durum yok sıkıntı çıkarmı genel sağlıkta sence mr görüntüm de var.
yok kardeşim sevk verdiler

Aliiiii emreee
Aday Memur
04 Aralık 2023 16:36

kardeşim benim durumda aynı mr da yırtık gözüküyor fakat klınik kontrollerinde hiç bir bulgu çıkmıyor. yönetmeliği okudun mu bel fıtığının karşılığı var mi? istersen özelden numaranı at arayayım
umter, 2 yıl önce
bende bel fıtığı ortaya çıktı fakat ağrım yok hareketimi engelleyen bir durum yok sıkıntı çıkarmı genel sağlıkta sence mr görüntüm de var.

umter
Aday Memur
04 Aralık 2023 18:21

bel fıtığı engel oluşturuyor. ben kendi elimle gidip mr çektirdim var mı yok mu diye hata yapmışım. Doktora gittiğim için çok pişmanım keşke gitmeseydim. Gitmeseydim doktor fiziksel muayene ile hiç anlayamazdı. işte hata yaptım ve çok pişmanım.
kardeşim benim durumda aynı mr da yırtık gözüküyor fakat klınik kontrollerinde hiç bir bulgu çıkmıyor. yönetmeliği okudun mu bel fıtığının karşılığı var mi? istersen özelden numaranı at arayayım

umter
Aday Memur
04 Aralık 2023 18:22

no yu atayım

Siccofield
Şef
05 Aralık 2023 08:27

Menisküs ameliyatı öğrenciliğe engeldir. Ameliyat olmadıysan sıkıntı olmaz. Eleyemezler. Elenirsen de mutlaka dava aç okulu bitirdiysen direk göreve başlaraın mahkeme sonunda.

Aliiiii emreee
Aday Memur
05 Aralık 2023 09:26

hocam ameliyat olmadım ama beni en son ortopedi B11-B13 maddeye göre tekrar değerlendirilmesi yazarak sevk vermişler.
Siccofield, 2 yıl önce

Menisküs ameliyatı öğrenciliğe engeldir. Ameliyat olmadıysan sıkıntı olmaz. Eleyemezler. Elenirsen de mutlaka dava aç okulu bitirdiysen direk göreve başlaraın mahkeme sonunda.

Almiege
Aday Memur
10 Ocak 2024 02:24

Durumunuz nedir? Bende de aynı durum mevcut. Yıllar önce yırtık problemim olmasından kaynaklı su anda ağrılarım var fakat sınava girmeyi düşünüyorum. Ama okuldan atılma gibi bir durum olur diye cesaret edemiyorum. Çünkü geride bebegimi birakacagim

hocam ameliyat olmadım ama beni en son ortopedi B11-B13 maddeye göre tekrar değerlendirilmesi yazarak sevk vermişler.

Hsosalih
Aday Memur
22 Ocak 2024 12:19

Ali hocam geçmiş olsun. Eğitimde iken sağlık daire neden geçmişinize baktı. Eğitimde rahatsızlık sıkıntı mı yaşadınız ?

Bir çok arkadaşım pomemden mezun oldu eğitimde sağlık sıkıntısı yaşayanların durumunun incelendiğini söylemişti. Geçmiş olsun inşallah mesleğe geri dönersiniz

29pomem
Aday Memur
07 Şubat 2024 15:45

sonuç ne oldu

Aliiiii emreee
Aday Memur
23 Nisan 2024 13:09

mahkeme sürecindeyim gataya sevk geldi
29pomem, 1 yıl önce

sonuç ne oldu

armyturk
Aday Memur
23 Nisan 2024 13:28

Geçmiş olsun hocam. Umarım geçer gider sorunsuz şekilde. Mesleğe başlarsınız bir an önce.

Tanı isminden dolayı mı böyle sıkıntı çektiniz? Yoksa doktor çektirmiş olduğun MR raporunu mu inceledi? Kaçıncı derece yırtık var sizde bilginiz var mı? Derece engel teşkil etmiyorsa direkt sorun olmaması lazım. Sonuçta 1. derece de menisküs, 3. derece de. Herkese mr çekilse milletin yarısı menisküs çıkabilir yani az da olsa. Tabii benim fikrim. Umarım sorun olmaz kardeşim...

Aliiiii emreee, 1 yıl önce
mahkeme sürecindeyim gataya sevk geldi

Aliiiii emreee
Aday Memur
23 Nisan 2024 13:31

inşallah hocam , hocam klinik kontrollerde sağlam çıkıyorum ama çektirdiğim mr da menisküs yırtığı yazdığı için konu buralara geldi. bu güne kadar hiç nir rahatsızlığım olmadı.
armyturk, 1 yıl önce

Geçmiş olsun hocam. Umarım geçer gider sorunsuz şekilde. Mesleğe başlarsınız bir an önce.

Tanı isminden dolayı mı böyle sıkıntı çektiniz? Yoksa doktor çektirmiş olduğun MR raporunu mu inceledi? Kaçıncı derece yırtık var sizde bilginiz var mı? Derece engel teşkil etmiyorsa direkt sorun olmaması lazım. Sonuçta 1. derece de menisküs, 3. derece de. Herkese mr çekilse milletin yarısı menisküs çıkabilir yani az da olsa. Tabii benim fikrim. Umarım sorun olmaz kardeşim...

Toplam 23 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi