Editörler : cihan27E.Kayı Han

alimemet61
Şef
11 Aralık 2023 08:33

Bence Editörlük bu değil. Eğer dediğiniz gibi olsaydı az üstteki Çoban62 ve türevlerinin burada yeri olmaması gerekirdi. Ama maalesef editörlük hakkında YANLIŞ düşünüyorsunuz.....

Akademik7224, 1 yıl önce

İşte editörlük budur. Harikasınız Cihan bey. Sağ olun var olun. İnsanlara boş yere umut vermeyi bırakın lütfen, kaynak göstermeden boş yere insanları kandırmanın alemi yok.

ortope
Aday Memur
11 Aralık 2023 09:59

arkadaşlar gönül ister ki gerçek yıllık enflasyon olan % 120 gibi zam alalım ama maalesef bu tuik le mümkün değil birbirinizi kırmaya gerek yok bakan kendi söyledi 50 civarı diye 49.... küsür gibi bir şeye ayarlayacklar 49un altında kalmaz 50 de olmaz ona göre aylık enflasyon açıklanır

krull
Aday Memur
11 Aralık 2023 12:27

Tam olarak neyi biliyosun bi açıklasana temmuzda %50 bekleniyodu seyyanen dendi geçildi ocak yine aynı verecekleri zam inşallah dediğiniz gibi olur 18 yıldır memurum hep beklenenden düşük çıkıyor 18 yıldır sadeckırpılan enflasyon farkını aldık zam mı aldık

Derviş-000, 1 yıl önce

Tablo falan yapmış bir de..! Biliyormuş gibi yapan ama hiç bir şey bilmeyenlerdeki özgüvene hayranımdır hep!!!

krull
Aday Memur
11 Aralık 2023 12:32

SAYDIRSANA önce uslubunu değiştir. Burada herkes kendi fikrini beyan eder oşuna gider yada gitmez ama saygı çerçevesinde saygı çerçevesinde fikrini söylersin hangi sendika kim yer yerinden onynatacak 3,5 Ali mi oynatacak Ocakta aldığın zam belli Temmuzda belli ne bekliyosun burda yazılanla millet ocakta maaşının artacağını yazıyolar bir beklenti oluşturuyorsunuz ama ocakta beklenen zam gelmezse şu anda harcama yapan yada borçlanan kişiler mağdur olacak inşallah dediğiniz gibi çıkar ama çıkmazsa ki hep beklenenden aşşağı oluyor yer yerinden oynatında görelim.

alimemet61, 1 yıl önce

Şimdi sana SAYDIRSAM editör ceza keser. AMA SEN SONUNA KADAR HAK EDİYORSUN. Keşke yetkililer burayı görüyor olsa. Şu saçmalığı hala devam ettirenlerin maaşından o meşhur 8077 yi gerçekten kesse. Görseler ebelerinin çay bardağını.

Gizemli Misafir
Aday Memur
11 Aralık 2023 13:32

Nasıl olacak peki.... İlave Ödenek Tazminati = Aylık Katsayı x Oran

sizin deyiminiz ile iki tane aylık katsayı oranı mı olacak....

LazZiyaa, 1 yıl önce
bi bitmediniz a.

alimemet61
Şef
11 Aralık 2023 14:12

Ya bi git Allah aşkına neyine cevap vereyim. Senin fikrin fikir mi ki de saygı göstereyim. Seyyanen zammı çıkartıp zam hesaplaması yapan fikir FİKİR DEĞİLDİR aksine DELİ SAÇMASIDIR.

Bu kadar yazılan çizilene verilen cevaplara rağmen seyyanen zammı ayıranların hak ettiği üslup da budur. Hadi şimdi yaylan.

krull, 1 yıl önce

SAYDIRSANA önce uslubunu değiştir. Burada herkes kendi fikrini beyan eder oşuna gider yada gitmez ama saygı çerçevesinde saygı çerçevesinde fikrini söylersin hangi sendika kim yer yerinden onynatacak 3,5 Ali mi oynatacak Ocakta aldığın zam belli Temmuzda belli ne bekliyosun burda yazılanla millet ocakta maaşının artacağını yazıyolar bir beklenti oluşturuyorsunuz ama ocakta beklenen zam gelmezse şu anda harcama yapan yada borçlanan kişiler mağdur olacak inşallah dediğiniz gibi çıkar ama çıkmazsa ki hep beklenenden aşşağı oluyor yer yerinden oynatında görelim.

alimemet61
Şef
11 Aralık 2023 14:18

Şimdi ben bu deli saçmasına niye saygı duyayım niye niye. Herif o kadar açıklama ve cevaba rağmen şunu fikir diye ortaya kusuyor. Hiç utanmıyor da. Sonra neymiş herkesin fikrine saygı duyacakmışım. Hadi ordan be...

birabuadamıniçinde, 1 yıl önce

Temmuz ayında verilen 8077 liraya sadece %15 zam yapılacağı söyleniyor.

Derviş-000
Aday Memur
11 Aralık 2023 14:21

Benim ne bildiğimi boşver de sen şu 8070 TL'yi ayırıp %15'i nereden yapıştırdın buraya bana bunu izah eder misin???

krull, 1 yıl önce

Tam olarak neyi biliyosun bi açıklasana temmuzda %50 bekleniyodu seyyanen dendi geçildi ocak yine aynı verecekleri zam inşallah dediğiniz gibi olur 18 yıldır memurum hep beklenenden düşük çıkıyor 18 yıldır sadeckırpılan enflasyon farkını aldık zam mı aldık

krull
Aday Memur
11 Aralık 2023 14:26

Üslubuna dikkat et klavye delikanlılığı yapma seni insan yerine koyup cevap veriyorum daha karşısındakinin fikrine saygı gösteremeyen zavallılarla neyi tartışalımki sen önce ergenlikten kurtul memur ol ondan sonra gel burda benle tartış tamammı dahada sana cevap bile vermeyeceğim zurna gibi burda öt öt dur

alimemet61, 1 yıl önce

Ya bi git Allah aşkına neyine cevap vereyim. Senin fikrin fikir mi ki de saygı göstereyim. Seyyanen zammı çıkartıp zam hesaplaması yapan fikir FİKİR DEĞİLDİR aksine DELİ SAÇMASIDIR.

Bu kadar yazılan çizilene verilen cevaplara rağmen seyyanen zammı ayıranların hak ettiği üslup da budur. Hadi şimdi yaylan.

Derviş-000
Aday Memur
11 Aralık 2023 14:30

Kabul edelim adamlarda ki inat takdire şayan!!! Hani sayıları da az değil yani... adamlar hiç usanmadan bıkmadan bizim seyyanen zamma üvey evlat muamelesi yapıp ayırıyor ve nereden geldiği belli olmayan zam oranları ile hesaplayıp budur diyorlar... 15 Ocak gününe dek bu inatları sürecek gibi geliyor bana :)

alimemet61, 1 yıl önce

Şimdi ben bu deli saçmasına niye saygı duyayım niye niye. Herif o kadar açıklama ve cevaba rağmen şunu fikir diye ortaya kusuyor. Hiç utanmıyor da. Sonra neymiş herkesin fikrine saygı duyacakmışım. Hadi ordan be...

alimemet61
Şef
11 Aralık 2023 14:38

Peki tamam üslubuma dikkat ederek ve klavye delikanlısı olmayarak soruyorum ve cevap istiyorum gayet nazikçe efendim.

Seyyanen zammın maaştan ayrılmayarak aynı zam oranı ile çarpılacağı ve bu şekilde hesaplama yapılacağı devletin yönergesinde ilan edildiği halde, devletin bakanı bunu açıkladığı halde, bu konu ile ilgili mutemetler defalarca izahatta bulunduğu halde, hala ve ısrarla Seyyanen zammın ayrılıp hesap yapılacağına dair " yok öyle olduğu söyleniyor " " yok kulislerde birtakım uzmanlar söylüyor " diyerek sürekli ortalığı bulandıran kişilerin görüşlerine saygı duymamız için bana bir neden söyleyebilir misiniz efendim ?

krull, 1 yıl önce

Üslubuna dikkat et klavye delikanlılığı yapma seni insan yerine koyup cevap veriyorum daha karşısındakinin fikrine saygı gösteremeyen zavallılarla neyi tartışalımki sen önce ergenlikten kurtul memur ol ondan sonra gel burda benle tartış tamammı dahada sana cevap bile vermeyeceğim zurna gibi burda öt öt dur

krull
Aday Memur
11 Aralık 2023 14:47

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/sefer-levent/memurlarin-seyyanen-zammi-devam-edecek-mi-42330005 kurumların çoğunda beklenti bu yönde inşallah dediğiniz gibi olur ne temmuzda nede geçen sene ocakta beklenen zam gelmedi medya her zamanki gibi memura %50 zam verildi diyecek ama bu şekil oyun oynanancak inşallah dediğiniz gibi olur benim maaşımda 32000 den 48 bine çikar ama çıkmazsa şu anda eşya alan takside giren çoğu kişi mağdur olacak demek istediğim bu memurun iş bırakma yada eylem yapma gibi bir hakkı yok bize ne verilirse eyvallah diyoruz zaten seçim felenda etkilemiyor geçen seçimde olanlar göz önünde yerel seçimde de bir şey değişmez 3 ocağa bir şey kalmadı dediğiniz gibi çıkarsa burdan özürümüde dilerim.

alimemet61, 1 yıl önce

Peki tamam üslubuma dikkat ederek ve klavye delikanlısı olmayarak soruyorum ve cevap istiyorum gayet nazikçe efendim.

Seyyanen zammın maaştan ayrılmayarak aynı zam oranı ile çarpılacağı ve bu şekilde hesaplama yapılacağı devletin yönergesinde ilan edildiği halde, devletin bakanı bunu açıkladığı halde, bu konu ile ilgili mutemetler defalarca izahatta bulunduğu halde, hala ve ısrarla Seyyanen zammın ayrılıp hesap yapılacağına dair " yok öyle olduğu söyleniyor " " yok kulislerde birtakım uzmanlar söylüyor " diyerek sürekli ortalığı bulandıran kişilerin görüşlerine saygı duymamız için bana bir neden söyleyebilir misiniz efendim ?

alimemet61
Şef
11 Aralık 2023 15:13

Hala öngörülerinizi söylüyorsunuz. Yahu memurlar.net maaş robotu ve MAHEP hesaplama robotu ne zamandır hesaplama yapıyor bakmıyor musunuz. Bu adamlar duyumla öngörüyle iş yapar mı? Kabul edin artık ısrar etmeyin. Daha gelmemiş parayı harcayanları da siz düşünmeyin bırakın kendileri düşünsün.

krull, 1 yıl önce

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/sefer-levent/memurlarin-seyyanen-zammi-devam-edecek-mi-42330005 kurumların çoğunda beklenti bu yönde inşallah dediğiniz gibi olur ne temmuzda nede geçen sene ocakta beklenen zam gelmedi medya her zamanki gibi memura %50 zam verildi diyecek ama bu şekil oyun oynanancak inşallah dediğiniz gibi olur benim maaşımda 32000 den 48 bine çikar ama çıkmazsa şu anda eşya alan takside giren çoğu kişi mağdur olacak demek istediğim bu memurun iş bırakma yada eylem yapma gibi bir hakkı yok bize ne verilirse eyvallah diyoruz zaten seçim felenda etkilemiyor geçen seçimde olanlar göz önünde yerel seçimde de bir şey değişmez 3 ocağa bir şey kalmadı dediğiniz gibi çıkarsa burdan özürümüde dilerim.

sosmrt
Aday Memur
11 Aralık 2023 15:27

Maaş robotunda seyyanen zammın 15 günluk farkini hesqplamaya dahil etmiyor sanki,ben mi yanlış görüyorum?

satac123
Daire Başkanı
11 Aralık 2023 15:38

Aslında ekim, kasım ve aralık aylarında kesilen sendika aidatlarının ikramiyelerini ocakta 1080 küsur lira yatırmaları ve üstüne de ocak ayında aylık 500 küsur lira olarak verilmeye başlanacak olan yeni sendika ikramiyelerini de yatırmaları, yani toplamda 1600 küsur lira yatırmaları lazım fakat ekim, kasım ve aralık aylarında kesilen aidatların üstüne yatacakları kesin.

Refik kalkan
Aday Memur
11 Aralık 2023 17:07

ocakta tahminen en düşük memur ne kadar olur?

satac123
Daire Başkanı
11 Aralık 2023 17:17

Bekar yeni başlayan memur 30.000-30.500 arası olur.

Refik kalkan, 1 yıl önce
ocakta tahminen en düşük memur ne kadar olur?

sorocan1903
Aday Memur
11 Aralık 2023 19:29

senin gibi adamlar yüzünden bu ülke gelişmiyor. azıcık araştır dayı; katsayıya bağlı bir tazminat; tabi ki artacak; katsayı ocakta yüzde elli zam alırsa o tazminat yüzde elli artacak.
fathseker, 1 yıl önce
Ocak ayında yapılacak zam oranına 8077 tl seyyanen zam dahil esilecek mi ?

birsor
Aday Memur
11 Aralık 2023 19:44

Zamda gelmesi fiyatları sabitlesin %50 zam reel zam %300 ne olacak . Aralığı arar duruma geleceğiz.

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
11 Aralık 2023 20:16

temmuzda kim yüzde 50 bekliyordu ki. yalan. seyyanen zam yapılacağı zaten belliydi. 18 senede hala özlük haklarını öğrenemeyip yalan yanlış duyduğyn şeyleri buraya doğruymuş diye yazarsan milletin de tepkisini çekersin
krull, 1 yıl önce

Toplam 241 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi