Kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun. Bu durumdan muzdarip çok memur var maalesef. Canınızı sıkmamaya çalışın.
Davayı kazanırsınız. Eşinizin kıdemi yüksekse siz, değilse eşiniz geçiş yapar. Başvuruyu reddettiklerine ilişkin cevap dilekçesini alarak dava açın.
Kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun. Bu durumdan muzdarip çok memur var maalesef. Canınızı sıkmamaya çalışın.
Davayı kazanırsınız. Eşinizin kıdemi yüksekse siz, değilse eşiniz geçiş yapar. Başvuruyu reddettiklerine ilişkin cevap dilekçesini alarak dava açın.
nevmus1 , 12 yıl önce
Eşim sağlık bakanlığında hemşire, bende tarım bakanlığında çalışıyorum. Eşimin kıdemi benden yüksek olduğu için eş durumu tayin talebimize red yazdılar. Bu duruma benzer durumda olanlar var mı? veya mahkeme sonuçları olanlar varmı bu konu hakkında mağdur durumdayız ve psikolojik olarak çok yıprandık, sağlık bakanlığı yaşadığım şehre sürekli yeni atama hemşire almasına rağmen eş durumundan eşimin tayinini yapmıyor. editörden konunun ana sayfaya gelmesini rica ediyorum ve artık eş durumu tayinlerinde insanlara zulüm yapılmamasını istiyorum, feryadımız duyulsun artık!