Editörler : Pangaea
03 Aralık 2023 15:33

Branş Öğretmeni Sınıf Rehber Öğretmenliği Görevini Kabul Etmek Zorunda mıdır?

Yönetmelik, kanun ve anayasa bağlamında bu konuyu tartışmak lazım

Aygüll1
Aday Memur
03 Aralık 2023 15:35

ben de merak ediyorum.,

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
03 Aralık 2023 16:04

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Öğrenciye kocluk yapma sinif ogretmenligi isteme. Ne yapmak istiyorsun maas alıp yatmak mi ?

ogretmen2023
Aday Memur
03 Aralık 2023 16:16

Kötü niyetli olduğunu söylemiştim değil mi?

Branş öğretmeninin asli görevi okutmakla yükümlü olduğu derslerin okutulma amaçlarını gerçekleştirmektir, maaşı da bu kapsamda haftalık 15 derse karşılık alır. Bunu bilmeden konuşan kişi ya cahildir ya da kötü niyetlidir.

SorunCevaplayıN, 1 yıl önce

Öğrenciye kocluk yapma sinif ogretmenligi isteme. Ne yapmak istiyorsun maas alıp yatmak mi ?

el7bi8gü9
Memur
03 Aralık 2023 16:23

sınıf rehber öğretmenliği görevini bir öğretmen yapması gerekiyor isteyen öğretmen yoksa ya ne olacak ?

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
03 Aralık 2023 19:28

Senin niyetin bile yok. Tek amacın nasıl yatıp maas alabilirim. Devletin hakkı kimse de kalmaz rahat ol

ogretmen2023, 1 yıl önce

Branş öğretmeninin asli görevi okutmakla yükümlü olduğu derslerin okutulma amaçlarını gerçekleştirmektir, maaşı da bu kapsamda haftalık 15 derse karşılık alır. Bunu bilmeden konuşan kişi ya cahildir ya da kötü niyetlidir.

ogretmen2023
Aday Memur
03 Aralık 2023 22:23

Emin ol bütün hayatın boyunca girdiğin dersleri toplasan benim bir ders saatim kadar fayda sağlamaz.

Anca hakka düşmanlık eder durursun saçma iddialarla

SorunCevaplayıN, 1 yıl önce

Senin niyetin bile yok. Tek amacın nasıl yatıp maas alabilirim. Devletin hakkı kimse de kalmaz rahat ol

miisafir
Aday Memur
04 Aralık 2023 20:26

Sınıf rehber öğretmenliği zor ve sorumluluk isteyen bir iş kimi zamanda yıpratıcı ama bu soruyu soran kişi eğitim fakültesi mezunu mu?

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
04 Aralık 2023 20:34

Yönetmelikte verilir yazıyor

Velocıraptor
Genel Müdür
04 Aralık 2023 20:49

Vah vah yazık bu yeni nesile. Yönetmelikte açık seçik tanımı yapılmış bir iş için açılan konuya bak pes vallahi. "Yönetmelik" yazmanız bile bu tiplerde alerji yapmıştır eminim. Ben naçizane ilavede bulunayım. Yönetmelik yapacaksınız diyor ve en az 15 yerde de zikrediyor çeşitli vesilelerle.

Memleketinogretmeni, 1 yıl önce

Velocıraptor
Genel Müdür
04 Aralık 2023 20:53

Vah vah yazık bu yeni nesile. Yönetmelikte açık seçik tanımı yapılmış bir iş için açılan konuya bak pes vallahi. "Yönetmelik" yazmanız bile bu tiplerde alerji yapmıştır eminim. Ben naçizane ilavede bulunayım. Yönetmelik yapacaksınız diyor ve en az 15 yerde de zikrediyor çeşitli vesilelerle.

Memleketinogretmeni, 1 yıl önce

anther
Şef
04 Aralık 2023 21:59

Z kuşağı öğretmenler de derse girmeyi tartışacak böyle giderse. Bence derse girmek de anayasal yasal olarak tartışabilir. Zorunda mıyız kardeşim
04 Aralık 2023 23:42

Bunun kafa basmaz hocam. Boşa nefes tüketme.

ogretmen2023, 1 yıl önce

errraayn
Yasaklı
05 Aralık 2023 16:19

Yönetmelik Allah ın bir ayeti degildir. İşin alan uzmanı ve branş uzmanı rehberlik öğretmeni dururken, branşçıya yapılan formalite ve zulmü Allah görüyor ve biliyor. Kimse aksini iddia edemez hemde hiçkimse... Rehber öğretmenleri, ki yaygın kanaat icabı, 2 haftada 1 defa her bir şubeye girmeli etkinlik yaparak, başata okula uyumsuz öğrenci profıli ve grubu olmak üzere tüm öğrenci genelini tanılamalılar. Zaten bu başlık konsusunun geleceği yer bura da:) hadi tetiklemesi benden oluversin.

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi