Editörler : Pangaea
«525354555657585960616263»

makale44
Aday Memur
27 Şubat 2024 23:57

:))) Hadi bakalım inşallah..

ebuducane, 1 yıl önce
1 saat kaldı

lodos348
Memur
27 Şubat 2024 23:59

Hocam komisyon kurulması da takvimin içinde olacak.Komisyonların kurulması detaylı takvimde örneğin 12-16 mart haftasında olacak şeklinde belirtilecek.O yüzden takvimin bu hafta ilan edilmesinde sorun yok.Geçen yılın takvimini aç incele göreceksin bunları.Yani bu 1.5 aylık sürecin içinde komisyon oluşturma da var.

gulerarda, 1 yıl önce

Sayın hocam siz ısrarla takvimin açıklanacağını söyĺüyorsunuz ama şu zamana kadar il mem lerde komisyonların kurulması gerekmiyor muydu.Artık hepimiz için hakkımızdan hayırlısı olsun diyorum.

Burak232323
Aday Memur
28 Şubat 2024 00:00

Bu gece de resmi gazete de yeni yönetmelik YOK !!!

Sepin
Aday Memur
28 Şubat 2024 00:06

seçim sonu yer değiştirme yapılır .

Burak232323, 1 yıl önce

Bu gece de resmi gazete de yeni yönetmelik YOK !!!

lodos348
Memur
28 Şubat 2024 00:07

Artık yönetmelik beklemek samanlıkta iğne aramaya benzedi.Dediğim gibi PGM nin duyurular sayfasını takip etmek gerekir artık.

yeni_müdür
Aday Memur
28 Şubat 2024 03:33

Hayal satmayı bırakın artık

mete5577
Aday Memur
28 Şubat 2024 08:49

Geçen yıl yönetici atama takvimi 4 gün önce açıklanmış.Bakalim bu yıl ne olacak,6 gün kaldı 5 Marta

leventlevent
Aday Memur
28 Şubat 2024 09:26

Yönetici atama süreçlerini takip ediyorum. Hepimiz kurumlarımızda yöneticiyiz. Geçen yıl da bu sene atama yapılmasın bir yıl ertelensin yaygarası yapıldı sürekli. Maalesef süreklilik ya da kamu etiği gözetilmeden çoğumuz kendimize uygun olanın uygulanması yönünde görüşlerimizi paylaşıyoruz. . 5 Mart ta süreç başlayacak diye söylendi ancak süreç öncesi iller okullardan süresi dolan yöneticilerin listelerini istemeleri gerekiyor. Hala listeler istenmedi. Geçen yıl ki süreci de dikkate alarak diyorum ki; atamalar kesinlikle yeni yönetmenlikle yapılacak. Ve hatta ben iddia ediyorum. Takvim yeni yönetmelikle birlikte 31 Mart sonrası başlayacak. Yönetmelik çıktı çıkmadı , çıkarsa şöyle olur çıkmazsa böyle olur insanların birbirlerine hakarete varan sözleri maalesef camiaya yakışmıyor. Çıkacak olan yönetmelik bir gruba ya da zümreye uygulanmayacak olup, herkese uygulanacak. Haa Puanlarda oynama olacak tabi ki ama sonuçta gideceğimiz ya da kaldığımız her kurum bizim. Bence sukunet diyorum Hocalarım.... Gecikme olsa da nihayetinde yer değiştirmeler yapılacak...

Sepin
Aday Memur
28 Şubat 2024 09:52

temennilerini yazmışsın.

leventlevent, 1 yıl önce

Yönetici atama süreçlerini takip ediyorum. Hepimiz kurumlarımızda yöneticiyiz. Geçen yıl da bu sene atama yapılmasın bir yıl ertelensin yaygarası yapıldı sürekli. Maalesef süreklilik ya da kamu etiği gözetilmeden çoğumuz kendimize uygun olanın uygulanması yönünde görüşlerimizi paylaşıyoruz. . 5 Mart ta süreç başlayacak diye söylendi ancak süreç öncesi iller okullardan süresi dolan yöneticilerin listelerini istemeleri gerekiyor. Hala listeler istenmedi. Geçen yıl ki süreci de dikkate alarak diyorum ki; atamalar kesinlikle yeni yönetmenlikle yapılacak. Ve hatta ben iddia ediyorum. Takvim yeni yönetmelikle birlikte 31 Mart sonrası başlayacak. Yönetmelik çıktı çıkmadı , çıkarsa şöyle olur çıkmazsa böyle olur insanların birbirlerine hakarete varan sözleri maalesef camiaya yakışmıyor. Çıkacak olan yönetmelik bir gruba ya da zümreye uygulanmayacak olup, herkese uygulanacak. Haa Puanlarda oynama olacak tabi ki ama sonuçta gideceğimiz ya da kaldığımız her kurum bizim. Bence sukunet diyorum Hocalarım.... Gecikme olsa da nihayetinde yer değiştirmeler yapılacak...

gulerarda
Aday Memur
28 Şubat 2024 09:56

Hocam sizi canı gönülden tebrik ediyorum.Bu süreç anca bu kadar güzel izah edilebilir. bir kaç gün önce ben de buna benzer şeyler yazdım.Burda bir şeyin altını çizmek lazım o da madem yeni yönetmelik çıkacak o zaman bu yönetmelik bazılarını değil herkezi kapsamalı.Ben de sizin gibi atamaların yeni yönetmelikle birlikte seçimden sonraya kaldığını düşünüyorum.

leventlevent, 1 yıl önce

asiia
Şef
28 Şubat 2024 10:05

bakanlık takvimi açıkladığında seçim tarihi belliydi. Yani seçim tarihi sonradan belli olmadı ki herhangi bir değişiklik yapılsın. Herkes gönlünden geçeni istiyor. Bu hafta takvim açıklanır ve süreç başlar.

leventlevent
Aday Memur
28 Şubat 2024 10:05

Geçen yıl yer değiştirdim hocam . Bu sene için herhangi bir beklentim temennim yok...

Sepin, 1 yıl önce

temennilerini yazmışsın.

3838kartal
Memur
28 Şubat 2024 10:11

Geçen senede seçim belliydi takvim yayinlanmisti sayın hocam ne oldu sürekli ertelendi

asiia, 1 yıl önce

bakanlık takvimi açıkladığında seçim tarihi belliydi. Yani seçim tarihi sonradan belli olmadı ki herhangi bir değişiklik yapılsın. Herkes gönlünden geçeni istiyor. Bu hafta takvim açıklanır ve süreç başlar.

asiia
Şef
28 Şubat 2024 10:14

Geçen sene takvim sadece geç açıklandı, herhangi bir değişiklik yapılmadı diye hatırlıyorum. Bu sene ki gibi bir takvim açıklanmamıştı.
3838kartal, 1 yıl önce

Geçen senede seçim belliydi takvim yayinlanmisti sayın hocam ne oldu sürekli ertelendi

3838kartal
Memur
28 Şubat 2024 10:25

Hocam yanlış biliyorsunuz güncelleme oldu seçim nedeniyle yeniden atamalar ta ağustosta göreve başlayabildiler ilk atalamalar Ekim de belli olmuştu

asiia, 1 yıl önce
Geçen sene takvim sadece geç açıklandı, herhangi bir değişiklik yapılmadı diye hatırlıyorum. Bu sene ki gibi bir takvim açıklanmamıştı.

3838kartal
Memur
28 Şubat 2024 10:30

Artık neyse olsa da insanlar burda birbirine laf sokmayı bıraksa

akinmehmet
Aday Memur
28 Şubat 2024 11:09

Açıklanan takvime göre yeniden yönetici görevlendirmeleri 5 Mart - 15 Nisan tarihleri arasında yapılacaktır. (5 Ocak 2024 - www.meb.gov.tr)

Ertelenecek diyen arkadaşların hiçbir gerekçesi olmadan ertelenme düşünceleri çok anlamsız geliyor. Neden ertelensin? Geçen sene yok deprem oldu bu sene yönetici atama olmayacak diye söylentiler oldu. Ama yönetici atamaları yapıldı. Yeni yönetmeliğin dört gözle çıkmasını bekleyen arkadaşlar acaba yeni yönetmeliğin sizin için daha iyi mi yoksa daha kötü mü olacağını ne biliyorsunuz? Benim görüşüm yeni yönetmeliği bekleyen arkadaşlar hizmet sürelerine, müdür ya da müdür yardımcılığında geçen sürelerine güveniyorlar. Hayırlısı olsun bakalım...

dearteacher
Memur
28 Şubat 2024 11:09

Gece Yönetici atama yönetmeliği çıkar mı diye Resmi Gazeteye, gündüz takvim yayınlanır mı diye MEB'e bakıyoruz. İkisinden de ses seda yok, sadece bu konu hakkındaki görüşler var. Seçim dolayısıyla ertelenir mi gibi bir görüşe katılmıyorum. Bu yerel seçim arkadaşlar. Çok büyük oy potansiyelimiz var, seçimin kaderini değiştiririz, belediye başkanlarını seçmede kilit konumdayız ,bunu göze alamazlar vs gibi düşünceler ne kadar doğru olur sizce. Her ilde veya ilçede yönetici atama başvurusu yapacak kaç kişi varki? Sizce bunlar seçimi etkilermi? Bunlar arasından kaç kişi beğenmediği yönetmelikten dolayı siyasi fikrini değiştir. Değiştirse bile ne kadar etki eder ki. Yönetmeliğin yayınlanıp yayınlanmaması, takvimin açıklanıp açıklanmaması yada ertelenmesi seçimden dolayı olmaz bence. Ama şunu biliyorum burası Türkiye. 1 kişi için bile yönetmelikte ,takvimde değişebileceği bir yer.

lodos348
Memur
28 Şubat 2024 12:36

Hocam süresi dolan idarecilerin belirlenmesi zaten detaylı takvimin içinde bir bölüm yani detaylı takvim açıklanmadan ilçeler böyle bir işlem yapamaz.

leventlevent, 1 yıl önce

yeni_müdür
Aday Memur
28 Şubat 2024 13:44

Takvim yayımlanır, yönetmelik değişmez

Toplam 1469 mesaj
«525354555657585960616263»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi