Editörler : Pangaea
«555657585960616263646566»

verstapen
Aday Memur
28 Şubat 2024 20:52

sen kimsin ki
Burak232323, 1 yıl önce

Örnek olarak linkini attığınız siteleri boşverin. O siteler siz o sitelere girin diye ilgi çekecek başlık atıyor. O siteler yerine her gece 00.00 da beni takip edin ve yeni yönetmeiğin yayınlanmadığını görün :))

Burak232323
Aday Memur
28 Şubat 2024 20:56

Hayalet

verstapen, 1 yıl önce
sen kimsin ki

kartalova
Aday Memur
28 Şubat 2024 20:58

Haziran ayından beri yeni yönetmelik geliyor diyen arkadaşlar, cumartesi de olacak ve siz yeni yönetmeliği göremeyeceksiniz. Bu sene bu yönetmelikle atamanız olacak.

kendi yazdıklarınıza sadece kendiniz inanıyorsunuz zaten o onu dediydi bu bunu dediydi.

hala bu saatten sonra yeni yönetmeliğin çıkacağına inanmak.

gereksiz yere forumu işgal ettiniz aylardır cumartesiden sonra kendinize yeni meşgale arayın kendinizi boşlukta hissetmeyin

Burak232323
Aday Memur
28 Şubat 2024 21:01

Tebrikler hocam. Şapka çıkarıyorum yorumunuza :)))

kartalova, 1 yıl önce

Haziran ayından beri yeni yönetmelik geliyor diyen arkadaşlar, cumartesi de olacak ve siz yeni yönetmeliği göremeyeceksiniz. Bu sene bu yönetmelikle atamanız olacak.

kendi yazdıklarınıza sadece kendiniz inanıyorsunuz zaten o onu dediydi bu bunu dediydi.

hala bu saatten sonra yeni yönetmeliğin çıkacağına inanmak.

gereksiz yere forumu işgal ettiniz aylardır cumartesiden sonra kendinize yeni meşgale arayın kendinizi boşlukta hissetmeyin

lodos348
Memur
28 Şubat 2024 21:09

Arkadaşlar önceden bakanımızın toplantılarda konuşmaları vs diyerek hep duyumlarla durumu öğrenmeye çalıştık.Yarın bakanın gittiği okul belli arayın görüşün müdürle.Baktım müdürün sayfasına onun da 4 yılı bu yıl doluyor.:)))))

Bundan iyi yol mu var? Burda yazılanlara itibar etmeyin arayanlar buraya yazsın anlayacaksınız durumu.

Sepin
Aday Memur
28 Şubat 2024 21:25

ben görüştm bakan beye bu soru sorulmuş. Kapsamlı bir yönetici atama yön. hazırlıyoruz demiş. Bu sene mevcut yön ile atama olacak. hatta ömk hakkında da konuşmuş güzel haberler olcak demiş.

lodos348, 1 yıl önce

Arkadaşlar önceden bakanımızın toplantılarda konuşmaları vs diyerek hep duyumlarla durumu öğrenmeye çalıştık.Yarın bakanın gittiği okul belli arayın görüşün müdürle.Baktım müdürün sayfasına onun da 4 yılı bu yıl doluyor.:)))))

Bundan iyi yol mu var? Burda yazılanlara itibar etmeyin arayanlar buraya yazsın anlayacaksınız durumu.

lodos348
Memur
28 Şubat 2024 21:27

Ne zaman görüştünüz hocam?Müdürle mi görüştünüz?

Sepin, 1 yıl önce

ben görüştm bakan beye bu soru sorulmuş. Kapsamlı bir yönetici atama yön. hazırlıyoruz demiş. Bu sene mevcut yön ile atama olacak. hatta ömk hakkında da konuşmuş güzel haberler olcak demiş.

mete5577
Aday Memur
28 Şubat 2024 21:36

Yönetici Atama Yönetmeliği Yarın Gece Yayınlanacak İşte Yeni Değişiklikler Aylardır merakla beklenen yönetici atma yönetmeliği ile ilgili flaş gelişmeyi Ajanskamu.net farkıyla açıklıyoruz. Yönetici Atama Yönetmeliği 1 Mart tarihinde Yayınlanacak. MEB 28 Şubat 2024 - 21:12 Yönetici Atama Yönetmeliği Yarın Gece Yayınlanacak İşte Yeni Değişiklikler Aylardır merakla beklenen yönetici atma yönetmeliği ile ilgili flaş gelişmeyi Ajanskamu.net farkıyla açıklıyoruz. Yönetici Atama Yönetmeliği 1 Mart tarihinde Yayınlanacak. İşte yeni yönetmelikte yer alacak bazı önemli değişklikler ve Ek-1 ile yöneticilikte süreler: Yönetmelikte ek-1 de sadeleştirmeye gidildi. Okuldan dolayı verilen puanların bir kısmı kaldırıldı. İkinci dört yıl çalışma için ek puan 4 puan oldu. Son 4 yıl ödül şartı kaldırıldı. Tüm yöneticilere meb akademi üzerinden sertifika şartı getirildi. Yöneticiliğe ilk atamada EKYS sınavından sonra bir de Mülakat ( Sözlü Sınav) şartı getirildi. İdarecilikte tecrübeye önem verildi. Kıdemli olan idareciler yine idareciliğe devam edecek yüksek puan alacaklar. Müdür ve müdür yardımcıları başka bir il ve ilçeye öğretmen olarak tayin olacak ancak boş olan müdür ve nüdür yardımcılıklarına isterse yine müdür veya müdür yardımcısı olarak atanabilecek. Müdürlükte en çok merak eidlen 4+4 görev süresinin uzatılıp uzatılmayacağı idi. MEB bu konuda bir değişkliğe gitmedi. 4+4 toplam 8 yıllık görev süresi korundu. Yeni yönetmelik yarın gece yayınlanacak.

Sepin
Aday Memur
28 Şubat 2024 21:42

kardeş bakan bugün açıklama yaptı. eski yön. ile yapılacak dedi. bakana inanmıyorsun da hergün uydurk haberler yayımlayan bu sitelere mi güveniyorsun

mete5577, 1 yıl önce
Yönetici Atama Yönetmeliği Yarın Gece Yayınlanacak İşte Yeni Değişiklikler Aylardır merakla beklenen yönetici atma yönetmeliği ile ilgili flaş gelişmeyi Ajanskamu.net farkıyla açıklıyoruz. Yönetici Atama Yönetmeliği 1 Mart tarihinde Yayınlanacak. MEB 28 Şubat 2024 - 21:12 Yönetici Atama Yönetmeliği Yarın Gece Yayınlanacak İşte Yeni Değişiklikler Aylardır merakla beklenen yönetici atma yönetmeliği ile ilgili flaş gelişmeyi Ajanskamu.net farkıyla açıklıyoruz. Yönetici Atama Yönetmeliği 1 Mart tarihinde Yayınlanacak. İşte yeni yönetmelikte yer alacak bazı önemli değişklikler ve Ek-1 ile yöneticilikte süreler: Yönetmelikte ek-1 de sadeleştirmeye gidildi. Okuldan dolayı verilen puanların bir kısmı kaldırıldı. İkinci dört yıl çalışma için ek puan 4 puan oldu. Son 4 yıl ödül şartı kaldırıldı. Tüm yöneticilere meb akademi üzerinden sertifika şartı getirildi. Yöneticiliğe ilk atamada EKYS sınavından sonra bir de Mülakat ( Sözlü Sınav) şartı getirildi. İdarecilikte tecrübeye önem verildi. Kıdemli olan idareciler yine idareciliğe devam edecek yüksek puan alacaklar. Müdür ve müdür yardımcıları başka bir il ve ilçeye öğretmen olarak tayin olacak ancak boş olan müdür ve nüdür yardımcılıklarına isterse yine müdür veya müdür yardımcısı olarak atanabilecek. Müdürlükte en çok merak eidlen 4+4 görev süresinin uzatılıp uzatılmayacağı idi. MEB bu konuda bir değişkliğe gitmedi. 4+4 toplam 8 yıllık görev süresi korundu. Yeni yönetmelik yarın gece yayınlanacak.

marikis
Aday Memur
28 Şubat 2024 21:53

Yeni yönetmelik yayımlanmayacaksa neden ayrıntılı takvim yayımlanmıyor?
28 Şubat 2024 22:02

https://mobil.memurdavalari.com/haber/milli-egitim-bakanligindan-son-kulis-bilgileri/5962/

ctrl
Aday Memur
28 Şubat 2024 22:04

Arkadaşlar Kayseri de bir okulda müdür yardimcisiyim. Personel genel müdürünün Kayseri de yaptığı toplantıda söylediği yönetmeliği resmi gazeteye gönderdik bir hafta on içinde yayınlanacak sözünü toplantı devam ettiği esnada okul mudurum bizzat bana gönderdi. Ben yönetmeliğin çıkacağını düşünüyordum. Çünkü toplantıya katılan kişi önce mesajla sonra da sözlü olarak personel genel müdürünün böyle söylediğini ifade etti. Ancak ısrarla bakan seneye kaldı dedi diyen arkadaşlar var. Pek inanasim gelmiyor ama olabilir. MEB yönetmeliği göndermiştir yukarıdan reddedilmiştir falan diye düşünüyor insan. Bakalım çok zaman kalmadı zaten. Hayırlısı olsun arkadaşlar.

metal3
Aday Memur
28 Şubat 2024 22:07

Bakan yardımcısı yeni yönetmeliğin hazır olduğunu söylemiş
28 Şubat 2024 22:18

Meb de yapılan görüşmede son bilgi buymuş

Familame, 1 yıl önce

https://mobil.memurdavalari.com/haber/milli-egitim-bakanligindan-son-kulis-bilgileri/5962/

dost6060
Aday Memur
28 Şubat 2024 22:18

Ne zaman soylemis hocam?Bugun soylediyse Bakan Bey koltuktan gitmesi yakin oldugu anlamina geliyor. Bugun mu soylemis?

metal3, 1 yıl önce
Bakan yardımcısı yeni yönetmeliğin hazır olduğunu söylemiş

dost6060
Aday Memur
28 Şubat 2024 22:33

Hocam haberi okudugimda EK 1 de degisiklik oalacagini bahsetmis. Mevcut yoneticiler ic8n olan ek 2 hakkinda hic bilgi yok. Ya haber acele ile yazilmis. Ya da dikkat cekmek icin yazilmis. Yonetmelik degisecekse Bakan Bey gercekten hic birseye hakim olmadigi anlami cikmaz mi sizce de

mete5577, 1 yıl önce

faruktatar
Aday Memur
28 Şubat 2024 22:50

Bugün akşam bize sendikadan bu mesaj geldi:

Değerli başkanlarım yeni yönetici atama yönetmeliği yarın akşam yayınlanacak? Bilgilerinize.

Olur, olmaz bilemem. Kendi adıma mevcut yönetmeliğin bu yıl uygulanmasını isteyenlerden. Ama benim mevcut yönetmelik uygulanacak umudumu kırdı. İnşallah gelen gideni aratmaz. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

faruktatar
Aday Memur
28 Şubat 2024 22:52

Bugün akşam bize sendikadan bu mesaj geldi:

Değerli başkanlarım yeni yönetici atama yönetmeliği yarın akşam yayınlanacak. Bilgilerinize.

Olur, olmaz bilemem. Kendi adıma mevcut yönetmeliğin bu yıl uygulanmasını isteyenlerdenim. Ama bu bilgi benim mevcut yönetmelik uygulanacak umudumu kırdı. İnşallah gelen gideni aratmaz. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

tatar ramazan24
Aday Memur
28 Şubat 2024 22:58

Valla olabilir zaten iki kaldı yaptılar yaptılar yoksa kaldi

tatar ramazan24
Aday Memur
28 Şubat 2024 22:59

Burada dakkada bir yönetmelik yayınlansın diyenler yarın yayınlanınca görecekler ebelerini

Toplam 1469 mesaj
«555657585960616263646566»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi