Editörler : gül-feşan
12345678910111213»

aslan666
Memur
16 Mayıs 2007 14:04

Mehmet Ali Şahin'e gönderilim derim ben. Nihayetinde bir hukukçu ve başbakan yardımcısı, evli ve 4 çocuğu var.

anlar herhalde ızdırabımızı.

ayrıca dava açılması halinde aleyhlerine bir karar çıkabileceğini de hesaplayabilir sanırım.

sizce?

16 Mayıs 2007 15:21

arkadaşlar oy atsın herkes.

17 Mayıs 2007 14:20

neden herkes katılmıyor aday memur olupta tayin isteğen yokmu ki.....

zootekni93
Aday Memur
18 Mayıs 2007 10:19

seçim öncesi bütün eş durumu tayinleri yapılacak diye bir duyum alan var mı aranızda arkadaşlar?

zootekni93
Aday Memur
18 Mayıs 2007 10:37

gncl

Yeşil Zeytin
Aday Memur
18 Mayıs 2007 11:11

1 yıl önce başvurmuştum eş durumundan faydalanmak üzere aday memur olduğum, eşimde sigortalı olduğu için eş durumundan faydalanamayacağımız söylenmişti. geçenlerde değişen kanunla artık eş durumundan faydalanacağım.şimdide adaylığımın kalkmasını bekliyorum.tabi bu arada adaylığımda nihayet kalkıyor. 17 ayı tamamladım adaylıkta.tarım bakanlığı kurum

Chef13
Aday Memur
18 Mayıs 2007 14:20

Balıkesirde çalışmaktayım yeni nikahlandım eşim çanakkale ünv. memur, balıkesir ünv.ataması yapıldığında yol harcırahı ödenirmi hangi ünv.öder.

pelikan
Aday Memur
18 Mayıs 2007 14:26

Merhaba arkadaşlar,ben de aynı durumdayım.Eşim başka bir üniversitede, ben başka üniversitedeyim.Ve asaletimiz onaylandı.Buna rağmen 3 yıldır uğraşıyoruz.Ama hep oyalama politikası uyguluyorlar.Dava açarsak işe yarar mı?

asvega
Aday Memur
18 Mayıs 2007 16:02

arkadaşlar siz yine şanslısınız asalet durumunuzdan sonra şansınız var benim nişanlım doktor stratejik personel oluyormuş ömür boyu. bende mühendisim ssklıyım nerelerde çalışacağım belli ülkemizin birkaç şehrinde.. nişanlım bir köyde doktor ama evlendiğimizde o stratejik olduğu için eş durumundan atama isteyemiyoruz. ama ben devlet memuru olsam o zaman stratejik falan dinlemeden isteyebiliyorduk .. varmı böyle adalet sizce..

sapatya2000
Aday Memur
18 Mayıs 2007 16:48

ben hükümet olsaydım eş durumundan kimsenin tayini ÇIKARMAZDIM.ÇALIŞIRSA ÇALIŞSIN ÇALIŞMAZSA İSTİFA ETSİN DIŞARDA Bİ SÜRÜ İŞSİZ VAR.

İŞE GİRERKEN KOCAM NERYE GİDERSE ORAYA GİTMEM GEREKLİ DİYE Bİ SÖZLEŞMEMİ İMZALADINIZDA DEVAMLI KENDİNİZİ ACİZ GÖSTERİP DURUYORSANIZ.

İŞİNİZE GELİRSE ÇALIŞIN Bİ AİLEDE 2 KİŞİNİN ÇALIŞMASI İŞSİZ İNSANLAR İÇİN BÜYÜK HAKSIZLIK.BİR ÇOK İŞE KADIN ALINIYOR SADECE GÖRÜNTÜ OLSUN DİYE AKŞAMA KADAR OTURUP OTURUP GİDİYORLAR.O KADAR.DEVLET DOĞUYA MEMUR ALIYORUM DİYE ALIYOR Bİ BAKMIŞSIN EŞ DURUMUNDAN MANİSADA ÇIKIYOR HANFENDİ.BUNA BİR DUR DEMEK LAZIM.SADECE BATIYA GİTMEK İÇN NİKAH YAPIP BOŞANANLAR BİLE VAR.DEVLET KANDIRILIYOR.

OLAN İŞSİZE VE HİZMET BEKLEYEN VATANDAŞA OLUYOR.HİÇ KIZMAYIN DOĞRU SÖZE NE HACET....

fencisel
Şube Müdürü
18 Mayıs 2007 16:51

gerizekalı sapatya2000 allah senin başına da versin böle abuk sabuk konuşma hayret yaaa

oz2007
Aday Memur
18 Mayıs 2007 16:58

sapıtya2000 arkadaşım sen ya bekarsın ya da uzun süre işsiz kalıp bütün memurları kendine düşman görüyorsun bunun başka açıklaması yok.

yusufcan2147
Aday Memur
18 Mayıs 2007 17:12

arkadaşlar ankarada dayınız yoksa hiç bi ilerlemekaydedemezsiniz.ben de iki buçuk ay çektim ve birileri vasıyasıyla bi torpil patlattım.türkiyemiz böyle....kabullenmek lazım...birilerini bulun işte...hiç bişe bulamasanız bile.lambaya gidin ve ben sizin partinize oy verdim karşılığı bu mu olmalıydı, yazıklar olsun falan filan deyin.işiniz hallolur :)

eyylemfeda
Aday Memur
18 Mayıs 2007 17:44

Aday öğretmen eş durumu nakil hakkında ilgili makamlara mail göndermek için Hep Destek Tam Destek! Ben şahsen Atv ye sürekli mail atıyorum memurun durumunu anahabere taşımaya başladığından beri, henüz bi sonuç alamadım ama uğraşmaya devam...

darknes
Kapalı
18 Mayıs 2007 21:08

spatyanın dediği doğrudur. katılıyorum ben işsiz değilim.

mehmet27
Şef
18 Mayıs 2007 23:38

slm eşim ünv. çalışıyordu tayin bitürlü yaptıramadık kocaelinden g.antepe.ama ocak ayında kayınım vefat etti o ona vesile oldu ünv. byşehir bld geçiş yaptı amirler isteyince gönderiyorlar ama biz yinede kocaelini seviyorduk

erdrcn
Aday Memur
19 Mayıs 2007 00:21

biz de 2 yıllık evli ve 1,5 yıldır ayrı olan bir ciftiz.evlimiyim bekarmıyım hala anlayamadık.maddi manevi daraldık.uzaklık hasret yol iki ayrı sehir iki ayrı ev.cok zor.haziranı umtla bekliyoruz es durumu tayini için.öğretmeniz

erdemçiğdem
Aday Memur
19 Mayıs 2007 04:40

yapılan yönetmeliklerinn hepsi,işi daha da zorlaştırmak için.bu şartları taşıyanlara helal olsun.

uzak62
Kapalı
19 Mayıs 2007 11:34

sözlesmelı saglık personelıyım eşim tsk personelı bırde bızım durumumuzu acıklayabılen varsa acıklasın bız napcaz...

sadikaktulum
Kapalı
19 Mayıs 2007 12:13

Merhaba Arkadaşlar,

Memurlarnet'te sanırım 220 sayfalık bir eş durumu özür grubu adı altında bir bölüm var. Aylardır süren bir başlık. Ve sanırım sitenin en fazla okunan bölümü. Buna rağmen memurlarnet bu önemli sorunu ana sayfasında haber bile yapmadı, yapmıyor. Ama aleyhe bir durum olması halinde anında yayımlıyor. Biz de buralara yazarak memurlarnet'in reklam kapasitesini artırıyoruz. Bence memurlarnette bu tür formlara rabet etmeyin. Gidin torpil arayın. Hem burda yan gelip yatıp, sorna yıllarca çalışıp bütün aile ortamından mahrum kalan aile ve bebekleri kendisine malzeme yapan kişiler de morilinizi bozmasın. Hepinize sabır diliyorum. Memurlarnette yazmanın tek getirisi bu siteye reklamdır. Binlerce kişinin sesini memurlarnet halen ana sayfasına taşımış değildir.

İş arayan arkadaşlar çalışın, çalışın, çalışın.

Eşlerinden çocuklarından benim gibi ayrı olanlar, bize sadece torpil aramak ve sabır kalıyor.

Toplam 670 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi