Editörler : Pangaea
«373839404142434445464748»

faruktatar
Aday Memur
21 Şubat 2024 06:53

Hani nerede yayınlandı hocam?

doğanhoca66
Aday Memur
21 Şubat 2024 06:53

Linki atabilir misiniz

tatar ramazan24, 1 yıl önce

yönetmelik yayınlandı

yeni_müdür
Aday Memur
21 Şubat 2024 07:20

😃😃😃

Ama hangi yönetmelik

tatar ramazan24, 1 yıl önce

yönetmelik yayınlandı

asiia
Şef
21 Şubat 2024 12:36

Bugün Personel daire başkanına bizzat sordurdum yönetmelik değişikliğini. çalışmanın devam ettiğini, aramaların mevcut yönetmelik ile yapılacağını eğer yetişirse haziran ayında yeni yönetmeliğin yayınlanacağını söylemiş.

3838kartal
Memur
21 Şubat 2024 13:41

sayın hocam bizzat personel genel müdürü söyledi orda toplantıya katılan arkadaşların hepsi aynı şeyi söyledi resmi gazeteye gönderilmiş ve yeni yönetmelikle yapılacağını belirtmiş sizin yazdıklarınız hiç inandırıcı değil ve benim söylediğim 4 5 haber sitesinde yayınlandı sizin söylediğinize ilişkin bir haber yok yani değeri yok personel genel müdürü çalışmalar bitti diyor siz devam ediyor diyorsunuz

asiia, 1 yıl önce
Bugün Personel daire başkanına bizzat sordurdum yönetmelik değişikliğini. çalışmanın devam ettiğini, aramaların mevcut yönetmelik ile yapılacağını eğer yetişirse haziran ayında yeni yönetmeliğin yayınlanacağını söylemiş.

asiia
Şef
21 Şubat 2024 13:44

Bakacaazzz kimin dediği daha doğru.
3838kartal, 1 yıl önce

sayın hocam bizzat personel genel müdürü söyledi orda toplantıya katılan arkadaşların hepsi aynı şeyi söyledi resmi gazeteye gönderilmiş ve yeni yönetmelikle yapılacağını belirtmiş sizin yazdıklarınız hiç inandırıcı değil ve benim söylediğim 4 5 haber sitesinde yayınlandı sizin söylediğinize ilişkin bir haber yok yani değeri yok personel genel müdürü çalışmalar bitti diyor siz devam ediyor diyorsunuz

Burak232323
Aday Memur
21 Şubat 2024 14:10

Hocam bu yazdıklarınız hakkinda ciddimisiniz ?

asiia, 1 yıl önce

asiia
Şef
21 Şubat 2024 14:48

ben soran arkadaşın yalancısıyım. Genel müdürün bekar evinden arkadaşı komşu okulumuzun müdürü olur. Ona sorduruk o şekil cevap gelmiş

Burak232323, 1 yıl önce

Hocam bu yazdıklarınız hakkinda ciddimisiniz ?

lodos348
Memur
21 Şubat 2024 15:22

Hepsinin ortak özelliği duyum olması.Resmi hiç bir açıklama yok.

MKM38
Şef
21 Şubat 2024 16:08

Bakan bey Ankara'da çok net söylemişti yayınlanmayacak diye 2 hafta sonra Kayseri'de Personel genel müdürü resmi gazeteye gönderildi dedi.Kimsenin birbirinden haberi yok nasıl bi süreç işliyor anlamadık gitti.Çok basit bir resmi açıklama yapmak zor mu bu kadar?

kartalova
Aday Memur
21 Şubat 2024 16:23

Sadece bir kaç kişi, çakma bir iki web sitesinin haberiyle burada yeni yönetmelik çıkacak diye yazıp duruyor aylardır.

Bunlarda puanları düşük olup acaba yeni yönetmelikte bize bir şey çıkar mı puanımız artar mı diye düşünen 3-5 kişi.

15 gün sonra süreç başlıyor hala yeni yönetmeliğin çıkacağını söyleyenler yada buna inananlar var. En hafif tabirle garip ama çok garip kafadasınız.

Yazıp durmayın artık boşuna forumu işgal etmeyin.

alex211
Aday Memur
21 Şubat 2024 17:06

Çok doğru söylüyorsun.

lodos348, 1 yıl önce

Hepsinin ortak özelliği duyum olması.Resmi hiç bir açıklama yok.

lodos348
Memur
21 Şubat 2024 17:15

Değerli hocam benim yakın bir arkadaşım bu toplantıya katılsa ve kendi kulağıyla bakan beyin böyle bir açıklamasını dinlese bana da bunu aktarsa ben net kafamda bu durumu bitirirdim.

Şu aşamada 7 iş günü kalmış artık yönetmelik konuşmak bana da doğru gelmiyor.Sürekli insanları geriyor bu süreç.Resmi bir açıklama asla gelmez ya detaylı takvim açıklanınca değişmeyeceğini ya da resmi gazetede okuduğumuzda değiştiğini anlayacağız.

MKM38, 1 yıl önce

Bakan bey Ankara'da çok net söylemişti yayınlanmayacak diye 2 hafta sonra Kayseri'de Personel genel müdürü resmi gazeteye gönderildi dedi.Kimsenin birbirinden haberi yok nasıl bi süreç işliyor anlamadık gitti.Çok basit bir resmi açıklama yapmak zor mu bu kadar?

verstapen
Aday Memur
21 Şubat 2024 17:24

geçin dalganizi ...elbet o beleş puanlar cöp olacak aciklaninca
asiia, 1 yıl önce

ben soran arkadaşın yalancısıyım. Genel müdürün bekar evinden arkadaşı komşu okulumuzun müdürü olur. Ona sorduruk o şekil cevap gelmiş

Burak232323
Aday Memur
21 Şubat 2024 18:04

Dalga geçen kim acaba ? " beleş puan " tabirini kullanan mı , yoksa kriterler ne ise onları yerine getirip puanını alan mı? Kriterleri yapamayıp yapanlara çamur atanlarla dalga geçmek çok tabii olmalı.

verstapen, 1 yıl önce
geçin dalganizi ...elbet o beleş puanlar cöp olacak aciklaninca

verstapen
Aday Memur
21 Şubat 2024 18:19

hangi makaleyi bizzat kaleme aldınız yazdınız ...bi anlat hele
Burak232323, 1 yıl önce

Dalga geçen kim acaba ? " beleş puan " tabirini kullanan mı , yoksa kriterler ne ise onları yerine getirip puanını alan mı? Kriterleri yapamayıp yapanlara çamur atanlarla dalga geçmek çok tabii olmalı.

Fortelek
Aday Memur
21 Şubat 2024 18:34

Bol Bonuslu para ile satılan. Kurban a ortak girer gibi girilen Makale ler olabilir mi? Sayın hocam.
verstapen, 1 yıl önce

Burak232323
Aday Memur
21 Şubat 2024 19:11

"Kişi kendinden bilirmiş işi" 110 puanı olan sözde bonuscu olmayan hocamıza bakın hele.

Fortelek, 1 yıl önce
Bol Bonuslu para ile satılan. Kurban a ortak girer gibi girilen Makale ler olabilir mi? Sayın hocam.

Burak232323
Aday Memur
21 Şubat 2024 19:22

Kaleme almadan makale yazılıyor madem. Kim elinizden tuttu hocam yazdırsaydınız sizde :)))

verstapen, 1 yıl önce

faruktatar
Aday Memur
21 Şubat 2024 19:28

Ayrıntılı takvim için neden bekleniyor olabilir ozaman?

Toplam 1469 mesaj
«373839404142434445464748»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi