Editörler : nayzen
«202122232425262728293031»
25 Eylül 2007 14:38

ARKADAŞLAR ADAY MEMURUN ANKARADA TANIDIĞI OLMADAN TAYİN OLMASI MÜMKÜN DEĞİL GERÇEKTEN 10 AYLIK ADAY MEMURUM KURUMUM MALİYE BAKANLIĞI DEFTERDARADA ÇIKTIM VEKİLLERLE DE GÖRÜŞTÜK FAKAT YARARI OLMADI MALESEF TORPİLİN KUVVETLİ OLMASI GEREKLİ ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN ADAY OLUPTA YER DEĞİŞTİREN İL DIŞI ÖRNEK YAZARSA MEMNUN OLURUZ.

sefaselim
Memur
25 Eylül 2007 15:17

urla kardeş adamın olması lazım demişsin. nasıl bir adam olacakkki işimizi görsün kimdir necidir hangi mevkidedir.(bende maliyede aday memurum)

25 Eylül 2007 15:55

SEFASELİM ARKADAŞ BÜROKRAT OLABİLİR YADA SÖZÜ GEÇEN VEKİL OLABİLİR ,PERSONELDEN TANIDIK OLABİLİR .MEMURLAR NETTE OKUYORUZ HEP BAZI KİŞİLERİN OLUYOR AMA BEN ŞANSSIZIM BU KONUDA BANA SÖZ VERENLER YAPMADI MALESEF ZOR DURUMDA OLMASAYDIM İSTEMEZDİM AMA ZOR DURUMDAYIM.ADAYLIK KALKINCA NE ENGEL KALACAK BAKALIM UMARIM ENGEL ÇIKMAZ.

durugünes
Aday Memur
25 Eylül 2007 20:36

Merhaba halen eş durumundan mağdur musunuz ben iki yıldır eşimden ayrıyım

durugünes
Aday Memur
25 Eylül 2007 20:42

dava yoluyla eş durumundan tayin yaptıran veya etrafınızdan yakından tanık olduğunuz biri var mı

fizik_27
Aday Memur
27 Eylül 2007 17:21

Aday memur kolay kolay nakil olmuyor ama il dışı görevlendirme oluyor sonra kadrosu gidiyor Eş durumundan da olsa adaylık bitse bile yine nakil olayı zor hükümetin bu konuda bi adım atması gerekli yasalar anayasaya aykırı olmamalı ve umarım sivil anayasa da bunları düzgün işlerler

ayşen_
Aday Memur
15 Ekim 2007 09:32

eş durumundan tayin yaptırabilen var mı????

yasin0735
Aday Memur
15 Ekim 2007 12:17

Aday Memur İken Eş Durumundan Nakil Yaptıran Çıksın Erkek Gibi Yaptırdım Desin, Onu Emsal Gösterelim Mağduruyitler Son Bulsun!

ayşen_
Aday Memur
15 Ekim 2007 14:56

mağduruz mağduruz mağduruz...

ayşen_
Aday Memur
23 Ekim 2007 14:02

güncel...

escel
Memur
23 Ekim 2007 14:23

anlamıyorum ya eşlerin ayrı kalması aile bütünlüğü ilkesine ters değilmi?yetkililer neden buna bir çözüm bulmuyor.bende eşimden ayrıyım orman muhafaza memuru olarak yeni atandım ve bize ankaraya belgeleri teslim etmeye gittğimizde 3 yıl bulunduğumuz yerde çalışma şartı imzalattılar.asaletim tasdik olunca eşimin yanına gidemezssem istifa etmeyi düşünüyorum.eğer eşinin yanına görevlendirme ile giden varsa lütfen bizlere yardımcı olsun...

balat42
Aday Memur
23 Ekim 2007 14:55

Selam arkadaşlar üç yıldır eş durumundan tayin bekliyorum, kanunlar önünde herkes eşit mi artık şüphe ile bakıyorum çünkü adamını bulan bir saatte işini yaptırıp gidiyor, ben isem bu devlette dürüst çalıştığım için eziliyorum, en son aşamada tayin işim olacaktı fakat bizim müdür bey bu arkadaşı buradan alırsanız burası çöker dedi ve ben yine kaldım, çalışmayan memur istediği gibi gitsin gelsin işleri aksatmamak için çalışan memur sonuna kadar ezilsin, bizde bir söz vardır "Vurun Abalıya" vurun bakalım bana, benim 4 yaşındaki çocuğum şu an 8 yaşına girdi eşim şu an hamile yaklaşık 1,5 ay sonra doğum yapacak fakat kimse beni dinlemiyor, benim eşime ve çocuklarıma bir şey olsun bakalım o zaman kanun önünde kim ne yapacak, bunu vebalini kime soracağım, şu an kendimin psikolojik durumu iyice bozuldu, bu dünyanın bu tarafı varsa öbür tarafıda var iki elim sizlerin yakısında...

zermila
Aday Memur
23 Ekim 2007 15:00

meraba arkadaşlarr, aynı dertten ben de dertliyim malesef. eşim doğuda ben orta karadeniz'de. devletin kendiyle çeliştiği bir durumdayız biz ve bizim gibiler. aile bütünlüğünün bozulmasına neden olabilecek kadar zor bir durum.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sesimizi duyurmamız gerektiğini düşünenlerdenim.En azından Memurlar.Net yetkilileri aracılığı da olursa işimiz kolaylaşacaktır.

escel
Memur
23 Ekim 2007 16:11

bu duruma mutlaka bir çözüm getirilmeli arkadaşlar..peki personel daire başkanlığına sürekli mağdur olduğumuza dair faks çeksek nasıl olur...?

balat42
Aday Memur
24 Ekim 2007 10:29

Arkadaşlar benim şöyle bir fikim var;birgün hepimiz Ankara da ya Cumhurbaşkanlığının önünde ya da Başbakanlığın önünde eylem yapalım , sadece derdimiz anlatmak için.

ayşen_
Aday Memur
24 Ekim 2007 13:36

balat42 bu dediğin biraz imkansız bişey.hepimiz farklı farklı yerlerdeyiz.zaten imkanlarımız ve vaktimiz kısıtlı.bu yüzden daha farklı neler yapılabilir bilemiyorum ama.eşlerin ayrı bırakılması kadar saçma bişey olamaz...

escel
Memur
25 Ekim 2007 10:50

balat42 eylem yapalımda memuriyetimiz daha adaylık aşamasındayken bitsin:)bunun olması mümkün değil.daha farklı çözümler bulmalıyız...!

escel
Memur
26 Ekim 2007 10:32

eşimizden ayrı olmuşuz kimin umurunda ki....

d1527c
Aday Memur
30 Ekim 2007 12:27

bende bir üniversitede memur olarak çalışıyorum eşim şehir dışında mühendis olarak atandı. 3 yıl zorunlu hizmet var ve 1-2 yıl asalet tasdik olacak ben eşimi yanına gitmek istiyorum kurum buldum muhtemelen bir engel olmadan kabul edecekler ama tek endişem kurumumum bana izin vermemesi muhtemelen vereceklerini düşünüyorum ama endişem geciktirmeleri uzatmaları engellemeye çalışmaları korkum bu umarım böyle olmaz bu durumda da iadri mahkemeye gitmeyi düşünüyorum sonuçta anayasal hakkıma bir ihlal sös konusu olabilir umarım bu durumlara girmeden 1-2 ay içinde gidebilirim. sizce..

ayşen_
Aday Memur
30 Ekim 2007 13:17

Umarım gidersiniz.bizse halen daha asaleti bekliyoruz.gerçi asaletimiz onaylansa dahi eş durumundan vermem diyor kurumum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Toplam 670 mesaj
«202122232425262728293031»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi