Editörler : Pangaea
01 Aralık 2023 20:47

Öğrenci koçluğu angarya mıdır?

Belirlenmiş bir ücreti olmaksızın ve ücreti ödenmeksizin bu uygulama angarya mıdır?

Angarya değildir, görev verilen her öğretmen bu işi yapmak zorundadır diyen okul müdürleri var maalesef.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
01 Aralık 2023 20:48

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Kim yapacak peki ? Her ise para mi lazim. Bir tane de parasız yapsak ne olur

mhmet22
Aday Memur
01 Aralık 2023 20:59

Hastanedeki hemşire parasız nöbet tutarsa ben de bunu parasız yaparım

SorunCevaplayıN, 1 yıl önce

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
01 Aralık 2023 21:10

Sınırda ki asker parasız nöbet tutuyor ama. Dininiz imanınız para olmuş. Utanırım bunları başlık diye acmaya

mhmet22, 1 yıl önce

Hastanedeki hemşire parasız nöbet tutarsa ben de bunu parasız yaparım

ogretmen2023
Aday Memur
01 Aralık 2023 21:25

Soru sana değildi zaten. "Angarya mıdır değil midir" soru bu. Biliyorsan cevap ver, bilmiyorsan susmayı öğren bari.

ogretmen2023
Aday Memur
01 Aralık 2023 21:28

Yani cevap vemiyim diyorum ama sen hakikaten kötü niyetlisin. Kapımda bekleyen bir otomobil var, tamir istiyor? Kim tamir edecek?

mhmet22
Aday Memur
01 Aralık 2023 21:57

Yoo, herkes parasını alıyor. Ben polis olmamak için kpss çalıştım.

Sınırda ki asker parasız nöbet tutuyor ama. Dininiz imanınız para olmuş. Utanırım bunları başlık diye acmaya

difficulties
Yasaklı
01 Aralık 2023 22:29

Şovu kes. Ne boş adamsın.

01 Aralık 2023 23:47

bizde askerde parasız nöbetimizi tuttuk sus o gereksiz beynini kendi iğrenç hayatın için harca.

majesteleri7
Daire Başkanı
02 Aralık 2023 00:44

Öğretmenler kurulu kararıyla böyle bir karar alınmadıysa ve imzanız yoksa evet angaryadır.ilköğretim ve ortaöğretim kurumları yönetmeliğinde öğrenci koçluğu ile ilgili madde yoktur.gönüllü varsa yapmak isteyen,yapar.

02 Aralık 2023 00:48

koç:))) koçluğu... alın size yeni dünya düzeni ve hakareti

02 Aralık 2023 00:50

kimseye koçluk ediyor dedirtmem imza da koymam NET

errraayn
Yasaklı
02 Aralık 2023 01:10

Yukardaki aktif rumuzlu arkadaş çok haklı

Hatırlarım da bir aralar 'Okullar Hayat Olsun' masalı ortaya sürmek istediler, şu meşum eski müsteşar döneminden bilenler bilecektir. Onun da fetövari demeyeyim de ne menem bişey ve/ya proje eseri olduğu akılları bir hayli karıştırmıştı zaten. Düşünsenize tanım kendi içinde dahi malûl (!) Okullar hayat değil demeye getiriyor İyi de zaten okul hayatın 1 parçası... Şimdi de bu naneyi filizlendirme derdindere !..

umutXx
Kapalı
02 Aralık 2023 02:41

kardeş gel o zaman bana bedavaya çalış, yeme içme senden olacak, bir hayır duamı alırsın, o da işini düzgün yaparsan, ama kuruş alamazsın hemde 1 yıl boyunca çalışacaksın :)

armagedonn
Yasaklı
02 Aralık 2023 03:03

lan gardaşcazım kafa doktoruna bi görün parası benden !

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
02 Aralık 2023 03:30

Devlet maaşımı zaten yatırıyor. Öğrenci koçluğu dediğin iş zaten ogretmenin yapmasi gereken birsey fakat bizim milli eğitim kokusmus oldugu için öğretmenler yatmaya alıştı. Herseye para istiyor.

umutXx, 1 yıl önce

kardeş gel o zaman bana bedavaya çalış, yeme içme senden olacak, bir hayır duamı alırsın, o da işini düzgün yaparsan, ama kuruş alamazsın hemde 1 yıl boyunca çalışacaksın :)

castis
Şef
02 Aralık 2023 09:16

Öğrenci koçluğu gönüllülük esaslı olmadan yapılabilecek bir şey değil. Ki madde 1 gönüllülük esaslı olduğu yazar. Olayın içeriğini bilmediği o kadar belli ki, öğretmenin görevi yazmış bir de. Ayrıca bunun için özel eğitim alınıyor. Bizim asli görevimiz bu değil o yüzden bunun eğitimini de almadık. Özel okulda çalışan ve eğitim alıp dışarıda özel ders kadar ücret karşılığında öğrenci koçluğu yapan öğretmenler var. Demek ki ücret de alınıyormuş.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
02 Aralık 2023 09:40

Dogru ozel okulla aynı sartlar da para kazanıyoruz ya :) bırakın bu işleri. Hep bahane bunlar. Burda parasız iş olmaz diyenlerin bir çoğu sınıfa girince ders anlatmayan tipler. Ancak burda insanlara hakaret edip cok bilmişlik yapanlar.

castis, 1 yıl önce

Öğrenci koçluğu gönüllülük esaslı olmadan yapılabilecek bir şey değil. Ki madde 1 gönüllülük esaslı olduğu yazar. Olayın içeriğini bilmediği o kadar belli ki, öğretmenin görevi yazmış bir de. Ayrıca bunun için özel eğitim alınıyor. Bizim asli görevimiz bu değil o yüzden bunun eğitimini de almadık. Özel okulda çalışan ve eğitim alıp dışarıda özel ders kadar ücret karşılığında öğrenci koçluğu yapan öğretmenler var. Demek ki ücret de alınıyormuş.

castis
Şef
02 Aralık 2023 09:45

Burada mesele kimin ne kadar kazandığı değil. İflah olmaz bir cahilsin bana cevap yazma. Seninle yarisamam her şeyi sen biliyorsun.

Dogru ozel okulla aynı sartlar da para kazanıyoruz ya :) bırakın bu işleri. Hep bahane bunlar. Burda parasız iş olmaz diyenlerin bir çoğu sınıfa girince ders anlatmayan tipler. Ancak burda insanlara hakaret edip cok bilmişlik yapanlar.

umutXx
Kapalı
02 Aralık 2023 11:19

kardeş senin dinin imanın para olmuş millete caka satmaya geliyorsun, hani herşey para değildi, bırak maaşını masaya, gel beleşe çalış hayrına bana, kimseye artistlik yapma burada.

Devlet maaşımı zaten yatırıyor. Öğrenci koçluğu dediğin iş zaten ogretmenin yapmasi gereken birsey fakat bizim milli eğitim kokusmus oldugu için öğretmenler yatmaya alıştı. Herseye para istiyor.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
02 Aralık 2023 13:08

Parasız isinin bir parçasını yapmaktan acizsin . Kalkmış bana parasının diyorsun. Senin gibilerin gözünü para bürümüş:) paraya tapar olmussun

umutXx, 1 yıl önce

kardeş senin dinin imanın para olmuş millete caka satmaya geliyorsun, hani herşey para değildi, bırak maaşını masaya, gel beleşe çalış hayrına bana, kimseye artistlik yapma burada.

Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi