Editörler : swat3410
02 Aralık 2023 22:20

Polislik mi, öğretmenlik mi

sizce hangisi çalışan arkadaşlar ve neden polislik ya da neden öğretmenlik

mengok
Şube Müdürü
02 Aralık 2023 22:20

alın lan bunu burdan :)

Poliss155
Şef
02 Aralık 2023 22:26

gerçekten kıyaslıyor musun şaka mı yapıyorsun

gentelman_fe
Aday Memur
02 Aralık 2023 22:48

Öğretmen sıcak yerde üşümeden ders anlatır, sen soğukta, sıcağın anlında, asfaltın sıcağında uygulama yaparsın, insanların tribini, hakaretini çekersin, bayramda, resmi tatilde herhangi bir ücret almadan çalışırsın, amirin , vatandaşın , mülki amirin gözünde değersiz bir personelsin, 20 yıllık memurum eş çalışmıyor, 2 çocuk var aldığım maaş 31908, benim derecemdeki öğretmen ek dersler ve haftasonu kursları ile 40000 ye yakın alıyor. Benim öğretmenlerin maaşında gözüm yok, Allah daha çok versin. Polisin fazla mesai sorunu çözülmediği sürece ek görevler bitmez, bedava yapılan ek görevler personeli iç içten içe yiyor, psikolojisini bozuyor, bedenen yıpratıyor. Aklın varsa sakın sakın polis olma, daha çok yzardım ama bu kadar yeterli olduğunu düşünüyorum

Dramagrl
Kapalı
02 Aralık 2023 23:45

ve tatil yapamıyor polis
gentelman_fe, 1 yıl önce
Öğretmen sıcak yerde üşümeden ders anlatır, sen soğukta, sıcağın anlında, asfaltın sıcağında uygulama yaparsın, insanların tribini, hakaretini çekersin, bayramda, resmi tatilde herhangi bir ücret almadan çalışırsın, amirin , vatandaşın , mülki amirin gözünde değersiz bir personelsin, 20 yıllık memurum eş çalışmıyor, 2 çocuk var aldığım maaş 31908, benim derecemdeki öğretmen ek dersler ve haftasonu kursları ile 40000 ye yakın alıyor. Benim öğretmenlerin maaşında gözüm yok, Allah daha çok versin. Polisin fazla mesai sorunu çözülmediği sürece ek görevler bitmez, bedava yapılan ek görevler personeli iç içten içe yiyor, psikolojisini bozuyor, bedenen yıpratıyor. Aklın varsa sakın sakın polis olma, daha çok yzardım ama bu kadar yeterli olduğunu düşünüyorum
03 Aralık 2023 00:53

X:Hafta sonu tatilinizi kimle geçirmek isterseniz

A) Eşiniz

Y: BBBBBBB)

03 Aralık 2023 09:15

Alnından öpüyorum seni abicim yalnız senin derecende öğretmen 40 bini görmez 35 36 zorlarsa belki 37 inşallah sizin de mesai sorununuz çözülür size de iyileştirme yapılır senin gibi düşünen insanlara mesleği ne olursa olsun saygı duyuyorum
gentelman_fe, 1 yıl önce

Brse
Memur
03 Aralık 2023 09:31

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Tabiki polislik

Mavigökyüzü28
Genel Müdür
03 Aralık 2023 09:48

Polis ol, tak beline tabancanı. ek görevlerle, Şark -Garp atamarınla harcırahını alarak Türkiye'yi bedava gezersin. Ne yapacaksın öğretmen olup bir sınıfta 30 yılını geçireceksin!!

watson666
Kapalı
03 Aralık 2023 11:27

Bu soruyu soruyorsan zaten polisliğe uygun değilsin demektir polisliği askerliği başka meslek ile karşılaştıranlar bu mesleklerde yapamazlar aklın fikrin hedefin sadece polislik ise bu mesleğe katlanabilirsin ancak.

Gydm
Müsteşar
03 Aralık 2023 15:18

insan tabiatı farklı farklı kimine polislik iyi geliyor kimine öğtetmenlik bu sorunun cevabı sende aslında sen neyi seviyorsun neyden rahatsız oluyorsun asıl bu önemli tabi bazı şeyleri yaşayınca daha iyi öğreniyorsun anlatmayla olmuyor

Coktamuhimdegil
Aday Memur
03 Aralık 2023 17:04

öğretmenlik mezunu olarak atanamayıp polis oldum . Öğretmenliğin çalışma koşulları ailene vakit ayırabilmen filan herzaman tabi daha cezbedici .Fakat artık yeni nesile öğretmenlik yapabilmek onlara hakimiyet kurabilmek velilerin egosu ve isteklerine cevap verebilmek söz konusu olduğunda kendi kendime ben çok sinirli insanım zaten polislikte de çocuk sevecenliğimi yitirdim artık öğretmenlik yap deseler yapamam diye düşünüyorum .Polisliğe gelince polis memurunu komiseri geçtim müdür pozisyonunda olmadığın sürece it kadar değerin yok mobing desen alası burda .Vatandaşın gözünde de bir yaptırımın değerin yok beline silahı takman bir statü katmıyor tam tersi kullanmak zorunda da kalınca soruşturma ihraç .Aslında ikisi de değil de işte mecburen ekmek parası bir şekilde kafa sallayıp sineye çekiyoruz

yorqunadam
Memur
04 Aralık 2023 01:01

torpilin varsa polislik kral meslek düz memur 8- 5 çalışır sen 9 10 gelirsin 3 4 gibi çıkarsın karışan olmaz tayin zamanı nere gelecek diye düşünmesin nereye gitsem diye düşünürsün haaa torpilin yoksa uzak dur

sancak bayrak
Daire Başkanı
04 Aralık 2023 17:03

Gece de 13 saat uyku problemim yok diyorsan,yeri gelir 12/12,-12/24- çalışırım diyorsan,hafta sonu ve bayram tatillerinde çalışırım diyorsan, istediğin zaman senelik izne ayrılmam ve izin yakarım diyorsan,amir müdür baskısı hallederim diyorsan,1 şark,2 şark,il içinde sürekli tayin benim için problem değil diyorsan, özellikle ekipler ve karakollar da büyük sorumlulukları var hallederim diyorsan,o zaman polis ol kardeş.

Güneyli55
Aday Memur
04 Aralık 2023 20:08

Ne öğretmenliği tabii ki de polislik kıyasladığın şeye bak

sımseeekk
Şef
04 Aralık 2023 22:21

işte en güzel yorum bu.polislik zor değil torpilsiz gariban polislik zor..
yorqunadam, 1 yıl önce
torpilin varsa polislik kral meslek düz memur 8- 5 çalışır sen 9 10 gelirsin 3 4 gibi çıkarsın karışan olmaz tayin zamanı nere gelecek diye düşünmesin nereye gitsem diye düşünürsün haaa torpilin yoksa uzak dur

White3425
Memur
06 Aralık 2023 06:01

Gerçek anlamda söylüyorum polislik. Öğretmenlik bana uygun bir meslek değil çolukla çocukla uğraşamam.
06 Aralık 2023 09:30

Öğretmen olabilecek kapasitesi olup da polislikte duracak insan tanımıyorum. öğretmen olabilmek için sınavlarda derece yapman lazım, üniversite sınavı kpss sınavı dersler vs.; polis olmak için kpssde adını soyadını yazıp 60, önlisansta ise 55 alırsan yetiyor. neden polisliğin kpssde baraj puanı 85-90 değil bi düşün bakalım. kıyaslayacağınız meslek sözleşmeli er, uzman çavuş falan olmalı.
06 Aralık 2023 09:34

Çalışmak istiyorsan polislik, yatmak istiyorsan öğretmenlik

mor.gezegen
Kapalı
07 Aralık 2023 15:25

cebine çerez koyup polis arabasında müzik dinlemek istiyorsan polislik. nesil yetiştirmek istiyorsan öğretmenlik
koyutürk38, 1 yıl önce

Çalışmak istiyorsan polislik, yatmak istiyorsan öğretmenlik

sımseeekk
Şef
07 Aralık 2023 20:44

gel çerezi cebine koyayım senın yersin kardeş
mor.gezegen, 1 yıl önce
cebine çerez koyup polis arabasında müzik dinlemek istiyorsan polislik. nesil yetiştirmek istiyorsan öğretmenlik
Toplam 53 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi