Editörler : swat3410

Börteçine31
Aday Memur
05 Aralık 2023 14:45

cevap vermeye gerek yok kendi kendine ortalığı proveke eden biri

Efe0099
Aday Memur
05 Aralık 2023 17:07

Ben 8 senede yoruldum. Yaş 58 diyen sosyal hayatı olmayan rahat yerde çalışandır kesin

05 Aralık 2023 17:26

Evet kardeş asayiş resmi ekiplerde çalışıyorum o kadar rahat ki anlatamam ayrıca bizim de mesleğe ilk girdiğimiz yıllarda eski memurlar rahat yerlerde çalışırdı ne ekibe çıkardı ne kendine görev yazdırır di biz bir gün onlara demedik siz neden göreve çıkmıyor sunuz diye sizin nedir bu çekememezlik anlamadım maasimizi sanki siz veriyormussunuz gibi ayrıca ben kötü birşeyde demedim yukarıda ki yazdıklarımı okuyun ona göre burada yazın madem öyle o zaman bende şöyle derim 55 i 58 e çeksinler yaş haddi 58 olsun derim madem öyle inşallah böyle yaparlar

Efe0099, 1 yıl önce

Ben 8 senede yoruldum. Yaş 58 diyen sosyal hayatı olmayan rahat yerde çalışandır kesin

05 Aralık 2023 17:28

Asayiş resmi ekip yazmışım yanlis anlasilmasin karakolun resmi ekibinde çalışıyorum onada şimdi Kulp bulursunuz siz

FCoksen1974, 1 yıl önce

Evet kardeş asayiş resmi ekiplerde çalışıyorum o kadar rahat ki anlatamam ayrıca bizim de mesleğe ilk girdiğimiz yıllarda eski memurlar rahat yerlerde çalışırdı ne ekibe çıkardı ne kendine görev yazdırır di biz bir gün onlara demedik siz neden göreve çıkmıyor sunuz diye sizin nedir bu çekememezlik anlamadım maasimizi sanki siz veriyormussunuz gibi ayrıca ben kötü birşeyde demedim yukarıda ki yazdıklarımı okuyun ona göre burada yazın madem öyle o zaman bende şöyle derim 55 i 58 e çeksinler yaş haddi 58 olsun derim madem öyle inşallah böyle yaparlar

kemen
Memur
05 Aralık 2023 17:32

Senin derdin ne herkese cevap veriyon birtek sen varsın 58 i savunan

kemen
Memur
05 Aralık 2023 17:34

Görüldüğü üzere senden başka kimse istemiyor, ayrıca eski yeni farketmez senin söylediğin

kemen
Memur
05 Aralık 2023 17:35

Polisin aleyhine olan birşey konuşuyorsun, senden başkada savunan yok

Efe0099
Aday Memur
05 Aralık 2023 17:36

Niye çekememezlik yapayım seni. Ben ne kadar yorucu meslek dedim. Normal memurun çalıştığının 100 saat fazlasını çalışıyorsun bi ayda.daha dün gencecik insan kalp krizi geçirdi. Bak 50 yaş üstüne herkes çökmüş hayattan soğumuş herkes. Neyse sen çalış istediğin kadar sağlıcakla

FCoksen1974, 1 yıl önce

kemen
Memur
05 Aralık 2023 17:42

Hadi bizim iyi kötü emekliligimiz geldi sen polisi düşünsen zaten böyle birşeyi savunmazsn

MeteAkk
Aday Memur
05 Aralık 2023 17:42

gel bekçi ol dayı yaş haddi 60 8 yıl bitti daha önümde 30 yıl daha var

kemen
Memur
05 Aralık 2023 17:43

Maaşlar, çalışma şartları, çalışma saatleri de anlayalım seni

05 Aralık 2023 17:44

Sana özelden numaramı gönderdim ara derdimi anlatacağım sana

kemen, 1 yıl önce

Hadi bizim iyi kötü emekliligimiz geldi sen polisi düşünsen zaten böyle birşeyi savunmazsn

05 Aralık 2023 17:46

Ara bekliyorum

kemen, 1 yıl önce

05 Aralık 2023 17:51

Arasana birader buradan car car konuşuyor sun ara bir derdin ne ise yüzüme söyle

05 Aralık 2023 18:00

Arayacaksan ara aramayacaksan da kalkıp bir daha ahkâm kesme

kemen, 1 yıl önce

CemalettinY
Aday Memur
05 Aralık 2023 21:48

Yaş haddi 55 olanları nasıl 58 yapıp, 2-3 yıl geriye çekeceklermiş. Burayı biraz açar mısın?

FCoksen1974, 1 yıl önce

Ben Şırnak şehit Mehmet İşlerpolis merkezinde çalışıyorum zaten ömrüm karakol ve Ekipler de geçti sözümün arkasındayım 58 olsun olsun ama yeni memur arkadaşları etkilemesin 20 senesini dolduran emekli olsun yaş haddine dayatmasınlar o Zaman genç arkadaşlara haksızlık olur öyle yapacaklarsa böyle kalsın ama duyduğum kadarı ile yaş haddi ni 58 e çekip emeklilik yaşı yaş haddi 55 olanları 2-3 sene geriye çekeceklerini duydum ne kadar doğru bilmiyorum ocakta belli olacakmış bekleyip göreceğiz

CemalettinY
Aday Memur
05 Aralık 2023 21:51

Ayrıca, yaş haddinin 58 yada 60 olacağı son zamanlarda fazla dillendirilmrye başladi. Yakın zamanda kanunlaşacağı söyleniyor. Maalesef gerçek olacak gibi.

CemalettinY, 1 yıl önce

Yaş haddi 55 olanları nasıl 58 yapıp, 2-3 yıl geriye çekeceklermiş. Burayı biraz açar mısın?

05 Aralık 2023 21:57

Kardeş bende bilmiyorum duyduğumu söylüyorum eğer olacaksa dediğim gibi inşallah arkadaşlar mağdur olmaz 55 i bekleyenler 2-3 yıl geriye çekerler isteyen 58 e kadar çalışsın ama yok yaş haddini 58 yapacaklarsa inşallah olmaz diğer arkadaşlara haksızlık olur

CemalettinY, 1 yıl önce

Ayrıca, yaş haddinin 58 yada 60 olacağı son zamanlarda fazla dillendirilmrye başladi. Yakın zamanda kanunlaşacağı söyleniyor. Maalesef gerçek olacak gibi.

CemalettinY
Aday Memur
05 Aralık 2023 21:58

Aslında yaş haddinin 58-60 olmasından ziyade taban maaşa odaklanmamız lazım. Daha önce taban maaşımız asgari ücretin üç katı iken, bugün asgari ücretin çok altına düştü. Herkes birgün emekli olur inşaallah. O zaman ne demek istediğim anlaşılır.

sükürcüdayi
Aday Memur
05 Aralık 2023 22:21

Eskiden 52 idi ve idealdi çünkü etrafımdaki 50 yaş üzeri çoğu memur iş konusunda verimli olamıyor iyice yıpranmışlar ancak 52 ye kadar çalışırlar 55 bile fazla gönüllü yada gönülsüz 55 den fazla olmamalı

Toplam 154 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi