Editörler : Pangaea
«383940414243444546474849»

Canahber
Aday Memur
21 Şubat 2024 19:54

yeni yönetmeliği bekliyorlar tabiki
faruktatar, 1 yıl önce

Ayrıntılı takvim için neden bekleniyor olabilir ozaman?

faruktatar
Aday Memur
21 Şubat 2024 20:06

Grupta mevcut yönetmeliğin kalması yönünde bir eğilim var. Ki çoğu tezleri doğru. Ancak ben neden hala illere yazı yazılıpta komisyonları oluşturun Denmediğini, ayrıntılı takvim açıklanmadığını anlayamadım. Bu da değişeceği ihtimalini doğuruyor.

Lakin 8 iş gününün kaldığı bir ortamda değişmesini de mantıklı bulmadığımı da belirteyim.

faruktatar
Aday Memur
21 Şubat 2024 20:08

Bu arada alakalı mıdır bilmiyorum ama; bakan bey tüm il müdürlerini pazartesi Ankara'ya çağırmış.

lodos348
Memur
21 Şubat 2024 20:29

Hocam benim aradığım şey bu formda, bu tarz analizlerle ileriyi görmeye yardım edecek fikir alışverişi.Bi çok yazışma hep algı yapma yönünde.Bizim burdaki görüşlerimiz mi belirlicek yönetmeliğin durumunu tabiki hayır.O sebeple bazı ipuçlarıyla ne olacağına dair ciddi öngörüler ortaya koymak olmalı.

Ben de mesela hiç düşünmedim bu hafta detaylı takvim açıklanmalıydı o da yok maalesef.

Belki yeni yönetmelik benim işime gelecek ben kendi yerimde uzatmak istiyorum ama şu anki yönetmeliğin ek 2 de imkanlarım ölçüsünde hazırlandım.Dolayısıyla değişecekse bu aralık en geç ocak ayında olmalıydı şimdi değişmesi yönetici camiasına verilen değeri gösterir.Ben bu yönetmelikle durumumun netleşmesini istiyorum.Sürece 7 iş günü kalmış, yönetmelik değişmez , değişmemeli.

faruktatar, 1 yıl önce

Grupta mevcut yönetmeliğin kalması yönünde bir eğilim var. Ki çoğu tezleri doğru. Ancak ben neden hala illere yazı yazılıpta komisyonları oluşturun Denmediğini, ayrıntılı takvim açıklanmadığını anlayamadım. Bu da değişeceği ihtimalini doğuruyor.

Lakin 8 iş gününün kaldığı bir ortamda değişmesini de mantıklı bulmadığımı da belirteyim.

faruktatar
Aday Memur
21 Şubat 2024 21:11

Arkadaşlarımız genelde ben merkezli düşünüyor. Haklılar da. Herkes bir şekilde istediğinin olmasını temenni eder. Ama bu kollektif düşüncenin önüne geçiyor bu grupta.

Haliyle sinirler gerilip hoş olmayan şeyler söylenebiliyor. Üzücü..

Ama sürecin ne yönde ilerlediğini iyi okumak lazım. Tamam yönetmelik değişmeyecek fikri ağır basıyor ama o zaman bu sürecin başlaması gerekmiyor muydu şu ana kadar?

Bu kadar bekliyorlarsa demek ki birşeyler bekleniyor hissi oluşuyor.

Ben erteleme olacağını düşünmüyorum mesela. Çünkü bakan bey öğretmen buluşmalarında bunu bi kaç defa dile getirdi. Atamaların okullar başlamadan bitirilmesi gerekiyor dedi. Ve hızlı adım attığı tek konu takvim açıklamak oldu.

Ama bu kadar yaklaşılan bir takvim öncesi bu belirsizlik herşeye gebe.

Ek-2 ye gelecek olursak ben bir müdür olarak elimizde olmayan ve çaba ile değiştirilemeyecek şeylerin kaldırılması taraftarıyım. Mesela benim okulum normal eğitim ise, ikili eğitim yapamam. Elimde değil. Bunun sosyal adalete aykırı olduğunu düşünüyorum. Okulumda evde eğitim yok ise, cezalandırılmamam gerekiyor mesela. Ama insan isterse yüksek lisansta yapabilir, doktora da, bir proje için kafa da yorabilir. Lakin millet olarak heşeyin açığını bulduğumuz gibi bu yollarında açığını bulabiliyoruz.

lodos348, 1 yıl önce

Hocam benim aradığım şey bu formda, bu tarz analizlerle ileriyi görmeye yardım edecek fikir alışverişi.Bi çok yazışma hep algı yapma yönünde.Bizim burdaki görüşlerimiz mi belirlicek yönetmeliğin durumunu tabiki hayır.O sebeple bazı ipuçlarıyla ne olacağına dair ciddi öngörüler ortaya koymak olmalı.

Ben de mesela hiç düşünmedim bu hafta detaylı takvim açıklanmalıydı o da yok maalesef.

Belki yeni yönetmelik benim işime gelecek ben kendi yerimde uzatmak istiyorum ama şu anki yönetmeliğin ek 2 de imkanlarım ölçüsünde hazırlandım.Dolayısıyla değişecekse bu aralık en geç ocak ayında olmalıydı şimdi değişmesi yönetici camiasına verilen değeri gösterir.Ben bu yönetmelikle durumumun netleşmesini istiyorum.Sürece 7 iş günü kalmış, yönetmelik değişmez , değişmemeli.

Baskent23
Aday Memur
21 Şubat 2024 22:00

Takvimin ötelenme ihtimalini ne görüyorsunuz arkadaşlar. Seçim sürecinde yeniden atama takviminin işlemesi, yeniden atamaların dönemin içinde yapılmasından dolayı müdürsüz kalacak okullar.

yeni_müdür
Aday Memur
21 Şubat 2024 22:04

Ben de erteleneceğini düşünüyorum

Baskent23, 1 yıl önce

Takvimin ötelenme ihtimalini ne görüyorsunuz arkadaşlar. Seçim sürecinde yeniden atama takviminin işlemesi, yeniden atamaların dönemin içinde yapılmasından dolayı müdürsüz kalacak okullar.

verstapen
Aday Memur
21 Şubat 2024 22:10

yeterince kidemim yılım var benim. ihtiyacım gerçekten yok. zoruma giden benim 1 yıl müdürlük yaparak aldığım puanı senin kimin yazdığı bilinmeyen bir makale denen saçmalığa sadece ve sadece parasal ortak olup almanız. bunu elbette bakanlığımız gördü. gereken değişikliği de yapacaktır. bu sene
Burak232323, 1 yıl önce

Kaleme almadan makale yazılıyor madem. Kim elinizden tuttu hocam yazdırsaydınız sizde :)))

Bilginmemur
Aday Memur
21 Şubat 2024 23:00

İl içi ve il dışı 3 yılda yapılırken idareci olarak 4 yıl beklemek de sıkıntılı bence. İsteyen okulunda kalsın ama istemeyen de başka okul yazabilmeli bence özellikle ikinci 4te. Bir okulda 7. yılını çalışan bir idarecinin yan okulu veya ildeki başka bir okulu yazamaması garip geliyor. Ya da 4 yılımız dolunca o an açık bir okulu yazmak durumunda kalıyoruz. Halbuki bir önceki yıl veya bir sonraki yıl bizim için çok daha uygun okullar olabiliyor. Yönetmelik değişirse inşallah bu özellik de değişir.

muallim_34
Genel Müdür
21 Şubat 2024 23:03

Bu takvim açıklanırken secim olacağını bilmiyorlar miydi.

Otelemeye gerek yok.

yeni_müdür, 1 yıl önce

Ben de erteleneceğini düşünüyorum

mstd
Aday Memur
21 Şubat 2024 23:24

Bence yönetmelik değişmeyecek erteleme de olmayacak. Ek1 de bir düzenleme olacak. O şekilde atamalar belirtilen tarihte yapılacak.

muallim_34
Genel Müdür
21 Şubat 2024 23:27

Bakanlık takvimi açıklarken her şeyi düşünmüştür mutlak.

arşawil
Aday Memur
21 Şubat 2024 23:41

Takvim işler ve atamalar 15 Nisanda gerçekleşirse ilişik kesme 15 nisanda olma ihtimali olur mu sizce?

alex211
Aday Memur
21 Şubat 2024 23:44

O gece bu gece mi

mstd
Aday Memur
21 Şubat 2024 23:44

İlişik kesme karne günü itibarıyla olur.

arşawil, 1 yıl önce

Takvim işler ve atamalar 15 Nisanda gerçekleşirse ilişik kesme 15 nisanda olma ihtimali olur mu sizce?

serdar35xgh
Aday Memur
22 Şubat 2024 00:00

Bu gecede yok yarına kaldı artık 😂😂😂

Burak232323
Aday Memur
22 Şubat 2024 00:00

Bu gece de resmi gazete de yeni yönetmelik YOK !!!

lodos348
Memur
22 Şubat 2024 00:02

Sürecin başlamasına 6 iş günü kaldı yeni yönetmelik bekliyoruz.Fıkra bu kadar

asiia
Şef
22 Şubat 2024 00:03

Haftaya klavuz yayınlanacakmış. Yönetmeliği boşuna beklemeyin. Süreç haftaya başlıyor artık.

lodos348
Memur
22 Şubat 2024 00:05

Kesinlikle olacak olan bu , ortak akıl bunu söylüyor.Empati yapın hanginiz bakan olsanız şubat sonunda yönetmelik değiştirirsiniz üstelik seçim sürecinde.

asiia, 1 yıl önce
Haftaya klavuz yayınlanacakmış. Yönetmeliği boşuna beklemeyin. Süreç haftaya başlıyor artık.
Toplam 1469 mesaj
«383940414243444546474849»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi