Editörler : crops35
03 Aralık 2023 21:40

KİT maaşları

Kit maaşları hakkında çalışan bilgi verebilir mi? Dhmi ayırıyorum . Diğer kitlerdeki maaşlar birbirine yakınmı? Suan kitlerde bekar lisans mezunu düz memur maaşı ne kadar ? Ek gelirleri nelerdir bilen bilgi verirse sevinirim. Kit için bir daha hazırlanmaya değermi ona göre başlayacam.

excels
Memur
03 Aralık 2023 21:46

değer, başla.. ocakta tahminen 40a yakın birşey olur. vergiye dilimin büyüdükçe iner.

cartcurt28
Memur
03 Aralık 2023 22:29

Ayni sehirde atanacaksan bir kite deger..ama sen oturuyorsun mersinde..gittin kit diye ankarayi yazdin ya da zonguldağı ya da samsunu antalyayi neyse..direkt eksidesin..kendi sehrinde 657 de kalsan daha iyiydi..kaldi ki kitler yavas yavas ozellesiyor..hep onun tedirginligiyle calismak istemezdim..sonrasinda seni hangi 657 liye verecekelr vs... osur pusur işler..dhmi kazan..git istedigin yere..ama bir baska kit icin ben kasmazdim..

Kpssfinali
Şef
04 Aralık 2023 19:37

Aynı şehir için bahsediyorum. Çalışanlar aldıkları maaşları yazsalar karar vericem de maaş 4-5 bin fazla oluyorsa belediyelerde de öyle sds var aynı parayı belediyelerden de alırsın. Giyinme yardımı barınma yardımı gibi ek gelir veriyolarmı yada bayramları ikramiye gibi

cartcurt28, 1 yıl önce
Ayni sehirde atanacaksan bir kite deger..ama sen oturuyorsun mersinde..gittin kit diye ankarayi yazdin ya da zonguldağı ya da samsunu antalyayi neyse..direkt eksidesin..kendi sehrinde 657 de kalsan daha iyiydi..kaldi ki kitler yavas yavas ozellesiyor..hep onun tedirginligiyle calismak istemezdim..sonrasinda seni hangi 657 liye verecekelr vs... osur pusur işler..dhmi kazan..git istedigin yere..ama bir baska kit icin ben kasmazdim..

melo1616
Aday Memur
05 Aralık 2023 10:44

Hocam ortalama +3 bin lira oynuyor giyim yardımı ve diğer durumlar için kurumu arayıp sor en garantisi o olur

Kpssfinali, 1 yıl önce

Aynı şehir için bahsediyorum. Çalışanlar aldıkları maaşları yazsalar karar vericem de maaş 4-5 bin fazla oluyorsa belediyelerde de öyle sds var aynı parayı belediyelerden de alırsın. Giyinme yardımı barınma yardımı gibi ek gelir veriyolarmı yada bayramları ikramiye gibi

jag-xtype
Şef
05 Aralık 2023 15:22

Giyim yardımı veren KİT harici kurumlar da var

melo1616
Aday Memur
05 Aralık 2023 15:33

Hangi kurumlar veriyor hocam belediyeler mi

jag-xtype, 1 yıl önce

Giyim yardımı veren KİT harici kurumlar da var

jag-xtype
Şef
05 Aralık 2023 16:00

Belediyeler vermiyor diye biliyorum kitlerin çoğunda vardır kit olmayan kurumlardan da bildiğim kadarıyla OGM KGM DSİ Tarım Çevre Bakanlıkları veriyor diye biliyorum Ticaret Bak.dan emin değilim.

melo1616, 1 yıl önce

Hangi kurumlar veriyor hocam belediyeler mi

erschöpft
Aday Memur
08 Aralık 2023 09:44

her kit giyim yardımı vermiyor bu ay 2 vergiye girmiş halde 27-28 civarı aldı bekar ve dil olmayan.ocak gelecek zammla ne olacağını bu maaşa göre değil vergiden düşmemiş maaşa göre hesaplamak lazım

excels
Memur
09 Aralık 2023 15:25

şef mi bu kişi?

erschöpft, 1 yıl önce

her kit giyim yardımı vermiyor bu ay 2 vergiye girmiş halde 27-28 civarı aldı bekar ve dil olmayan.ocak gelecek zammla ne olacağını bu maaşa göre değil vergiden düşmemiş maaşa göre hesaplamak lazım

erschöpft
Aday Memur
11 Aralık 2023 09:33

memur arkadaş böyle söyledi kendi maaşım değil benim unvanım farklı

excels, 1 yıl önce

şef mi bu kişi?

excels
Memur
12 Aralık 2023 07:43

vergisiz hali olabilir hocam o. hangi kurum olduğunu bilmiyorum gerçi ama. vergiler sonrası şuan 25-25.5 bantlarına indi memur maaşları kitlerin çoğunda.

ocakta yüzde 50 gelirse 40 civarları oluyor.

erschöpft, 1 yıl önce

memur arkadaş böyle söyledi kendi maaşım değil benim unvanım farklı

erschöpft
Aday Memur
13 Aralık 2023 15:59

şimdi sordum lise mezunu memur eş ve dil yok 26,359 bu ay

excels, 1 yıl önce

vergisiz hali olabilir hocam o. hangi kurum olduğunu bilmiyorum gerçi ama. vergiler sonrası şuan 25-25.5 bantlarına indi memur maaşları kitlerin çoğunda.

ocakta yüzde 50 gelirse 40 civarları oluyor.

excels
Memur
13 Aralık 2023 21:03

hangi kurum acaba?

erschöpft, 1 yıl önce

şimdi sordum lise mezunu memur eş ve dil yok 26,359 bu ay

erschöpft
Aday Memur
15 Aralık 2023 00:32

kitler arası fazla maaş farkı çok yok bildiğim tcdd tmo...vs biraz daha az dhmi daha fazla tabi ama...

excels, 1 yıl önce

hangi kurum acaba?

excels
Memur
15 Aralık 2023 15:31

ocakta 40-42 arası rakamlar olacak gibi bakalım...

erschöpft, 1 yıl önce

kitler arası fazla maaş farkı çok yok bildiğim tcdd tmo...vs biraz daha az dhmi daha fazla tabi ama...

Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi