Editörler : Pangaea
«62636465666768697071727374

memur744
Memur
15 Mart 2024 18:45

Peki her bir belge yenilemeyi farklı bir idareci yaptıysa sadece ilk kez alan mı puan alıyor? Yenileyenler almıyor bu durumda doğru mu anlamışım?

Palasay, 1 yıl önce

Şunlardan idareci mi olur okulum temiz belgesi bir tane olur ve süre bittikçe yenilenir 2 puan. Tartıştıklari şeye bak yok 8 puan yok bilmem ne

yeni_müdür
Aday Memur
16 Mart 2024 05:20

Yeni yönetmelik diye yatıp kalkanlar, böldü aldınızmı ....?

Bu öğretmen camiası hiç akıllammayacak.Sözde okumuş aydın kesimiz.Şu forum bile seviyeyi ortaya koyuyor.Sonrada saygı bekliyoruz toplumdan Önce aynaya bakmak lazım

lodos348
Memur
16 Mart 2024 09:29

Şu an bulunduğum ilde emekliliği gelmiş geçmiş son yıllarında, abartısız tuşlu telefon kullanan idareci kendine okul beğenirken genç heyecanlı teknolojik altyapısı çok güçlü idareciler ya köylere ya da istifaya yönlendiriliyor.İl merkezinde normu düşen okullar olunca kadrolarda daralma bu genç idarecileri vurdu.Kısaca heyecanla yeni yönetmelik bekleyenler bence onlar da bu adaletsizliğin farkındadır umarım.

Benim eleştirim, enerjisi heyecanı bitmiş ,yorgun emeklilik sayan çocuğum üniversite okuyor emekli olamam diyen kişilerin bu sistemle vezir yapılması.E twining ,iso kalite etiketleri ,erasmus vs haberi bile yok tuşlu telefonla mesleğinin son demlerini yaşayan kişiler şu an benim puanımın 2 katı puandalar.Hatta şahit oluyorum büyük merkezi okullarda yapamacaklarını bildikleri için kenar mahalle küçük okullar tercih ediyorlar.Neden diyorum arkadaşa o oralarda yapamazki diyor.

Fortelek
Aday Memur
16 Mart 2024 13:33

Yönetmelik beklentimi karşılamadı. 107 puan da kaldık malesef.

verstapen
Aday Memur
16 Mart 2024 15:14

senden korkulur hocam.
Fortelek, 1 yıl önce
Yönetmelik beklentimi karşılamadı. 107 puan da kaldık malesef.

ebuducane
Daire Başkanı
16 Mart 2024 16:33

Arkadaşlar merhaba. aşağıdaki maddeye göre İHL/DKAB ayrımı bitmiş müdürlükte. Benim sorum acaba müdür yardımcılığında da aynı öncelik durumu olur mu ? Dkab/İHL arasında "(4) İkinci fıkranın (b) bendinde yer alan imam hatip liselerine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri arasından, (g) bendinde yer alan imam hatip ortaokullarına İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri öğretmenleri arasından müdür olarak görevlendirme yapılabilir." Diyor yeni yönetmelik. Acaba müdür yard için de geçerli mi???

lodos348
Memur
27 Mart 2024 20:20

Arkadaşlar gerçi kesin sonuçlar açıklandı ama marka tescili ve tasarım tescili olup ek 2 den puan alan oldu mu acaba?Bunların da puan verdiğini söylediler bugün.

29 Mart 2024 11:53

merhaba, bilsemleri bütün müdür yardımcıları tercih edebilir mi?

crabnet355
Müsteşar
29 Mart 2024 11:59

Burda da öyle..Ek-2 si düşük genç müdürler öğretmenliğe dönecek maalesef..
lodos348, 1 yıl önce

Şu an bulunduğum ilde emekliliği gelmiş geçmiş son yıllarında, abartısız tuşlu telefon kullanan idareci kendine okul beğenirken genç heyecanlı teknolojik altyapısı çok güçlü idareciler ya köylere ya da istifaya yönlendiriliyor.İl merkezinde normu düşen okullar olunca kadrolarda daralma bu genç idarecileri vurdu.Kısaca heyecanla yeni yönetmelik bekleyenler bence onlar da bu adaletsizliğin farkındadır umarım.

Benim eleştirim, enerjisi heyecanı bitmiş ,yorgun emeklilik sayan çocuğum üniversite okuyor emekli olamam diyen kişilerin bu sistemle vezir yapılması.E twining ,iso kalite etiketleri ,erasmus vs haberi bile yok tuşlu telefonla mesleğinin son demlerini yaşayan kişiler şu an benim puanımın 2 katı puandalar.Hatta şahit oluyorum büyük merkezi okullarda yapamacaklarını bildikleri için kenar mahalle küçük okullar tercih ediyorlar.Neden diyorum arkadaşa o oralarda yapamazki diyor.

Toplam 1469 mesaj
«62636465666768697071727374

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi