Editörler : Pangaea

baykuş123
Şef
10 Aralık 2023 15:55

Çok cahilce bir yorum olmuş .Öğrencilerden öte keşke sizin gibi cahilleri önce egitebilsek güzel olurdu .

Hakan kayalı, 1 yıl önce
Vicdan sahibi, aklı başında, çalışkan ve iyi öğretmenler halinden memnun. Tembel, l mesleğinin hakkını vermeyen şahıslar ise halinden memnun değil.

şanlı0788
Şube Müdürü
10 Aralık 2023 16:47

Çünkü okumak istemeyeni de okullara doldurduk ve eğitimin ruhunu kaybediyoruz. İsteyen okuyacak ve disiplin sağlanacak yoksa 'mış' gibi yapmaya devam ederiz.

skramz
Daire Başkanı
10 Aralık 2023 21:39

Bekar olduğum ve küçük bir ilçede yaşamış olduğumdan veya borcum olmamasından mıydı bilmiyorum ama maaş açısından sıkıntı yaşamadım. Bu hariç hiçbir şeyden memnun değildim ne öğrencisi ne velisi ne idaresi hiçbiri. Bu mesleğin kendisinden memnun değilmişim meğerse.

Megatronics
Yasaklı
13 Aralık 2023 20:40

Ben liseyi okurken hep söylerlerdi, işte " o felanca öğretmen aslında çok varlıklı ve zengin bir aileden geliyor" derlerdi. Öğretmenliği de sırf hobi için yapıyor diyorlardı. Bir sefer kendi agzindan da duymuşlugum vardi. Haydi şimdi gelin de öyle bir örnek verebilin...

Nerdeeen nereye misali

analizci06
Yasaklı
14 Aralık 2023 00:28

10 türlü nedeni var bunun !? kim nasıl memnun olabilsin

Türkçeci3535
Aday Memur
14 Aralık 2023 01:52

Öncelikle saygı sıfır, bir köy ortaokulunda olmama rağmen öyle ne yazık ki. Öğrenci bizi takmıyor. Kuralları uyguladığın zaman da kin güdüp okul çıkışı can sıkıcı eylemler oluyor. Aklıma şehitler geliyor, Atatürk geliyor. Bu mu uğrunda kan dökülen ülkenin çocukları?! Bu mu Türk gençliği?! Öğretmen miyiz yoksa saygısız ergen varlıkların dadısı mıyız? Dışarıdan bakan bunlar çocuk diyor. Çocuk dediğin masum olur, yalan bilmez. Bütün okullarda çocuklar yalan öğrenmiş. Gözümüzün önünde gençlik yok oluyor. Saygı yok, büyüğü küçüğü tanımak yok, ağızlarından küfür düşmüyor. Diziler, toplumsal medya, yapılandırmacı eğitim masalları Türk gençliğini bitirmiştir. Hala daha aynı düzende inatla ısrar ediliyor. Bizim öz saygımızı yok etmeniz de önemli değil. Asıl yok olan Türk ulusunun geleceğidir.

14 Aralık 2023 13:21

ben memurluğa geçtim kpss ile

14 Aralık 2023 22:11

İyi yapmışsın vallaha geçmiş olsun gardiyanlığın sona ermiş

internetkullanıcısı, 1 yıl önce

freef
Daire Başkanı
14 Aralık 2023 22:56

Öğretmenlik mesleği için şu tespiti yapayım.

100 üzerinden puanlayayım:

Tarih boyunca Öğretmenlik mesleği dünyada 100 / 90

1980 - 2023 tüm dünyada 100/ 75

2002 - 2023 Türkiye'de 100/10

Öğretmenler tükeniyor ve bu sizin eseriniz.

Megatronics
Yasaklı
15 Aralık 2023 00:03

Bravo kardeşim. Neden açıklamamışsın ama içgüdüsel olarak doğru cevabı vermişsin. İşini doğru yapan, idealist olan, yalamuhcu olmayan, eğilmeyen bükülmeyen, diklik etmeyen ama dik durabilen bir öğretmenin daima seveni kadar sevmeyeni de olur. Zira bunu bana ilk diyen de 35 yıllık Türkçe öğretmenimdi.

A.Ozan91, 1 yıl önce

Bence tam tersi

tc1923
Aday Memur
15 Aralık 2023 15:46

şu işinden memnun olmayan tüm öğretmenleri atacaksın işten bak gör o zaman nasıl düzeliyor sistem.

Nikegerekyok
Yasaklı
16 Aralık 2023 12:24

Seni de o atmak istediğin öğretmenler şekillendirdi maalesef, öğretmen olmak istedin istemesine lakin bu mümkün olamadigindan gelip buralara içindeki zehri bosaltiyon utanmadan kusmuk saçıyon. Yazık lan sana.

tc1923, 1 yıl önce

şu işinden memnun olmayan tüm öğretmenleri atacaksın işten bak gör o zaman nasıl düzeliyor sistem.

Katre-i Adalet
Yasaklı
16 Aralık 2023 13:01

HöNgsT

tc1923, 1 yıl önce

errraayn
Yasaklı
16 Aralık 2023 20:07

makarnam vaaööar ketçöplü hömü de :)

tc1923, 1 yıl önce

cooling
Yasaklı
17 Aralık 2023 15:14

Bu zamanda mecburiyeti olmayan biri asla öğretmenlik yapmaz

Megatronics, 1 yıl önce

Ben liseyi okurken hep söylerlerdi, işte " o felanca öğretmen aslında çok varlıklı ve zengin bir aileden geliyor" derlerdi. Öğretmenliği de sırf hobi için yapıyor diyorlardı. Bir sefer kendi agzindan da duymuşlugum vardi. Haydi şimdi gelin de öyle bir örnek verebilin...

Nerdeeen nereye misali

arrifelltarif
Yasaklı
17 Aralık 2023 15:46

eli mecbur olmasa kimseler yapmaz

skramz
Daire Başkanı
17 Aralık 2023 22:56

gerek kalmadı ben kendi kendimi attım ;) insanlara iş bulacaksan neden olmasın :) kimse öğretmenliğe meraklı değil

tc1923, 1 yıl önce

A.Ozan91
Aday Memur
18 Aralık 2023 18:39

Memnun musunuz memur olduğunuza

19 Aralık 2023 10:40

tam olarak memnun muyum değil miyim anlayamadım. Ancak beklediğimden daha zor geldi bana . Çalışma saatleri de uzun 8-17 arası. Öğretmenlikte daha özgürsünüz karışan eden çok fazla yok ve yaptığınız iş belli. Memurlukta tek bir bölüme baksanız bile bölüm içinde bile farklı işler oluyor. Bence öğretmenliğin en iyi tarafı çalışma ortamı daha özgür.

A.Ozan91, 1 yıl önce

Memnun musunuz memur olduğunuza

muallimi-sani
Yasaklı
19 Aralık 2023 17:45

Evrak hamallıgı insan hamallığından kolaydır veslm

tam olarak memnun muyum değil miyim anlayamadım. Ancak beklediğimden daha zor geldi bana . Çalışma saatleri de uzun 8-17 arası. Öğretmenlikte daha özgürsünüz karışan eden çok fazla yok ve yaptığınız iş belli. Memurlukta tek bir bölüme baksanız bile bölüm içinde bile farklı işler oluyor. Bence öğretmenliğin en iyi tarafı çalışma ortamı daha özgür.

Toplam 104 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi