Editörler : gül-feşan
04 Aralık 2023 14:12

Sağlık Bakanlığı KPSS Atama

Sağlık Bakanlığı ataması ne zaman olacak arkadaşlar. Bilgisi olan var mı.

darkkinght
Kapalı
04 Aralık 2023 16:11

bekliyoruz hocam branş ne

tdsbekleyen1
Aday Memur
04 Aralık 2023 19:55

seçim önü müjde diye verirler şubatı bulur

beurak0000
Memur
05 Aralık 2023 11:34

şubata kalırsa yandık hocam birde sizce önceki alımlarla branşlar benzer mi olur
tdsbekleyen1, 1 yıl önce

YigitKerem38
Aday Memur
07 Aralık 2023 11:49

Ağız ve diş sağlığı hocam.

darkkinght, 1 yıl önce

bekliyoruz hocam branş ne

YigitKerem38
Aday Memur
07 Aralık 2023 11:51

Her yıl Kasım-Aralık gibi olmuş alımlar. Şuan hiçbir haber yok ama inşallah gecikmez.

tdsbekleyen1, 1 yıl önce

akplt.mst
Kapalı
07 Aralık 2023 15:55

Merhaba arkadaşlar kardeşim ebe 70 puanla bekliyor bu son alım herhalde alım olur mu? Olursa gider mi bu puanla baya bakındım hiç bir şey bulamadım. Bilgisi olan biri varsa yardımcı olur mu? Lisans mezunu

Luffy0
Aday Memur
07 Aralık 2023 21:35

Hocam kardeşinizin bölümü en son alımda kaçla kapatmış ona bakmanız gerekiyor. Ona göre tahmini bir hesap yapabilirsiniz. Ya da sıralamasına göre. Tabi alım sayısı da önemli. Bu sene hala alım yapılmadı. Sene başında yapılan geçen senenin alımıydı. Şu anda da verilen sözler olmasına rağmen görünürde bir alım yok.

akplt.mst, 1 yıl önce
Merhaba arkadaşlar kardeşim ebe 70 puanla bekliyor bu son alım herhalde alım olur mu? Olursa gider mi bu puanla baya bakındım hiç bir şey bulamadım. Bilgisi olan biri varsa yardımcı olur mu? Lisans mezunu

akplt.mst
Kapalı
08 Aralık 2023 19:09

Evet anlıyorum ama baya bir bakındım pek mantıklı verilere ulaşamadım. Peki alım olacak mı? Bir sonraki kpss puanı açıklanana kadar. Hani çalışması gerekli mi? Bu konu da bilgisi olan var mı? Ya da alım olacak söylentileri doğru mu kesin mi?
Luffy0, 1 yıl önce

Hocam kardeşinizin bölümü en son alımda kaçla kapatmış ona bakmanız gerekiyor. Ona göre tahmini bir hesap yapabilirsiniz. Ya da sıralamasına göre. Tabi alım sayısı da önemli. Bu sene hala alım yapılmadı. Sene başında yapılan geçen senenin alımıydı. Şu anda da verilen sözler olmasına rağmen görünürde bir alım yok.

Luffy0
Aday Memur
09 Aralık 2023 17:45

Bu konuda bu sene alımı yetiştireceklerine dair bakanın sözü vardı ama sene sonu geldi görüldüğü gibi ortada bir şey yok. Mecbur almaları lazım ama keyiflerine kalmış seçim zamanına da bırakabilirler kimse bir şey diyemiyor. Normalde her sene bir kaç defa alım oluyordu ama bu sene almayacakları tuttu.

akplt.mst, 1 yıl önce
Evet anlıyorum ama baya bir bakındım pek mantıklı verilere ulaşamadım. Peki alım olacak mı? Bir sonraki kpss puanı açıklanana kadar. Hani çalışması gerekli mi? Bu konu da bilgisi olan var mı? Ya da alım olacak söylentileri doğru mu kesin mi?

okuloncesiterk
Aday Memur
18 Aralık 2023 09:19

ocak gibi alıma çıkar ocagın son haftaları açıklanır şubat iş başı

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi