Editörler : Pangaea
«464748495051525354555657»

Burak232323
Aday Memur
25 Şubat 2024 01:01

Haklısınız sayın hocam. 9 dakikalık bir gecikme oldu :)) kalan günlerde bi daha olmaz inşallah. Zaten çok da bişey kalmadı. Bu rutini sevdim ben. Tabi bazıları bu rutinden nefret ediyor :))

lodos348, 1 yıl önce

Burak hocam her gece resmi gazeteyi açmadan formda senden öğreniyordum bu gece çok geç kaldın resmi gazzeteyi açmak zorunda kaldım. :))))

lodos348
Memur
25 Şubat 2024 01:13

Değerli hocam bu formdaki çizginizde hiç bir sorun görmüyorum,maalesef bu tarz ortamlarda kişisel tartışmalara girmemek herkes için önemli biz düşüncelerimizi bu ortamda paylaşırız ve ortak bir düşünce çıkmasına katkı sağlarız amacımız bu.Bu formda katkınız bence çok değerli hocam.

Burak232323, 1 yıl önce

Haklısınız sayın hocam. 9 dakikalık bir gecikme oldu :)) kalan günlerde bi daha olmaz inşallah. Zaten çok da bişey kalmadı. Bu rutini sevdim ben. Tabi bazıları bu rutinden nefret ediyor :))

Burak232323
Aday Memur
25 Şubat 2024 01:30

Teşekkür ediyorum hocam . Mutlu sona az kaldı.

lodos348, 1 yıl önce

Değerli hocam bu formdaki çizginizde hiç bir sorun görmüyorum,maalesef bu tarz ortamlarda kişisel tartışmalara girmemek herkes için önemli biz düşüncelerimizi bu ortamda paylaşırız ve ortak bir düşünce çıkmasına katkı sağlarız amacımız bu.Bu formda katkınız bence çok değerli hocam.

metaverse
Memur
25 Şubat 2024 03:05

bu gecede gelmemiş!!!

yigido1025
Aday Memur
25 Şubat 2024 07:54

Girer o işe hocam. 1 gün kalası bile yayınlanabilir. Ne desek boş. Ne olacağı belli olmayan bir yönetmelik. Eskiden taslak felan olurdu oda olması. Herkesin hakkında hayırlısı olsu

lodos348, 1 yıl önce

hocam aralık ocak ayında olsa hani olur derim 5 iş günü kalmış.Bakanlık böyle bir işe girmez adama sorarlar günler çuvala mı girdi 8 aydır nerdeydiniz diye.

asemavi38
Memur
25 Şubat 2024 08:29

Ve ne olduğu belli olmayan yönetmeliği büyük bir ümitle bekleyen bir kitle var 1 hafta kalmış hiçbirşey belli değil ne güzel memleket!!!
yigido1025, 1 yıl önce

Girer o işe hocam. 1 gün kalası bile yayınlanabilir. Ne desek boş. Ne olacağı belli olmayan bir yönetmelik. Eskiden taslak felan olurdu oda olması. Herkesin hakkında hayırlısı olsu

25 Şubat 2024 10:47

Personel Genel Müdürünün 7 gün önceki " Yayınlanmak üzere resmi gazeteye gönderildi" açıklamasını resmi bir açıklama saymıyor musun? Neden mesala bu saatten sonra açıklanamaz. Takvimin başlamasına yaklaşık 10 gün var mesela 2 gün 3 gün sonra resmi gazetede yayınlansa ve yürürlüğe girerse sayılmıyor mu yönetmelik . Ne diyeceğiz takvimin başlamasına 1 hafta kala yayınlandı o yüzden sayılmaz geçersiz mi diyeceğiz. 5-6 aydır belli açıklamalar vardı içeriğine ve değişeceğine yönelik ancak 1 hafta önce bu iş resmi ağızdan açıklandı. Ben de o zaman bu açıklamaya rağmen halen çıkmayacak diyen zihniyete şaşıyorum derim
asiia, 1 yıl önce
Yusuf Tekin in geçmiş icraatlarını düşününce değişecek olan yönetmeliğin çokta genelin menfaatine olacağını düşünmüyorum. Ne olacağı belli olmayan bir yönetmeliğin yerine mevcuttaki yönetmeliği tercih ederim. Bazı arkadaşların çılgınca yeni yönetmelik beklemelerini anlamıyorum. Bu arada bu vakitten sonra yönetmelik felan değişmez. Kasım ayıdan bu yana bir tane bile resmi açıklama yok. Sürekli dedikodular ile algı yapılıyor maalesef.

asiia
Şef
25 Şubat 2024 10:55

Nasıl 2 hafta önce bakan yönetmelik bu süreçte değişirse kaos çıkar, atamalar mevcut yönetmelik ile yapılacak haberi resmi bir açıklama değilse genel müdürün yaptığı açıklamada resmi bir açıklama değil benim gözümde. Her iki haberinde kaynağı o toplantıda olduklarını iddia eden kişiler. Siz artık hangisine inanmak istiyorsanız ona inanırsınız. Ben resmi açıklama olmadan hiçbir şeye inanmam.
msemse.trkc, 1 yıl önce
Personel Genel Müdürünün 7 gün önceki " Yayınlanmak üzere resmi gazeteye gönderildi" açıklamasını resmi bir açıklama saymıyor musun? Neden mesala bu saatten sonra açıklanamaz. Takvimin başlamasına yaklaşık 10 gün var mesela 2 gün 3 gün sonra resmi gazetede yayınlansa ve yürürlüğe girerse sayılmıyor mu yönetmelik . Ne diyeceğiz takvimin başlamasına 1 hafta kala yayınlandı o yüzden sayılmaz geçersiz mi diyeceğiz. 5-6 aydır belli açıklamalar vardı içeriğine ve değişeceğine yönelik ancak 1 hafta önce bu iş resmi ağızdan açıklandı. Ben de o zaman bu açıklamaya rağmen halen çıkmayacak diyen zihniyete şaşıyorum derim

yeni_müdür
Aday Memur
25 Şubat 2024 11:01

Herkes kendi menfaati ne ne geliyorsa onu duymuş:))

asiia, 1 yıl önce
Nasıl 2 hafta önce bakan yönetmelik bu süreçte değişirse kaos çıkar, atamalar mevcut yönetmelik ile yapılacak haberi resmi bir açıklama değilse genel müdürün yaptığı açıklamada resmi bir açıklama değil benim gözümde. Her iki haberinde kaynağı o toplantıda olduklarını iddia eden kişiler. Siz artık hangisine inanmak istiyorsanız ona inanırsınız. Ben resmi açıklama olmadan hiçbir şeye inanmam.

lodos348
Memur
25 Şubat 2024 11:57

Hocam bülent çiftçi seminerde çıkacağını söyledi üzerinden 3.5 ay geçti ve kendi yayınladıkları takvime 5 iş günü kaldı bu fazlasıyla yeterli bir sebep.

2. sebep bakanımız ilk göreve başladığında haziranda bu değişikliği söyledi üzerinden temiz bir 8 ay geçti.Yani yayınlanacak yönetmelik asla son haftaya kalmaz.

1 Eylülde bakanımızın bir mesajı müdürler grubunda paylaşıldı.Konu 1. madde öğretmen önlüğü 2. ilkokullarda sınavın kaldırılması 3 yönetici atama yönetmeliği değişecek dendi.Yaz tatili hep bu haberlerle geçti.Yani bu kadar uzun süreç içinde bu yönetmeliği yayınlamayan bir yönetim kendi yayınladıkları takvime 5 iş gün kala yayınlarlarsa biz buna kahkaha atarak güleriz.Benim en güçlü argümanım bunlar.Son olarak Ankara buluşmasıyla bu iş netleşti gerisi spek bilgiler.Ben böyle okuyorum süreci.

Bu açıklamalara karşın neden 3 gün önce yayınlanmasın tezine de katılmıyorum.Meb böyle bir acemiliğe girmez giremez.

yeni_müdür, 1 yıl önce

Herkes kendi menfaati ne ne geliyorsa onu duymuş:))

MKM38
Şef
25 Şubat 2024 13:02

Hocam sayın Bakan da Ankara'da öğretmen buluşmasında yayınlanmayacak dedi.Onu ne yapalım.Bakan mı genel müdür mü şimdi hangisinin açıklaması doğru onu bekliyoruz.Resmi gazeteye gönderilen yönetmelik neden 1 haftadan fazla olmasına rağmen yayınlanmadı?

msemse.trkc, 1 yıl önce

verstapen
Aday Memur
25 Şubat 2024 13:48

son haberi baz aliabiliriz. bu hafta çıkar yönetmelik.saat 12.00 ye kurulmuş saat gibi ötenlerin de sesi kesilir merak etmeyin.
MKM38, 1 yıl önce

Hocam sayın Bakan da Ankara'da öğretmen buluşmasında yayınlanmayacak dedi.Onu ne yapalım.Bakan mı genel müdür mü şimdi hangisinin açıklaması doğru onu bekliyoruz.Resmi gazeteye gönderilen yönetmelik neden 1 haftadan fazla olmasına rağmen yayınlanmadı?

25 Şubat 2024 14:27

Resmi gazeteye gönderilen yönetmelikler, incelenerek yayımlanır. Herkes gönderilmiş olsa aynı gün yayımlanırdı diye düşünüyor ancak resmi gazete mevzuatında açıkça belirtildiği üzere Bakanlık ve diğer kamu kurumları tarafından resmi gazeteye gönderilen yönetmelikler anayasaya, konuyla ilgili kanunlara, genel hukuk kurallarına, CB kalkınma planlarına uygunluğu incelenir. Şu süreç incelenme süreci. inceleme bittiği gün yayınlanacak. Artık iş Milli Eğitim Bakanlığından çıktı, bugün yarın yayımlanınca Bakanlık ne yapacak biz bu seneki atamaları eski yönetmeliğe göre mi yapacağım diyecek, mümkün mü sizce. Genel olarak herkes 8 aydır çıkacak deniyor çıkmadı diyor. 8 ay önce değişeceği dile getirilen yönetmelik evet geçen hafta nihayete erdirildi ve yayımlanmak üzere resmi gazeteye gönderildi. 8 aydır bu konunun gündemde olması çıkmayacağı anlamına değil aksine çıkacağı anlamına gelir.
MKM38, 1 yıl önce

25 Şubat 2024 15:36

Ben seçime kadar değişeceğini düşünmüyorum. Yeniden görevlendirme değilde ilk atamaya belki değişir.

Ek 1 sadeleşecek denildi. O zaman daha önce yapılan müdürlüğe müdür yrd. öğretmenlikte geçen süreye fazla puan verikecek demektir. Bu iş böyle olursa çoğu arkadaşın hevesi kursağında kalabilir.

235U
Genel Müdür
25 Şubat 2024 15:43

Benim tahminimde bu yönde

amaç zaten malum sendika üyesi yöneticilere avantaj sağlamak

ilk atama sürecinde daha öncesinden yöneticilik puanı olan eski idareciler en güzel yerlere kayacak

geri kalan nal toplayacak

bakanımız müsteşarlık dönemindeki çok tartışılan mahkemelik olan uygulamalarını artık daha sağlam uygulamalarla hayata geçiriyor

kısacası bakanımızın ustalık döneminden çekeceğimiz var...

Pratik Hoca, 1 yıl önce

Ben seçime kadar değişeceğini düşünmüyorum. Yeniden görevlendirme değilde ilk atamaya belki değişir.

Ek 1 sadeleşecek denildi. O zaman daha önce yapılan müdürlüğe müdür yrd. öğretmenlikte geçen süreye fazla puan verikecek demektir. Bu iş böyle olursa çoğu arkadaşın hevesi kursağında kalabilir.

gulerarda
Aday Memur
25 Şubat 2024 15:47

Unutma sayın hocam son gülen iyi gülermiş

verstapen
Aday Memur
25 Şubat 2024 15:53

gülüyoruz ve acıyoruz zati halimize...

verstapen
Aday Memur
25 Şubat 2024 15:55

gülüyoruz ve acıyoruz zatı halinize...üzüluyoruz tabi

alex211
Aday Memur
25 Şubat 2024 16:21

Değerli hocalarim geçen de sizlere dedim bu eğitimci değil buna cevap vermeyin lütfen.

lodos348, 1 yıl önce

Hocam bülent çiftçi seminerde çıkacağını söyledi üzerinden 3.5 ay geçti ve kendi yayınladıkları takvime 5 iş günü kaldı bu fazlasıyla yeterli bir sebep.

2. sebep bakanımız ilk göreve başladığında haziranda bu değişikliği söyledi üzerinden temiz bir 8 ay geçti.Yani yayınlanacak yönetmelik asla son haftaya kalmaz.

1 Eylülde bakanımızın bir mesajı müdürler grubunda paylaşıldı.Konu 1. madde öğretmen önlüğü 2. ilkokullarda sınavın kaldırılması 3 yönetici atama yönetmeliği değişecek dendi.Yaz tatili hep bu haberlerle geçti.Yani bu kadar uzun süreç içinde bu yönetmeliği yayınlamayan bir yönetim kendi yayınladıkları takvime 5 iş gün kala yayınlarlarsa biz buna kahkaha atarak güleriz.Benim en güçlü argümanım bunlar.Son olarak Ankara buluşmasıyla bu iş netleşti gerisi spek bilgiler.Ben böyle okuyorum süreci.

Bu açıklamalara karşın neden 3 gün önce yayınlanmasın tezine de katılmıyorum.Meb böyle bir acemiliğe girmez giremez.

Burak232323
Aday Memur
25 Şubat 2024 17:09

Terbiyesilik yapan benmiyim senmisin. Lağım gibi yazdıkların hakeret dolu. Ben bana laf edene lafını misliyle iade ediyorum tek yaptığim bu. Ancak sizin yaptığınız seviyenin en dibi. Sizden bırakın öğretmeni insan bile olmaz. Tanimadiginiz bir insana nasil tebiyesiz dersiniz ne haddinize !!

Toplam 1469 mesaj
«464748495051525354555657»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi