Editörler : Pangaea
«444546474849505152535455»

Burak232323
Aday Memur
24 Şubat 2024 14:00

Sizde her gece dua edin yayınlansın diye ... yoksa YAPAMADIĞINİZ makale puanlarından faydalanamayacsınız. Çok üzücü olur :)))

verstapen, 1 yıl önce
dua et hep yayinlanmasun...makaleler çöp olacak yoksa ..içinden geçenler bunlar.geliyor gelecek olan

lodos348
Memur
24 Şubat 2024 14:01

Bakanımızın Ankara buluşmasında bu atama döneminde değişiklik olmayacak kaos yaşanır demesini 3 yerden teyit ettim aynı gün.Resmi gazeye gönderildi bilgisi size şimdiki atama dönemine yetişecek diye size yansıtılıyor.Gerçek şu şimdi gönderildi ama tüm süreçler bitince seçim sonrası yayınlanacak.Olması gereken de bu.Sınava girmiş öğretmen sınav sonrası başka bir ek 1 ile atama arayacak iş mi bu?Gayri ciddilik derler bu duruma.Süreç başladı ve böyle devam edecek.Hiç bir bakan 5 gün kalmışken yönetmelik yayımlatmaz...

verstapen
Aday Memur
24 Şubat 2024 14:12

benim 17 sene idarecilik hizmeti var. yetiyor şükür. ayrıca uluslararası makale de var fakat bunun değişeceği 1 sene önceden duyum alındı.benimki de çöpe gidiyor ama senin gibi veryansın etmiyor kimse burda.
Burak232323, 1 yıl önce

Sizde her gece dua edin yayınlansın diye ... yoksa YAPAMADIĞINİZ makale puanlarından faydalanamayacsınız. Çok üzücü olur :)))

Burak232323
Aday Memur
24 Şubat 2024 14:15

Benim veryansın ettiğim yok. Herkes kendince yorum yapıyor bende bazı hocalarımıza cevap veriyorum. Benim yazdıklarım neden insanların dikkatini çekiyor anlamadım :)

verstapen, 1 yıl önce
benim 17 sene idarecilik hizmeti var. yetiyor şükür. ayrıca uluslararası makale de var fakat bunun değişeceği 1 sene önceden duyum alındı.benimki de çöpe gidiyor ama senin gibi veryansın etmiyor kimse burda.

mete5577
Aday Memur
24 Şubat 2024 14:33

Hocam 4 yılını dolduran idareciler kendi okulunu tercih ettiğinde verilen ek puan artar mı sizce?
msemse.trkc, 1 yıl önce

gelelim neler değişeceği konusuna.

net olan 2 şey var birincisi 4+4 devam ediyor, ikincisi ise ek1 ve ek2 formları sadeleştirldi. bunlar personel genel müdürünün agzından çıkan laflar.

sendiklardan alınan bilgiler ise şu yönde

1. proje, makale, dyk, iyep vs kriterler çıkarılmış

2. Hizmet puanı belli ölçüde etki edecek ek1 ve ek2'ye

3. ek1 ve ek2 ağırlığı %30'dan %20'ye düşürülmüş

ayrıca il dışına tayin olup öğretmenliğe dönmek zornda kalan yöneticler için yeniden ve ilk defa yönetici görevlendşrmesi sonrası 3. bir atama yapılarak onlara gittikleri illlerde sınava girmeden muhtemelen ek2 ile başvuru hakkı verilecek. bu da yönetmelikte yer alacak.

24 Şubat 2024 14:41

hocam o kadar detay bilinmiyor.
mete5577, 1 yıl önce
Hocam 4 yılını dolduran idareciler kendi okulunu tercih ettiğinde verilen ek puan artar mı sizce?
24 Şubat 2024 14:46

bu atama dönemine yetişecek arkadaşlar öyle olmasa neden bu dönemde resmi gazeteye gönderilsin. bazı arkadaşlar şunu unutuyor. Yönetmelikler yayınlandığı gün yürürlüğe girer. inceleme bittiği an yürürlüğe girecek.

verstapen
Aday Memur
24 Şubat 2024 14:50

cevap mi veriyorsun ? oku istersen yazdıklarını...öğretmene yakışmayan cümleler çıkıyor sizden. mesleğe yakışır şekilde hitap ediniz.
Burak232323, 1 yıl önce

Benim veryansın ettiğim yok. Herkes kendince yorum yapıyor bende bazı hocalarımıza cevap veriyorum. Benim yazdıklarım neden insanların dikkatini çekiyor anlamadım :)

Fortelek
Aday Memur
24 Şubat 2024 15:05

Sayın hocam yazdıklarının altını imzalıyorum. Yanlız burada 2-3 tip var. Doğruyu kabul etmeyenler Bir kaç gündür bana saldıranlar şimdide sizi hedefe almışlar. Bu şahıslar kafayı kuma gömmüş. Hiç aldırma tınlama bile. Siz sonuna kadar haklısınız ve kaynağı ile açıklamışsınız. Teşekkür ederiz.
msemse.trkc, 1 yıl önce

gelelim neler değişeceği konusuna.

net olan 2 şey var birincisi 4+4 devam ediyor, ikincisi ise ek1 ve ek2 formları sadeleştirldi. bunlar personel genel müdürünün agzından çıkan laflar.

sendiklardan alınan bilgiler ise şu yönde

1. proje, makale, dyk, iyep vs kriterler çıkarılmış

2. Hizmet puanı belli ölçüde etki edecek ek1 ve ek2'ye

3. ek1 ve ek2 ağırlığı %30'dan %20'ye düşürülmüş

ayrıca il dışına tayin olup öğretmenliğe dönmek zornda kalan yöneticler için yeniden ve ilk defa yönetici görevlendşrmesi sonrası 3. bir atama yapılarak onlara gittikleri illlerde sınava girmeden muhtemelen ek2 ile başvuru hakkı verilecek. bu da yönetmelikte yer alacak.

near12
Aday Memur
24 Şubat 2024 15:28

Yine yazıyorum yönetmelik bu süreç tamamlanınca çıkacak kendinizi üzmeyin, germeyin arkadaşlar nerde görülmüş sürece 1 hafta kala yönetmelik değiştiği çarşama günü detaylı takvim açıklanıyor.Bu yazı da burada kalacak hep beraber görecez.

24 Şubat 2024 15:46

hocam 2021 yılında yayımlanan yönetmelik ki halen onu kullanıyoruz 5 Şubat'ta çıktı. o zaman da atamalar Nisan Mayıs ayında başlıyordu. yani atamalara kısa zaman kalmış o nedenle yönetmelik çıkmaz tezine katılmıyorum. personel genel müdürünün lafı aynen şu: Yayınlanmak üzere resmi gazeteye gönderildi. yayınlanmak üzere diyor. bu atamalar bittikten sonra çıkaracağız demiyor. Takvim5 Mart'ta başlıyor evet yönetmelik ise 2-3 güne çıkacak. hatta olmaz da iceleme biraz daha uzar 5 Mart'ta kadar çıkmazsa emin olun takvimi günceller 15-20 gün ileri tarihe alırlar. bu mesaj da burada dursun. Bu dönem atamalar yeni yönetmelik ile yapılacak. zaten değişecek 1 nokta var o da Ek-1 ve Ek2 formu. Süreci kökünden etkileyecek bir durum yok.
near12, 1 yıl önce

Yine yazıyorum yönetmelik bu süreç tamamlanınca çıkacak kendinizi üzmeyin, germeyin arkadaşlar nerde görülmüş sürece 1 hafta kala yönetmelik değiştiği çarşama günü detaylı takvim açıklanıyor.Bu yazı da burada kalacak hep beraber görecez.

near12
Aday Memur
24 Şubat 2024 16:15

Hocam 2 şubatta çıktı şu anki yönetmelik ve 2 ay sonra uygulandı 5 gün kalmış diyorum hiç bu ikisi kıyaslanır mı?

Yönetmelik yayımlanmak için resmi gazeteye gönderilir zaten bunda sıkıntı yok ben çok yakın bir arkadaşımdan Ankara buluşmasında sayın bakanımızın yönetmeliğin bu yıl çıkmayacağını net bir şekilde öğrendim kendisi o toplantıdaydı ve aynı gün bu formda da bunu doğrulayan arkadaşlar oldu ve o gün bir web sitesinde de bunu okudum.Konu kapanmıştır tartışılacak bir durum yok.İnsanları germeyin zaten herkes stresli gergin önünü görmek istiyor.Sendikalara fazla itibar etmeyin biz bastırdık yayınlanacak derler üyelerine ,yayınlanmayınca da siyaset vs aşamadık der geçerler bu işleri biliyoruz.Yayınlanırsa da biz yaptık diceklerdir.Sendikalar kazan kazan siyaseti üzerine kutulu.

msemse.trkc, 1 yıl önce
hocam 2021 yılında yayımlanan yönetmelik ki halen onu kullanıyoruz 5 Şubat'ta çıktı. o zaman da atamalar Nisan Mayıs ayında başlıyordu. yani atamalara kısa zaman kalmış o nedenle yönetmelik çıkmaz tezine katılmıyorum. personel genel müdürünün lafı aynen şu: Yayınlanmak üzere resmi gazeteye gönderildi. yayınlanmak üzere diyor. bu atamalar bittikten sonra çıkaracağız demiyor. Takvim5 Mart'ta başlıyor evet yönetmelik ise 2-3 güne çıkacak. hatta olmaz da iceleme biraz daha uzar 5 Mart'ta kadar çıkmazsa emin olun takvimi günceller 15-20 gün ileri tarihe alırlar. bu mesaj da burada dursun. Bu dönem atamalar yeni yönetmelik ile yapılacak. zaten değişecek 1 nokta var o da Ek-1 ve Ek2 formu. Süreci kökünden etkileyecek bir durum yok.

alperen42
Daire Başkanı
24 Şubat 2024 16:19

Anlaşılan yönetmelik bir hafta ya da on gün içinde çıkacak. Üzerinde durulması gereken husus 2015 sürecinde torpille bir sendika üyelerinin , 2019 dan beri sınavla atananlara göre bir dönem fazla müdürlük kidemlerinin olmasi. Bu isten yine ebs denilen sendika üyeleri karlı çıkacak. Gerisi hikaye. Artık bir öğretmen olarak bu düzen bizlerin takatini kesti. Maalesef torpil alinterini eziyor. Adam ebs başkanı hiçbir sınavı yok kendisini fen lisesine müdür atamış , biz ise 2011 sınavından 90 puan almışız ama buna rağmen mülakatta elenmisiz. Bu ebs denilen sendikadan Öğretmenler çok cekti..Basta bu sendika üyesi olan varsa istifa etsin aidatlarla vebale ortak olmasin.

ALİYAS
Daire Başkanı
24 Şubat 2024 16:49

önceden ağzı olan konuşuyordu şimdi akıllı telefonu olan yazıyor. makale bildiri proje ler objektif değerlendir içi lerdir. patent vb çalışmalatda öyle. ne o onları çıkartıp sarı sendika üyesi, sarı saçlı badem bıyıklı zeytin gözlü gibi nesnel olmayan kriterler mi gelecek. güldürmeyin bizi...

Burak232323
Aday Memur
24 Şubat 2024 16:55

Benim uslubum tam olarak eğitimci uslubudur. Uslubu bozuk olana ders veriyorum burada. :)))

verstapen, 1 yıl önce
cevap mi veriyorsun ? oku istersen yazdıklarını...öğretmene yakışmayan cümleler çıkıyor sizden. mesleğe yakışır şekilde hitap ediniz.

Burak232323
Aday Memur
24 Şubat 2024 16:57

Doğru tespit. Değişmesi için hergün dua edenler sizin tasvir ettiğiniz tipler :)

ALİYAS, 1 yıl önce
önceden ağzı olan konuşuyordu şimdi akıllı telefonu olan yazıyor. makale bildiri proje ler objektif değerlendir içi lerdir. patent vb çalışmalatda öyle. ne o onları çıkartıp sarı sendika üyesi, sarı saçlı badem bıyıklı zeytin gözlü gibi nesnel olmayan kriterler mi gelecek. güldürmeyin bizi...

metaverse
Memur
24 Şubat 2024 17:22

4+4 neden değişmiyor anlamış değilim!!!
msemse.trkc, 1 yıl önce
peki sayın hocam, yayımlanmak üzere resmi gazeteye gönderildi açıklamasını neden es geçiyorsunuz. Bakan Beyin bu atamadan sonra yayınlanacak lafını hiç duymadım okumadım bir yerde. Ama genel Müdür açık açık söyledi resmi gazeteye gönderildi ek 1 ve Ek2 sadeleştirildi. yöneticilere gittikleri illerde sınavsız yönetici atamaya başvuru hakkı vereceğiz. bu açıklamalar Kayseri'de 5-6 gün önce söylendi.

verstapen
Aday Memur
24 Şubat 2024 17:25

senin gibileri çok adam ettik yillardir
Burak232323, 1 yıl önce

Benim uslubum tam olarak eğitimci uslubudur. Uslubu bozuk olana ders veriyorum burada. :)))

alex211
Aday Memur
24 Şubat 2024 17:32

Bu Burak a cevap vermeyin bence bu öğretmen değil.

verstapen, 1 yıl önce
senin gibileri çok adam ettik yillardir

yeni_müdür
Aday Memur
24 Şubat 2024 17:35

Çıkmayacak hala milleti kandrmaya devam eden bir gurup var, hani geçtiğimiz hafta çıkacaktı..Şimdi son umtları bu hafta ..Önümüzde daha aralık sonu çıkacak denilen müfredat sadeleştirme var ,bu hafta gündem o olacaktır.Yönetmelik felan yok

Toplam 1469 mesaj
«444546474849505152535455»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi