Editörler : Pangaea
«575859606162636465666768»

gulerarda
Aday Memur
29 Şubat 2024 10:05

Bakalım Burak Hocamız "Bu gece de resmi gazete de yeni yönetmelik YOK !!!" demeye devam edecek mi ?

gulerarda
Aday Memur
29 Şubat 2024 10:10

Beklentiler çok yüksek yeni yönetmeliğin çıkacağı yönünde ama burası Türkiye heran son dakika golü yiyebiliriz.Artık gece 00:00 da sözün bittiği yerdeyiz.Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

dost6060
Aday Memur
29 Şubat 2024 10:13

Bugun Bakan Bey in gittigi okullarda verecegi yonetici atama yönetmeligi ile verecegi mesajlar daha da önemli olacaktir.

gulerarda, 1 yıl önce

Beklentiler çok yüksek yeni yönetmeliğin çıkacağı yönünde ama burası Türkiye heran son dakika golü yiyebiliriz.Artık gece 00:00 da sözün bittiği yerdeyiz.Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Burak232323
Aday Memur
29 Şubat 2024 10:34

Devam hocam :))

gulerarda, 1 yıl önce

Bakalım Burak Hocamız "Bu gece de resmi gazete de yeni yönetmelik YOK !!!" demeye devam edecek mi ?

gulerarda
Aday Memur
29 Şubat 2024 11:13

Hocam bir kerede "Bu gece resmi gazete de yeni yönetmelik VAR !!!"desen de bu garibanı sevindirsen olmaz mı ?

Burak232323, 1 yıl önce

Devam hocam :))

MuMami72
Aday Memur
29 Şubat 2024 11:55

Herkese merhabalar. Size Batman'dan yazıyorum. Şimdi atama şubesi ile görüştüm.

Kendilerine Bakanlıktan mail geldiğini ve görev süresi dolanların tespitinin

yapılması talimatının geldiğini söylediler. Kendi illerinizden de teyit

edebilirsiniz ki bu mail tüm illere gitmiş. Yani anlayacağınız bazı

arkadaşların takvimin öteleneceği tezi çürümüş oldu. Kendi fikirlerini sordum

''kuvvetle muhtemel eski yönetmelikle yapılacağı bilgisi'' olduğunu söylediler.

Bakın kendi fikirleri düşünceleri diyorum. Eğer o gece bu gece değilse bazı

arkadaşlara geçmiş olsun diyebiliriz.

NOT: Her gece Resmi Gazeteye bakmadan Burak hocamın aksiyonlarını heyecanla takip ediyorum :)))

Burak232323
Aday Memur
29 Şubat 2024 11:56

Normalde yayınlandığı an forumdan çıkıp girmeme kararı almıştım. Ama siz istediniz diye olası yayınlanma durumunda VAR yazıp öyle çıkarım forumdan :))

gulerarda, 1 yıl önce

Hocam bir kerede "Bu gece resmi gazete de yeni yönetmelik VAR !!!"desen de bu garibanı sevindirsen olmaz mı ?

Burak232323
Aday Memur
29 Şubat 2024 11:58

Teşekkür ederim hocam :)

MuMami72, 1 yıl önce

Herkese merhabalar. Size Batman'dan yazıyorum. Şimdi atama şubesi ile görüştüm.

Kendilerine Bakanlıktan mail geldiğini ve görev süresi dolanların tespitinin

yapılması talimatının geldiğini söylediler. Kendi illerinizden de teyit

edebilirsiniz ki bu mail tüm illere gitmiş. Yani anlayacağınız bazı

arkadaşların takvimin öteleneceği tezi çürümüş oldu. Kendi fikirlerini sordum

''kuvvetle muhtemel eski yönetmelikle yapılacağı bilgisi'' olduğunu söylediler.

Bakın kendi fikirleri düşünceleri diyorum. Eğer o gece bu gece değilse bazı

arkadaşlara geçmiş olsun diyebiliriz.

NOT: Her gece Resmi Gazeteye bakmadan Burak hocamın aksiyonlarını heyecanla takip ediyorum :)))

alperen42
Daire Başkanı
29 Şubat 2024 12:07

Yeni yönetmelik taslağını ebsliler biliyormuş. Adamlar hele de mülakatla atananlari herhalde kazançlı.

faruktatar
Aday Memur
29 Şubat 2024 12:15

desenize bugün yarın akıbet hayrolacak :)

lodos348
Memur
29 Şubat 2024 12:29

Arkadaşlar dün bakanımızın ziyaret ettiği okulun idarecileriyle görüştüm.Dün yönetici atama yönetmeliği hiç gündeme gelmemiş.Sadece yönetici normlarıyla ilgili bir soruya cevap vermiş onu da nisan mayıs gibi çalışma bitecek demiş.

Bana dün bir arkadaşım whatsapp durumda bu bilgiyi paylaştığı için güvendiğim birisiydi iletişime geçtim ve bana o okuldan öğretmen bizzat duymuş diyince tamam dedim ama dün çıkan keskin ve net haberler iyice kuşkulandırdı herkesi.

Hepimiz için tekrar hayırlısı olsun.

faruktatar
Aday Memur
29 Şubat 2024 12:31

son dönemde mevcut yönetmelik için en net bilgi zeytinburnundan gol haberi var diyerek gelmişti. bu kötü oldu :(

lodos348, 1 yıl önce

Arkadaşlar dün bakanımızın ziyaret ettiği okulun idarecileriyle görüştüm.Dün yönetici atama yönetmeliği hiç gündeme gelmemiş.Sadece yönetici normlarıyla ilgili bir soruya cevap vermiş onu da nisan mayıs gibi çalışma bitecek demiş.

Bana dün bir arkadaşım whatsapp durumda bu bilgiyi paylaştığı için güvendiğim birisiydi iletişime geçtim ve bana o okuldan öğretmen bizzat duymuş diyince tamam dedim ama dün çıkan keskin ve net haberler iyice kuşkulandırdı herkesi.

Hepimiz için tekrar hayırlısı olsun.

lodos348
Memur
29 Şubat 2024 12:37

Aynen Faruk hocam sürekli birilerinden duyduğumuzu burda dile getirdik.Bu gerekliydi sağolsun idareci arkadaş çok samimi bir şekilde durumu özetledi.Hatta bakanımız bu medyadaki haberler nasıl bu kadar uydurma oluyor diye sitem etmiş.Şu anki yönetmelikle devam edecek veya etmeyecek gibi bir söz söylememiş.

faruktatar, 1 yıl önce

son dönemde mevcut yönetmelik için en net bilgi zeytinburnundan gol haberi var diyerek gelmişti. bu kötü oldu :(

gulerarda
Aday Memur
29 Şubat 2024 12:38

Teşekkürler sayın hocam.Bu arada yönetmelik yayınlansa da formdan çıkmana gerek yok.Sonuçta kimse müneccim değil.Görüşlerimiz çıkmayabilir.Takdir bakanlığımızındır.

Burak232323, 1 yıl önce

Normalde yayınlandığı an forumdan çıkıp girmeme kararı almıştım. Ama siz istediniz diye olası yayınlanma durumunda VAR yazıp öyle çıkarım forumdan :))

tatar ramazan24
Aday Memur
29 Şubat 2024 13:12

10 a yakın yerde bugun yönetmeliğin çıkacagı yazılıp çiziliyor herkesin beklentisi bu yönde bakalım görecez

kaann.k
Aday Memur
29 Şubat 2024 13:15

Bu gece yönetmelik yayımlanır, yarın ya da pazartesi günü ayrıntılı takvim açıklanıp süreç başlar tahminimce. Bakalım kaldı şurada 10 saat.

dost6060
Aday Memur
29 Şubat 2024 13:21

Bakan Bey'den aldigi bilgilere gore herseyi yazmis...

dost6060, 1 yıl önce

https://www.facebook.com/share/p/Vrf8sGw3AoUkRXZP/?mibextid=oFDknk

kaann.k
Aday Memur
29 Şubat 2024 13:38

MEB'in yayınladığı son 10 yönetmeliğin günleri. Cuma, Cuma, Cumartesi, Çarşamba, Cumartesi, Cuma, Pazar, Cumartesi, Çarşamba, Salı(kurban bayramı).

faruktatar
Aday Memur
29 Şubat 2024 13:39

bu arkadaş mevcut yönetmelik demiş. yanlız bu 3 şubatta paylaşılmış.

dost6060, 1 yıl önce

https://www.facebook.com/share/p/Vrf8sGw3AoUkRXZP/?mibextid=oFDknk

Toplam 1469 mesaj
«575859606162636465666768»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi