Editörler : nayzen
«22232425262728293031323334

ilall
Aday Memur
20 Şubat 2009 09:35

gcl

ASOSS81
Aday Memur
20 Şubat 2009 19:13

merhaba arkadaşlar.yazdıklarınızı okuyunca moralim çok bozuldu.hem sizlerin adına hemde kendim adına.ben maliyeye yeni atandım.nişanlım pratisyen doktor.yani kıdem olarak benden önde ve benim ona tabii olmam gerek.biz yazın evleneceğiz ve eş durumu tayinine başvuracağım.benim merak ettiğim aday memurken evlendiğimizde eş durumu tayinimiz yapılıyormu?hem kanunda olur yazıyor hem de ben maliye çalışanlarına sordum aday memurken evlendiğinizde tayininiz olur dediler.ama sizin yazdıklarınız moralimi bozdu.sanki torpili olmayanların tayini olmuyor gibi.ne yani şimdi bizim torpilimiz yok diye eşimizin yanına gidemeyecekmiyiz?nerde kaldı aile bütünlüğü.ayrı yerlerde evlilikmi olur ya.torpili olanlar hem çalışıyor hemde eşlerinin yanında oluyor oh ne güzel.bizede istifa etmekmi kalıyo.nişanlım doktor olduğu için gelemiyo ben gidebilirmiyim of çok üzüldüm ya.kimseden ses yok tayinleri oldumu anlamadım.dava açanlar olmuş oda olumsuz olanlar var.bileniniz varmı arkadaşlar kanunda yazıyo adayken evlenince tayin mümkünmü.atandığıma sevinemedim bu yüzden ya.öğretmenlerin tayini hemen çıkıyo hemde sorunsuz bir şekilde.nasıl eleman eksikliği bahane edilir.o zaman öğretmen atamaları gibi bizim atamalarımızıda heryıl düzenli yapsınlar.bir insanın eşinden ve çocuklarından ayrı bir yerde çalışmasını asla adil bulmuyorum.ne günlere kaldık ya.amaç bayanı evde oturtmakmı acaba?dilerim en kısa zamanda herkes eşine ve çocuğuna kavuşur.

ilemmm
Aday Memur
20 Şubat 2009 20:04

slm arkadaşlar ben de maliye bakanlığına yeni atananlardanım benim eşim doktor ve ben eşimin görev yaptığı ili tercih yaptım fakat beni farklı bir ilçeye verdiler benim sorum şu eşim tusa hazırlanıyo tusu kazanırsa ben eş durumundan tayin isteyebilirmiyim aday memurken sonuçta ben eşimin çalıştığı ili tercih ettim ve burayı kazandım adaylığımın bitmesini mi bekliyecegim cevaplarsanız sevinirim

ilemmm
Aday Memur
20 Şubat 2009 20:06

asoss81 benim bildiğim evlilik atandıktan sonra gerçekleşmişse eşinin yanına tayinini yapıyolar 3 4 ay sonra

ASOSS81
Aday Memur
20 Şubat 2009 22:16

ilemmm inşallah ya.bende öyle biliyorum.ben zaten önce nişanlımın görev yaptığı ili tercih ettim ama orası benim kazandığım yerden daha yüksek kapatmış.oysa benim atandığım yer hem konum olarak hemde il olarak daha güzel.malum sende bilirsin doktorla aramızda kıdem farkı olduğu için nişanlım gelemeyecek.ben gitmek zorundayım inşallah giderim.ama burada yazılanlar hiç iç açıcı değil.senin soruna gelince bende merak ediyorum onu.araştırmak lazım.çünkü benim nişanlım da tusu kazanınca ben yine tayin istemek zorunda kalacağım belki.ama ozaman asaletim tasdik olmuş olur herhalde.

ilemmm
Aday Memur
23 Şubat 2009 11:52

gcl

kimyaeğitim
Daire Başkanı
23 Şubat 2009 13:01

arkadaşlar bende aday memurum eş durumu nakil için dilekçe verdim .ama olmuyormuş aday memurken.

bazıları aday memurken yapmış. onun için halk arasında torpil denilen olay oluyormuş.

ve banada acil torpil lazım.

bulan olursa yardımcı olsun:)

artık sanal aleme düştük

oydın
Şube Müdürü
23 Şubat 2009 17:09

ne demek yani artık sanal aleme düştük. düşme kardeşim o zaman. sorduğun soruyada derdinede başka yerde derman ara.

pikofarad
Şef
23 Şubat 2009 20:11

gncel

znbznb
Memur
26 Şubat 2009 14:57

arkadaşlar

ben üni hastanesinde asil hemşireyim eşim aynı ilin ilçesinde subay onun yanına kurumlar arası nakil ile gidebilirmiyim.

aslan666
Memur
26 Şubat 2009 18:08

Merhaba arkadaşlar.

Önceki sayfalarda yazılarım vardı. Ben maliye personeliyim 2007 de atanmıştım. Eşim özel sektörde çalışıyor.İşe başladıktan kısa bir süre sonra 5 ay kadar sonra yani bende eş dolayısıyla tayin talebinde bulunmuştum ve red cevabı almıştım. Sonra asaletimin dolmasını bekledim. ben bakanlık atamalı personelim ve bakanlık asaletimi 2 yılda onayladı.(prensip meselesiymiş bu). asaletim onaylanır onaylanmaz tayin dilekçemi verdim. yaklaşık bir ay oldu ve bugün yazım geldi ve tayinim yapılmış.

tayin dilekçesini verdikten sonra hiçbir şey yapmadım. adam yada torpil olayına girişmedim. önceki sayfalarda da yazdığım gibi eğer hayır cevabı alsaydım hiç düşünmeden dava açacaktım sadece bekledim. inanılmaz ama yaptılar tayinimi.

inşallah en kısa zamanda tüm tayin bekleyenlerin tayinleri olur.

oydın
Şube Müdürü
27 Şubat 2009 09:21

hayırlı olsun arkadaşım. darısı başımıza...

ezelinurr
Aday Memur
27 Şubat 2009 11:55

peki arkadaşlar eş durumundan tayin istediniz.kurumunuz muvafakatınızı verdi.peki gideceğiniz yerde bos kadro yoksa napılır?????mağdur durumundayım bı çıkış yolu söyleyın nolur evliyim ama eşim içanadolu ben doğudayım.lütfen bilgisi olan yardımcı olsun......

Sertan07
Şube Müdürü
27 Şubat 2009 13:24

Torpil.Torpil.Torpil....Havadaki nemden tayin yapılırken, diğer halde dayın yoksa işin hayatta olmaz.Kanunlar ve hukuk kimin nesine yakında.3 aylık aday memur gitti.5 yıldır eş durumu tayin beklerim.aday memur sebebsiz gitti.Ben tayin istedimi personel yetersiz oluyor.Yakın tarihte bu ülkede nefes almak için Ankarada dayı ihtiyacı doğacak gözüküyor.

ilall
Aday Memur
02 Mart 2009 09:53

aslan666 hayırlı olsun darısı başımıza

senin 2 yılın dolmuşmuydu ve 2 yılın dolduktan sonrra eş durumundanmı istedin normal tayinmi istedin bilgi verirsen sevinirim aynı durumdayım 2007 de atandım 9 aydır evliyim eş durumundan istedim red cevabı verdiler 2 yılı doldurunca normal iste dediler eş durumuna uymuyormuş şartlarım eşim özelde olduğu için :(

aslan666
Memur
02 Mart 2009 12:11

ilall, teşekkür ederim.

evet benim 2 yılım doldu. benim eşimde özel sektörde ve bu nedenle daha evvel eş durumundan tayin istediğimde reddetmişlerdi (eş durumu şartını taşımıyorum diye).

2 yılım dolduktan sonra tayin istedim. 2 yıllık çalışma ve eş durumumu ikisinide gerekçe göstererek tayin istedim. "çalışma sürem ve eşimin ...... ilinde çalışıyor olması durumu gözetilerek ..... iline tayinimin yapılması...." diye vermiştim tayin dilekçemi. hangi bakanlıktasın bilmiyorum ben maliyedeyim.

inşallah en kısa zamanda olur tayinin.

oydın
Şube Müdürü
02 Mart 2009 12:58

ben eşimle maliye bakanlığındayız yinede red cevabı alıyoruz bu nasıl iş anlamıyorum valla.

diyetisyenyigit
Aday Memur
02 Mart 2009 14:56

arkadaşlar ben 2 şubatta zonguldak tıp fak.hast.diyetisyen olarak kadrolu başladım...nişanlımda uşak üniversitesinde kadrolu olarak başladı...asaletimiz tasdiklenmeden evlenirsek tayın durumumuz olurmu....bunun dışında onun asleti 1 yılda benimki 2 yılda tasdikleniyo 1 yıl sonunda tayınla buraya getirebilirmiyiz..

ilall
Aday Memur
02 Mart 2009 15:19

bende maliyedeyim durumumuz aynı yani oyüzden merak ettim.

benim 2 yılı doldurmama 7 ay var sonra hemen isticem inşallah çıkar seninki gibi

muhasolog
Genel Müdür
04 Mart 2009 16:19

Eş durumundan tayin isteyeceğim tayin dönemini beklemem gerekiyor mu yoksa özür nedeniyle istenilen dönemde tayin dilekçesi verebiliyor muyuz?

Toplam 670 mesaj
«22232425262728293031323334

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi