Editörler : gül-feşan

neroye
Aday Memur
08 Aralık 2023 15:28

Bu listeyi yapan görüştüğün numara. Onlar ayarlıyor. Dilekçede versen aynı kişi bakacak. O sebepten telefona bakan kişi tamam dediyse tamamdır.

cnr.020891, 1 yıl önce
Hocam verdigin telefona ulasip ismimi tc mi gitmek.istedigim ili yazdirdim not aldilar dilekce icin gerek yok dediler,dilekce göndermeden yeterlimidir sence fikrini merak ediyorum

neroye
Aday Memur
08 Aralık 2023 15:34

Mevzuatta bakmak lazım

Sedat Yılmazi, 1 yıl önce

eşi başka ilde başka bakanlıkta kadrolu personel olarak çalışanlar talep edemiyormu

neroye
Aday Memur
08 Aralık 2023 15:36

Aynen öyle mevzuata ne yazıyorsa işleyiş o şekilde oluyor

Pikachu1, 1 yıl önce

Arkadaşlar kim nasıl atanamazsınız diyor ilk önce yönetmeliklere bir bakın ; 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 45-A Maddesine Tabi Sözleşmeli Sağlık Personelin Aile Birliği Mazeretine Bağlı Yer Değiştirmesine İlişkin Usul ve Esaslar Burda herşey yazıyor

Pikachu1
Aday Memur
08 Aralık 2023 15:40

Hocam dilekçeye Nüfus kayot örneği eklemek gerekiyor mu sadece eş durumu belgesini ekledim ben

neroye, 1 yıl önce

Aynen öyle mevzuata ne yazıyorsa işleyiş o şekilde oluyor

neroye
Aday Memur
08 Aralık 2023 15:47

Telefonda söylemek bile yeterli deniliyor. İlla dilekçe yollacagim derseniz. Ben dilekçe ekine ekledim e devletten indirip. Evli olduğum kişi ile görev belgesindeki kişi aynı kisi olduğunu belirtmek için. Nüfus kayıt örneğini ekledim. Eksik olacağına fazla olsun

Pikachu1, 1 yıl önce

Hocam dilekçeye Nüfus kayot örneği eklemek gerekiyor mu sadece eş durumu belgesini ekledim ben

Sedat Yılmazi
Aday Memur
08 Aralık 2023 16:04

kura duyurusunda tabiki yazıyor eşi başka bakanlıkta kadrolu olarak çalışan personel başvurabilir

Pikachu1
Aday Memur
08 Aralık 2023 16:15

Ben de şimdi görüştüm kadro açılması konusuyla alakalı bilgileri aldılar dilekçeye gerek yok ilanı takip edin dediler ama açılan kadronun şahsi değil genel açıldığını söylediler yani başvuran sayısı açılan kadrolardan fazla olursa halen atanmama riski olabilir

neroye, 1 yıl önce

Telefonda söylemek bile yeterli deniliyor. İlla dilekçe yollacagim derseniz. Ben dilekçe ekine ekledim e devletten indirip. Evli olduğum kişi ile görev belgesindeki kişi aynı kisi olduğunu belirtmek için. Nüfus kayıt örneğini ekledim. Eksik olacağına fazla olsun

neroye
Aday Memur
08 Aralık 2023 16:43

Bu yüzden eş durumdan tayin isteyen herkese duyurmamiz lazım talep oluşturması için. Herkes yaparsa yeteri kadro açılır kimse mağdur olmaz. WhatsApp gruplarıniz sendika gruplarıniz da paylaşım olursa kimse mağdur olmaz.

Pikachu1, 1 yıl önce

Ben de şimdi görüştüm kadro açılması konusuyla alakalı bilgileri aldılar dilekçeye gerek yok ilanı takip edin dediler ama açılan kadronun şahsi değil genel açıldığını söylediler yani başvuran sayısı açılan kadrolardan fazla olursa halen atanmama riski olabilir

Pikachu1
Aday Memur
08 Aralık 2023 17:08

Peki sizce talep edilen sayıdan fazla kadro açılması gerekmiyor mu ? sonuçta herkes bu numaraları aramayacak veya dilekçe yazmayacak sadece kuraya katılacak . Acaba kadro sayısı çalışmasını nasıl yapıyorlar .

neroye, 1 yıl önce

Bu yüzden eş durumdan tayin isteyen herkese duyurmamiz lazım talep oluşturması için. Herkes yaparsa yeteri kadro açılır kimse mağdur olmaz. WhatsApp gruplarıniz sendika gruplarıniz da paylaşım olursa kimse mağdur olmaz.

Sedat Yılmazi
Aday Memur
08 Aralık 2023 17:10

bence herkes çalıştığı hastanedeki kişilere hatta tanıdığı başka hastanedeki kişilere söylemeli

Alemdarali
Genel Müdür
08 Aralık 2023 17:40

0312 585 19 89 90 91 92 bu numaraları arayıp bildirmeniz yeterli ben eşim için aramıştım 2022 de not alıyorlar sonra cumhurbaşkanlığından kadro actiriyorlar
Sedat Yılmazi, 1 yıl önce

bence herkes çalıştığı hastanedeki kişilere hatta tanıdığı başka hastanedeki kişilere söylemeli

murat2606
Memur
10 Aralık 2023 00:34

arkadaşlar ocak 2023te deprem yüzünden gidemeyenler bu atama döneminde cezalı olduğu için cezanın kaldırılmasına dair bir calısma var mı? bu konuda ne yapabilriiz

Sedat Yılmazi
Aday Memur
14 Aralık 2023 17:02

gncl

Baharasaf
Aday Memur
28 Mayıs 2024 17:21

Meb hocam dilekçeyi çalıştığınız ilin müdürlüğüne mi yoksa eşinizin bulunduğu yani gitmek isteğiniz ilin müdürlüğüne mi verdiniz

Elhakem, 1 yıl önce

Dilekçemi yazdım bugün veriyorum. İnşallah kadro açarlar. Eş durumu tayini iiçin Dilekçenizi verin

Hemşireem
Aday Memur
29 Mayıs 2024 16:23

Eşimle ikimiz de sağlık bakanlığındayız eş durumu için ocak ve temmuzu mu bekleyceğim, dilediğim zam

Hemşireem
Aday Memur
29 Mayıs 2024 16:25

Dilediğim zaman dilekçe veremiyor muyuz. Diyecektim reklamdan yazamadım !

Hemşireem, 11 ay önce

Eşimle ikimiz de sağlık bakanlığındayız eş durumu için ocak ve temmuzu mu bekleyceğim, dilediğim zam

theawesimum
Aday Memur
29 Mayıs 2024 17:00

Arkadaşlar yukarıda arkadaşın attığı numaraları temmuz eş tayini için arayanlar var mı?

Toplam 57 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi