Editörler : Pangaea
«394041424344454647484950»

yeni_müdür
Aday Memur
22 Şubat 2024 04:35

Bakandan direk haber alanlar nerde :)))

mehmet230714
Aday Memur
22 Şubat 2024 07:43

Yönetmeliğin değişmesini bekleyenlere gülüyorum. Arkadaşlar bu saatten sonra hiç yönetmelik mi değişir. Saçma sapan uydurma sitelerin haberlerine itibar etmeyin. Beklentiye girmeyin. Bu yıl mevcut yönetmelik ile atamalar yapılır. Yok personel müdürü konuştu duydum bakanla çay içtim kankayım diyenler uyduruyor bu sayfada. Büyük harflerle yazıyorum YÖNETMELİK DEĞİŞMEYECEK

lodos348
Memur
22 Şubat 2024 08:13

Bakanlık en azından 10 şubat gibi detaylı takvimi ilan etseydi bu tartışmaların önünü alabilirdi.Bu konuyla ilgili hiç bir resmi açıklama , bir demeç veya detaylı takvim adımları gelmeyince haliyle iş buraya kadar geldi.

faruktatar
Aday Memur
22 Şubat 2024 08:20

Şuan tek hava da kalan nokta kılavuz ve detaylı takvimin açıklanmamış olması zaten. İnsanlar acaba mı? Demekle haklılar.. bakanlık tüm eğitimi taşra da emanet ettiği idarecilere bu zülmü reva görmemeliydi.

MKM38
Şef
22 Şubat 2024 10:20

Evet hocam bitirdim ben zaten ama Personel genel müdürü duyumu kafaları karıştırdı.Ben de yeni yönetmeliğin şimdi yayınlanmayacağı düşüncesindeyim.

lodos348, 1 yıl önce

Değerli hocam benim yakın bir arkadaşım bu toplantıya katılsa ve kendi kulağıyla bakan beyin böyle bir açıklamasını dinlese bana da bunu aktarsa ben net kafamda bu durumu bitirirdim.

Şu aşamada 7 iş günü kalmış artık yönetmelik konuşmak bana da doğru gelmiyor.Sürekli insanları geriyor bu süreç.Resmi bir açıklama asla gelmez ya detaylı takvim açıklanınca değişmeyeceğini ya da resmi gazetede okuduğumuzda değiştiğini anlayacağız.

Baskent23
Aday Memur
22 Şubat 2024 11:31

Peki durumda yer değiştirenlerden boşalan yerleri ilişik kesmeden ilk atamaya açık gösterebilirler mi

mstd, 1 yıl önce

İlişik kesme karne günü itibarıyla olur.

tatar ramazan24
Aday Memur
22 Şubat 2024 11:55

Yönetmelik kesin değişecek değişmeyecek diyenlere kulak.asmayin

tatar ramazan24
Aday Memur
22 Şubat 2024 11:57

Değişmesini istemesemde pazartesi takvimle beraber yayınlanacak kesin

asiia
Şef
22 Şubat 2024 13:13

kaynak: ?

tatar ramazan24, 1 yıl önce

Değişmesini istemesemde pazartesi takvimle beraber yayınlanacak kesin

yeni_müdür
Aday Memur
22 Şubat 2024 13:20

Kaloriferci

asiia, 1 yıl önce

kaynak: ?

lodos348
Memur
22 Şubat 2024 13:28

Bence de kesin değişecek.Haziranda

tatar ramazan24, 1 yıl önce

Yönetmelik kesin değişecek değişmeyecek diyenlere kulak.asmayin

Manay04
Aday Memur
22 Şubat 2024 13:47

Kesin olan tek bilgi yönetmeliğin resmi gazetede yayınlanması için gönderildiği. Gönderilen yönetmelik yasa, kanun, cumhurbaşkanlığı kararnamelerine uygunluğu yönünden incelenmeden yayınlanmaz. Olumlu ya da olumsuz bu süreç tamamlanmadan detaylı takvim açıklanamaz. 5 mart tarihine göre yönetmelik değişir ya da değişmez diye sonuca varmak yanlış olur bence. Gerekirse atama takvimi ertelenir. yeni yönetmeliğe göre yapılacak atamalar.

lodos348, 1 yıl önce

Bence de kesin değişecek.Haziranda

lodos348
Memur
22 Şubat 2024 14:18

Yeni yönetmeliğin gönderildiğinin kaynağı neyse,diğer ortada dolaşan bilgilerin kaynağı da aynı.Hiç bir resmi açıklama yok.

Manay04, 1 yıl önce

Kesin olan tek bilgi yönetmeliğin resmi gazetede yayınlanması için gönderildiği. Gönderilen yönetmelik yasa, kanun, cumhurbaşkanlığı kararnamelerine uygunluğu yönünden incelenmeden yayınlanmaz. Olumlu ya da olumsuz bu süreç tamamlanmadan detaylı takvim açıklanamaz. 5 mart tarihine göre yönetmelik değişir ya da değişmez diye sonuca varmak yanlış olur bence. Gerekirse atama takvimi ertelenir. yeni yönetmeliğe göre yapılacak atamalar.

3838kartal
Memur
22 Şubat 2024 14:21

personel genel müdürünün açıklaması resmi olmuyor mu

lodos348, 1 yıl önce

Yeni yönetmeliğin gönderildiğinin kaynağı neyse,diğer ortada dolaşan bilgilerin kaynağı da aynı.Hiç bir resmi açıklama yok.

metaverse
Memur
22 Şubat 2024 14:27

o zaman yeni yönetmelik hayırlı olsun diyelim.
Manay04, 1 yıl önce

lodos348
Memur
22 Şubat 2024 14:55

Bakan beyin öğretmen buluşmasındaki açıklaması ne kadar resmiyse o açıklama da o kadar resmi.

3838kartal, 1 yıl önce

personel genel müdürünün açıklaması resmi olmuyor mu

kartalova
Aday Memur
22 Şubat 2024 15:10

göstermeyecekler

Baskent23, 1 yıl önce

Peki durumda yer değiştirenlerden boşalan yerleri ilişik kesmeden ilk atamaya açık gösterebilirler mi

sly400
Aday Memur
22 Şubat 2024 18:57

Bügun bakanlık danışmanı ve personel atamalarına genel müdürü geldi. Toplanti yaptı.Yönetici atamanın cumhurbaşkanlığına gönderildiği 10 gibi kadar yayınlanacağı atamaların yeni yönetmeliğe göre yapilcaclg8no söyledi.idarecilere başka yere atanmaları veya norm fazlası durumunda vs durumunda öğretmenliğe dönmeleri halinde 1 yıl bekleme ve tekrar başvuru yapabilme hakkı tanındığı soyledi

sly400
Aday Memur
22 Şubat 2024 19:01

Yönetmelik suan için cumhurbaskanligindaymis 10 güne kadar yayınlanacağı söyledi.Bizzat daire başkan

makale44
Aday Memur
22 Şubat 2024 19:18

Eni sonu yayınlanacak ve bu yönetmelik bu yıldan itibaren uygulanacak..

Toplam 1469 mesaj
«394041424344454647484950»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi