Editörler : Pangaea
«454647484950515253545556»

near12
Aday Memur
24 Şubat 2024 17:46

Hocam beklesinler yapacak bir şey yok.Sorun burda takip eden bilgi almak isteyenleri geriyorlar.1 hafta kalmış yönetmelik bekliyorlar inanılır gibi değil.

yeni_müdür, 1 yıl önce

Çıkmayacak hala milleti kandrmaya devam eden bir gurup var, hani geçtiğimiz hafta çıkacaktı..Şimdi son umtları bu hafta ..Önümüzde daha aralık sonu çıkacak denilen müfredat sadeleştirme var ,bu hafta gündem o olacaktır.Yönetmelik felan yok

lodos348
Memur
24 Şubat 2024 18:05

hocam aralık ocak ayında olsa hani olur derim 5 iş günü kalmış.Bakanlık böyle bir işe girmez adama sorarlar günler çuvala mı girdi 8 aydır nerdeydiniz diye.

near12, 1 yıl önce

Hocam beklesinler yapacak bir şey yok.Sorun burda takip eden bilgi almak isteyenleri geriyorlar.1 hafta kalmış yönetmelik bekliyorlar inanılır gibi değil.

tatar ramazan24
Aday Memur
24 Şubat 2024 18:08

Bosverin tartışmayı yönetmelik cikil cikmayacagi cumaya kadar belli olur bu süreçte ta takvim açıklanacak yada yönetmelik tabi üçüncü bir ihtimal ki bugünlerde o dillendiriliyor takvim seçim sonrasına bırakılacağı bunun geçmişte örnekleri var

Burak232323
Aday Memur
24 Şubat 2024 18:10

Benim kadar etmemişsinizdir :)

verstapen, 1 yıl önce
senin gibileri çok adam ettik yillardir

Burak232323
Aday Memur
24 Şubat 2024 18:12

Bu ismi ve mesleği ne olduğu belli olmayan şahısa da cevap vermeyin. İsimini bile kullanamamış gelmiş benim mesleğimi sorguluyor :)))) hey Allahım ne günlere kaldık.

alex211, 1 yıl önce

Bu Burak a cevap vermeyin bence bu öğretmen değil.

gulerarda
Aday Memur
24 Şubat 2024 18:27

Madem yeni yönetmelik çıkacak neden o zaman 5 marttan sonraya kalsın .Mantıken yönetmelik çıkacaksa şimdi çıkması lazım yoksa çifte standart olmaz mı.Bu dönemin eş geçilmesinin nasıl bır mantıklı açıklaması olur.Anlaşılır gibi değil

24 Şubat 2024 19:19

bu olayın seçimle ne alakası var. yeni yönetmelik seçimden sonra çıkar diyenlere soruyorum. Yeni yönetmelik takvim başlamasına 1 gün kala da çıkar takvimi etkileyen bir şey yok ki burada. altı üstü değişiklik Ek-1 ve Ek2 formlarında sadeleştirme olacak. yok maç oynanırken kural değişmezmiş yok seçim varmış. hele gündemde müfredat var gündem yoğun şu sıra yönetmelik çıkmaz diyenlere ne demeli ? Genel Müdür 5 gün önce net bir şekilde değişikliklerin de içeriğini söyleyerek resmi gazeteye yayımlanmak üzere gönderildi dedi diyoruz inanmıyorlar

lodos348
Memur
24 Şubat 2024 19:38

Hocam sizi anlıyorum ama şurda 5 iş günü kalmış 9 aydır değişecek deniyor düşünün bu normal değil.Siz bakan olsanız bu süreci bugünlere kadar bekletir misiniz samimiyetle cevaplayın.Üstelik bakanımız değişmicek dedi.Bu söylemler olur burda süreci iyi okuyan olacağı bilir.Bu formda ocak ayındaki yazışmalara bir bakın ocak ayına girdiğimizde bile artık yayınlanmaz diyenler vardı şimdi kalmış 5 gün neyi konuşuyoruz.Geçen yıl neler söylendi yönetmelikle ilgili.8 yılını tamamlayan müdürlere yerlerinizde uzatacaksınız bilgileri pompalandı seçim sürecinde nabza göre şerbet verildi seçim sonrası öğrenildiki hiç bir çalışma olmamış süreç aynen devam etti.

Yönetmelik değişmicek hocam bu net artık Hiç bir bakanlık son dakika işine girmez mümkün değil göreceksiniz bunu.İnanın inatlaşma içinde değilim.Süreç bize olacağı net söylüyor.

msemse.trkc, 1 yıl önce
bu olayın seçimle ne alakası var. yeni yönetmelik seçimden sonra çıkar diyenlere soruyorum. Yeni yönetmelik takvim başlamasına 1 gün kala da çıkar takvimi etkileyen bir şey yok ki burada. altı üstü değişiklik Ek-1 ve Ek2 formlarında sadeleştirme olacak. yok maç oynanırken kural değişmezmiş yok seçim varmış. hele gündemde müfredat var gündem yoğun şu sıra yönetmelik çıkmaz diyenlere ne demeli ? Genel Müdür 5 gün önce net bir şekilde değişikliklerin de içeriğini söyleyerek resmi gazeteye yayımlanmak üzere gönderildi dedi diyoruz inanmıyorlar

ebuducane
Daire Başkanı
24 Şubat 2024 19:52

pazar gecesi MÜJDE geliyor
24 Şubat 2024 19:52

Sayın Hocam bakın evet Bakanlığımız bazı konularda yavaş çalışıyor. Örneğin Müfredat. sürekli tarih verdiler çıkamadı bir türlü. örneğin diğer yönetmelikler vs vs. Yönetici atama yönetmeliği ile ilgili açıklamalar Ekim ayı gibi başladı yeni yönetmelik yayımlanacak kriterler değişecek diye. Hatta Bakan Bey bizzat söylemişti. Ancak tekrar ediyorum. Personel Genel Müdürüü 5 veya 6 gün önce yanılmıyorsam 17 Şubat'ta Kayseri ziyaretinde net olarak yeni yönetmelik çalışmasının bittiğini, yayınlanmak üzere resmi gazeteye gönderildiğini söyledi. içeriği ile ilgili bilgiler verdi: 4+4 devam edecek dedi, Ek-1 Ek-2 sadeleştirildi dedi vs vs. hal böyle iken yönetmelik çıkmayacak, seçimden sonraya bırakacaklar laflarını ben anlamlı bulamıyorum hocam. konunun seçimle alakası yok ve 2024 yılı yönetici atama sürecine az kaldı evet ama sürecin başlamasına az kaldı diye yönetmelik çıkmaz diye bir kural mı var. 2021 yılında Şubat ayında yönetmelik çıktı 2 ay sonra süreç başladı. Bu yıl da çok rahat Şubat'ta yönetmelik çıkabilir Mart'ta atama süreci başlayabilir. buradaki arkadaşların çoğu anladığım kadarıyla şöyle bir mantık yürütüyorlar: 6 aydır çıkacak deniyor bu zamana kadar çıkmadı şimdiden sonra çıkmaz .... bu düşünceye katılmıyorum. 6 aydır evet gündemde açıklamalar yapılıyor ancak geçen hafta nihayete erdi ve yönetmelik yayınlanmak üzere resmi gazeteye gönderildi. belki 2 güne belki 1 haftaya belki 10 güne bu yönetmelik çıkacak ve bu yıl atamalar bu yönetmelik dahilinde yapılacak.
lodos348, 1 yıl önce

Hocam sizi anlıyorum ama şurda 5 iş günü kalmış 9 aydır değişecek deniyor düşünün bu normal değil.Siz bakan olsanız bu süreci bugünlere kadar bekletir misiniz samimiyetle cevaplayın.Üstelik bakanımız değişmicek dedi.Bu söylemler olur burda süreci iyi okuyan olacağı bilir.Bu formda ocak ayındaki yazışmalara bir bakın ocak ayına girdiğimizde bile artık yayınlanmaz diyenler vardı şimdi kalmış 5 gün neyi konuşuyoruz.Geçen yıl neler söylendi yönetmelikle ilgili.8 yılını tamamlayan müdürlere yerlerinizde uzatacaksınız bilgileri pompalandı seçim sürecinde nabza göre şerbet verildi seçim sonrası öğrenildiki hiç bir çalışma olmamış süreç aynen devam etti.

Yönetmelik değişmicek hocam bu net artık Hiç bir bakanlık son dakika işine girmez mümkün değil göreceksiniz bunu.İnanın inatlaşma içinde değilim.Süreç bize olacağı net söylüyor.

lodos348
Memur
24 Şubat 2024 20:02

Yönetmelik ekim ayından beri değil haziran ayından beri gündemde.Bakanımız ilk göreve başladığındaki planlamada bu vardı.Yani 9 aylık bir süreç bu haziran haberlerine bakabilirsiniz.Size de hak veriyorum hocam ama benim okumam şu,bakanımız süreç içinde seçim etkisi de dahil tepkileri düşünerek ksrar değiştirdi ve Ankara buluşmasında net olarak söyledi seçim dönemindeyiz değişiklik olursa kaos olur diye.Sendikada bastırıyor kendi üyelerine hoş gözükmek için onlarda biliyor değişmeyeceğini.Hafta içi detaylı takvimle süreç başlayacak.Erteleme de olmaz çünkü takvimi ilan etti bakanlık geri adım atmazlar.

msemse.trkc, 1 yıl önce
Sayın Hocam bakın evet Bakanlığımız bazı konularda yavaş çalışıyor. Örneğin Müfredat. sürekli tarih verdiler çıkamadı bir türlü. örneğin diğer yönetmelikler vs vs. Yönetici atama yönetmeliği ile ilgili açıklamalar Ekim ayı gibi başladı yeni yönetmelik yayımlanacak kriterler değişecek diye. Hatta Bakan Bey bizzat söylemişti. Ancak tekrar ediyorum. Personel Genel Müdürüü 5 veya 6 gün önce yanılmıyorsam 17 Şubat'ta Kayseri ziyaretinde net olarak yeni yönetmelik çalışmasının bittiğini, yayınlanmak üzere resmi gazeteye gönderildiğini söyledi. içeriği ile ilgili bilgiler verdi: 4+4 devam edecek dedi, Ek-1 Ek-2 sadeleştirildi dedi vs vs. hal böyle iken yönetmelik çıkmayacak, seçimden sonraya bırakacaklar laflarını ben anlamlı bulamıyorum hocam. konunun seçimle alakası yok ve 2024 yılı yönetici atama sürecine az kaldı evet ama sürecin başlamasına az kaldı diye yönetmelik çıkmaz diye bir kural mı var. 2021 yılında Şubat ayında yönetmelik çıktı 2 ay sonra süreç başladı. Bu yıl da çok rahat Şubat'ta yönetmelik çıkabilir Mart'ta atama süreci başlayabilir. buradaki arkadaşların çoğu anladığım kadarıyla şöyle bir mantık yürütüyorlar: 6 aydır çıkacak deniyor bu zamana kadar çıkmadı şimdiden sonra çıkmaz .... bu düşünceye katılmıyorum. 6 aydır evet gündemde açıklamalar yapılıyor ancak geçen hafta nihayete erdi ve yönetmelik yayınlanmak üzere resmi gazeteye gönderildi. belki 2 güne belki 1 haftaya belki 10 güne bu yönetmelik çıkacak ve bu yıl atamalar bu yönetmelik dahilinde yapılacak.

Fortelek
Aday Memur
24 Şubat 2024 21:21

Bu gece Mübarek Berat kandili. Kandiliniz Mübarek olsun. Bu gece Yönetmelik çıkarsa çok isabet olur.

metaverse
Memur
24 Şubat 2024 22:21

bu gece gelmeZ ibadetle meşguller çünki :)
Fortelek, 1 yıl önce
Bu gece Mübarek Berat kandili. Kandiliniz Mübarek olsun. Bu gece Yönetmelik çıkarsa çok isabet olur.
24 Şubat 2024 22:51

İnceleme üzerine Resmi Gazete'de yayımlanacak düzenlemeler MADDE 10- (1) Bakanlıklar ile kamu kurum ve kuruluşları tarafından hazırlanan ve Resmi Gazete'de yayımlanmak üzere gönderilen yönetmelik, tebliğ ve diğer düzenleyici idari işlemlere ilişkin taslaklar Anayasaya, kanunlara, Cumhurbaşkanlığı kararnamelerine, genel hukuk kurallarına, Cumhurbaşkanı programı ile kalkınma plan ve programlarına uygunluğu yönünden incelenir. Üniversiteler ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları tarafından hazırlanan ve Resmi Gazete'de yayımlanmak üzere gönderilen yönetmelik, tebliğ ve diğer düzenleyici idari işlemler ise Anayasa ve diğer mevzuata uygunluğu yönünden incelenir. (2) Birinci fıkra kapsamında yapılan inceleme sonucunda uygun bulunmayan veya hukuka aykırı olduğu tespit edilen taslaklar kurumuna iade edilir.
24 Şubat 2024 22:53

Yani özetle yönetmeliğin uygunluk incelemesi bittiği gün gazetede yayınlanacak. Bugün de olabilir 3-5 gün sonra da

Burak232323
Aday Memur
25 Şubat 2024 00:09

Bu gece de resmi gazete de yeni yönetmelik YOK !!!

lodos348
Memur
25 Şubat 2024 00:13

Burak hocam her gece resmi gazeteyi açmadan formda senden öğreniyordum bu gece çok geç kaldın resmi gazzeteyi açmak zorunda kaldım. :))))

Burak232323, 1 yıl önce

lodos348
Memur
25 Şubat 2024 00:24

3 defa daha bu yazı bu formda olduğunda bu iş bitmiştir.

Burak232323, 1 yıl önce

asiia
Şef
25 Şubat 2024 00:27

Yusuf Tekin in geçmiş icraatlarını düşününce değişecek olan yönetmeliğin çokta genelin menfaatine olacağını düşünmüyorum. Ne olacağı belli olmayan bir yönetmeliğin yerine mevcuttaki yönetmeliği tercih ederim. Bazı arkadaşların çılgınca yeni yönetmelik beklemelerini anlamıyorum. Bu arada bu vakitten sonra yönetmelik felan değişmez. Kasım ayıdan bu yana bir tane bile resmi açıklama yok. Sürekli dedikodular ile algı yapılıyor maalesef.

lodos348
Memur
25 Şubat 2024 00:34

altına imzamı atıyorum.

asiia, 1 yıl önce
Yusuf Tekin in geçmiş icraatlarını düşününce değişecek olan yönetmeliğin çokta genelin menfaatine olacağını düşünmüyorum. Ne olacağı belli olmayan bir yönetmeliğin yerine mevcuttaki yönetmeliği tercih ederim. Bazı arkadaşların çılgınca yeni yönetmelik beklemelerini anlamıyorum. Bu arada bu vakitten sonra yönetmelik felan değişmez. Kasım ayıdan bu yana bir tane bile resmi açıklama yok. Sürekli dedikodular ile algı yapılıyor maalesef.
Toplam 1469 mesaj
«454647484950515253545556»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi