Editörler : swat3410

4627pol
Memur
09 Aralık 2023 20:15

Hatırlamıyorum . Zaten artık gerek te kalmadı . Emekli oldum

Corking, 1 yıl önce
Kaç günde sonuç geldi?

Av-serkan
Aday Memur
10 Aralık 2023 16:36

ismet inönü onu diyen. cahil
turbojet, 1 yıl önce

silinsede bir şey değişmez merak etmeyin, ama silinmesi lazım.

tansu çiller hesabı olur bu işler. yok edilmesi gereken evraklar için tansu çiller demiş ki fotokopisini alın aslını imha edin".

siz sistemde silindi diye sevinirsiniz ama o cezalar dosyanızda durmaya devam eder.

rgp20
Aday Memur
12 Aralık 2023 22:07

altı üstü personele bakan kişi 1 tane form doldurup genel müdürlüğe gönderecek. en fazla 1 haftalık iş.

Mavigökyüzü28
Genel Müdür
13 Aralık 2023 05:56

2009 yılında almış olduğum üç günlük maaş kesimi cezasının silinmesi için, 2020 yılı içinde başvurdum. .dün yani 12.12.2023 itibariyle cezamın özlük dosyamdan silindiği tebliğ edildi.

Oguzhn9475
Kapalı
18 Aralık 2023 01:53

Yerinde olsam hiç sildirmeye uğraşmam. Benim sekiz tane var. Gusines rekorlar kitabına girmek için çabalıyorum. İlerleyen yıllarda başvurmayı düşünüyorum. Şayet girebilirsem ülkem adına iftihar vesilesi olacağım inşallah

alpturk_64
Şef
18 Aralık 2023 15:31

Bir yılmı? 2019 kasımda dilekçe verdim 2023 ağustosta slindi 2009 daki aylık kesim cezası.

Börteçine31, 1 yıl önce
1 seneyi bulur idari büron çağırıp tebliğ eder sana

Hatay2023
Aday Memur
19 Aralık 2023 16:48

personel başkanlığına dilekçe yazıp tarihini bir yere not et. 30 günlük cevap süresi var. yüzde 99 dilekçene cevap vermeyecekler. 31. gün (Zımni ret) idare mahkemesine dava aç. eğer başka cezan yoksa davayı kesin kazanırsın avukat tutarsan idare mahkeme ve avukat masraflarını da ödemek zorunda kalır..

save001
Daire Başkanı
19 Aralık 2023 20:29

devrem zaman aşımı derken yani 5 yıl sonra silinmese dahi yeni bir disiplin suçunda üst ceza veremiyorlar mı?
umutXx, 1 yıl önce

ben uyarı cezası aldım 2 kere, o da insanlık hali işe geç kaldığım için olmuştu, neyse bunun üzerinden 1-2 sene sonra hem başarı hem üstün başarı hem de gys de başarılı oldum, ve cezalarımın hiçbiri sonuçları etkilemedi. uyarı cezalarını abartmayın. fazla bir yaptırımı yoktur. zaman aşımına uğradıktan sonra onun üzerine bir üst ceza vermeye yetkileri de yok. o yüzden biraz relax ol.

umutXx
Kapalı
19 Aralık 2023 21:06

evet veremezler çünkü mevzuat gereği zaman aşımı uyarı cezaları silinmesi gerekir. ve zaman aşımına uğrayan cezaların üzerine bir ceza yazılmaz, yeniden aynı usulden başlatılır. yani yeniden uyarı cezasıyla başlatılır. tabi yüz kızartıcı suç değilse, onun cezai süreç işlemleri farklıdır ve süresiz olanları da vardır. mesela süresiz memuriyetten uzaklaştırmak gibi, aklanıncaya kadar kesinlikle geri dönemezsin.

save001, 1 yıl önce
devrem zaman aşımı derken yani 5 yıl sonra silinmese dahi yeni bir disiplin suçunda üst ceza veremiyorlar mı?

Corking
Yasaklı
19 Aralık 2023 21:18

İl Personel Şube silmiyor mu ŞEFİM?
Hatay2023, 1 yıl önce

personel başkanlığına dilekçe yazıp tarihini bir yere not et. 30 günlük cevap süresi var. yüzde 99 dilekçene cevap vermeyecekler. 31. gün (Zımni ret) idare mahkemesine dava aç. eğer başka cezan yoksa davayı kesin kazanırsın avukat tutarsan idare mahkeme ve avukat masraflarını da ödemek zorunda kalır..

Hatay2023
Aday Memur
23 Aralık 2023 09:21

hayır personel başkanlığı siliyor

Corking, 1 yıl önce
İl Personel Şube silmiyor mu ŞEFİM?
Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi