Editörler : Pangaea
03 Aralık 2023 21:57

Yönetici atama yönetmeliği ne zaman yayımlanır? (YAYIMLANDI)

muallim_34
Genel Müdür
04 Aralık 2023 00:11

Şubatta sinav var.Yonetmelik halen ortada yok.

Sevdim-Seni
Genel Müdür
04 Aralık 2023 09:48

Norm fazlası yönetici atama takvimi var. Ondan sonra yayınlanır.

Sınavla ilgili hükümler aynen kalacağı için sınavın yaklaşması farketmez.

Palasay
Aday Memur
04 Aralık 2023 10:44

Yayınlansa nolacak aklı başında birsey bekleme .mulakat var sa iş tamam

hcoban60
Daire Başkanı
05 Aralık 2023 23:33

idarecilik süresinin kesinlikle artırılması gerekiyor

metal3
Aday Memur
06 Aralık 2023 15:41

norm fazlası yöneticilerle ilgili ne gibi çalışma var, resen atama söz konusu mu
Sevdim-Seni, 1 yıl önce

Norm fazlası yönetici atama takvimi var. Ondan sonra yayınlanır.

Sınavla ilgili hükümler aynen kalacağı için sınavın yaklaşması farketmez.

Sevdim-Seni
Genel Müdür
07 Aralık 2023 10:55

başka eğitim kurumlarına görevlendirilmek istemeyenler veya tercihlerine görevlendirilemeyenler, kalan yöneticilik görev sürelerini bulundukları eğitim kurumunda tamamlar. Bu konumda olanlardan kalan görev sürelerini bulundukları eğitim kurumunda tamamlamak istemeyenler ile diğer eğitim kurumlarında yönetici olarak görevlendirme isteğinde bulunmayanlar, kadrolarının bulunduğu eğitim kurumunda alanlarında boş norm kadro olması ve istemeleri hâlinde bu eğitim kurumuna; aksi durumda ise öncelikli olarak kadrolarının bulunduğu ilçe içerisinde durumlarına uygun bir eğitim kurumuna, ilçe içerisinde durumlarına uygun norm kadro bulunmaması halinde ise il içerisinde istekleri de dikkate alınarak alanlarında boş norm kadro bulunan eğitim kurumuna öğretmen olarak atanır.

metal3, 1 yıl önce
norm fazlası yöneticilerle ilgili ne gibi çalışma var, resen atama söz konusu mu

metaverse
Memur
07 Aralık 2023 16:17

Aralık ayı içinde yayınlanacak

Canahber
Aday Memur
07 Aralık 2023 22:35

bilgi nereden hocam? kesin gibi yazdınız da ondan sordum.
metaverse, 1 yıl önce

Aralık ayı içinde yayınlanacak

metaverse
Memur
07 Aralık 2023 22:40

13 17 kasım seminerlerinden uzaktan eğitim videosunda bülent çiftçi dedi
Canahber, 1 yıl önce
bilgi nereden hocam? kesin gibi yazdınız da ondan sordum.

edebi_ebediyet
Aday Memur
08 Aralık 2023 09:07

En geç 4 Ocak'a kadar yayımlanması lazım zaten 4 Ocak'ta başvurular başlıyor ve meb kılavuz yayınlayacak mecburen.Ancak Aralık ayı iiçinde yayımlanacak büyük ittimal.Öümüzdeki hafta yayımlanır yeni yönetmelik.

herkepşef
Şube Müdürü
08 Aralık 2023 16:12

Bir şekilde yayınlanancak ama yeniden görevlendirmelerde kriterler köklü değişikliğe uğrar mı önemli olan bu?Görev süreleri uzayacak mı hiç bilgi sızmıyor içerden, neden bu kadar bilgi paylaşımı yok anlamıyorum.Tek bildiğimiz idarecilere il dışı atamalarda hak verilmesi başka bir bilgi sızmıyor maalesef.Ek 1 sadeleştirilecek deniyor öğretmen müdürü seçecek deniyor çok bilgi kirliliği var .

metaverse
Memur
09 Aralık 2023 20:32

okullarda müdür daha da kepaze yapmak istiyorsa öğretmene seçtirsin! öyle biley yaparsa hemen istifa ederim idarecilikten
herkepşef, 1 yıl önce

Bir şekilde yayınlanancak ama yeniden görevlendirmelerde kriterler köklü değişikliğe uğrar mı önemli olan bu?Görev süreleri uzayacak mı hiç bilgi sızmıyor içerden, neden bu kadar bilgi paylaşımı yok anlamıyorum.Tek bildiğimiz idarecilere il dışı atamalarda hak verilmesi başka bir bilgi sızmıyor maalesef.Ek 1 sadeleştirilecek deniyor öğretmen müdürü seçecek deniyor çok bilgi kirliliği var .

Emre232333
Aday Memur
10 Aralık 2023 21:57

çok zor bu yıla vurması sadece tahmin ediyorum . eski yönetmelikle devam gibi duruyor .

herkepşef
Şube Müdürü
14 Aralık 2023 23:55

web sitelerinde son haber bu yönde.

Ek-1 yönetici değerlendirme formunun sadeleştirilmesi bekleniyor.

Müdür atamaları için mülakat süreci devam etmesi, müdür yardımcıları için mülakatın kaldırılması gündemde.

Ataması yapılacak yöneticilerin yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde görevinin başında olması planlanıyor.

4+4 yıllık yöneticilik süresinde değişiklik gündemde.

Yönetici olarak atananların il dışı tayinlere yönetici olarak başvurabilmesi gündemde.

asminezaran
Şube Müdürü
17 Aralık 2023 22:57

yılbaşına kadar yayinlanir

fokyay
Şef
17 Aralık 2023 23:18

Sessiz-bayan abla sen daha müdür yardımcısı olamadın mı? Kaç senedir hep aynı başlığı açıyorsun.

metaverse
Memur
18 Aralık 2023 14:16

:)
fokyay, 1 yıl önce

Sessiz-bayan abla sen daha müdür yardımcısı olamadın mı? Kaç senedir hep aynı başlığı açıyorsun.

edebi_ebediyet
Aday Memur
19 Aralık 2023 09:03

cimerden bilgi alan var mı arkadaşlar ?

edebi_ebediyet
Aday Memur
20 Aralık 2023 13:29

?

herkepşef
Şube Müdürü
20 Aralık 2023 22:14

4+4 sürenin değişmesi için Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde değişiklik gerekir ayrıca böyle bir durum oluşursa bu yıl rotasyon bekleyen tüm idareciler artırımlı yıl kadar rotasyonu ertelenir.Bu bana pek mümkün gibi gelmiyor.İnşallah meb ters köşe ile acayip bir yöntem belirlemez.

Toplam 1469 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi