Editörler : swat3410

uAYur ccc
Şef
06 Aralık 2023 12:41

farzedemelim ki sen şu an 55 yaşındasın ve mevcut kanunda emekli olman lazım. senin tezine göre maaş yetmediği için yaşın 58 olmazı lazım. bir üç yıl daha geçti ve yaşın 58 oldu. gene emekli maaşı bağlanma oranı aynı . NASIL GEÇİNMEYİ DÜŞÜNÜYORSUN?
06 Aralık 2023 12:47

Sanane kardeş ben fikrimi söyledim insanları yargılamayı bırakıp işinize bakın herkes fikrini beyan etmekte özgürdür.

uAYur ccc, 1 yıl önce
farzedemelim ki sen şu an 55 yaşındasın ve mevcut kanunda emekli olman lazım. senin tezine göre maaş yetmediği için yaşın 58 olmazı lazım. bir üç yıl daha geçti ve yaşın 58 oldu. gene emekli maaşı bağlanma oranı aynı . NASIL GEÇİNMEYİ DÜŞÜNÜYORSUN?

Börteçine31
Aday Memur
06 Aralık 2023 13:10

Ayıptır arkadaşlar bu şekilde moral motivasyonu sıfır olan sürekli mobing altında olmak hoşunuza mı gidiyor bu teşkilata 55 bile çokiken 58 yaşı istemek akıl tutulması unutmayin Rızkı veren Allahdır
06 Aralık 2023 13:16

Olma kardeşim zamanın doldu mu emekli ol git sana zorla çalış diyen yok ki ihtiyacı olan çalışır ihtiyacı olmayan çalışmaz sonra ben kimseyi zan altında bırakmadım 58 uzasın fakat yaş haddi yapacaklarsa yapmasınlar yeni arkadaşlar mağdur olmasın dedim her Zaman da söyledim zaten nedir bu insanları yadirgiyorsunuz anlamadım Yeter artık

Börteçine31, 1 yıl önce
Ayıptır arkadaşlar bu şekilde moral motivasyonu sıfır olan sürekli mobing altında olmak hoşunuza mı gidiyor bu teşkilata 55 bile çokiken 58 yaşı istemek akıl tutulması unutmayin Rızkı veren Allahdır

Börteçine31
Aday Memur
06 Aralık 2023 13:27

mesele yadırgama değil bu şekilde yazman bile binlerce polis devre lerimiz okuyor bunun dinlenmesi bile doğru senin fikrin buysa bizimde inşallah 55 yaş bile düşer
FCoksen1974, 1 yıl önce

Olma kardeşim zamanın doldu mu emekli ol git sana zorla çalış diyen yok ki ihtiyacı olan çalışır ihtiyacı olmayan çalışmaz sonra ben kimseyi zan altında bırakmadım 58 uzasın fakat yaş haddi yapacaklarsa yapmasınlar yeni arkadaşlar mağdur olmasın dedim her Zaman da söyledim zaten nedir bu insanları yadirgiyorsunuz anlamadım Yeter artık

06 Aralık 2023 13:47

Bende onu söylüyorum zaten 58 e çıkıp milletin emeklilik tarihini 58 e cekeceklerse olmasın zaten ha 50-52 ye çeker 55 ten isteyen 58 e kadar çalışsın derse tamam ben yazılarımda hep bunu söyledim zaten yorum yapan arkadaşlar yazdıklarımı başka yerleri ile okuyor sanırım yada hepsi avukat kesilmiş ben kötü birşey söylemedim arkadaş bir daha yazdıklarımı iyi okuyun öyle yorum yapın

Börteçine31, 1 yıl önce
mesele yadırgama değil bu şekilde yazman bile binlerce polis devre lerimiz okuyor bunun dinlenmesi bile doğru senin fikrin buysa bizimde inşallah 55 yaş bile düşer

berlin61
Şef
06 Aralık 2023 17:58

20 yıl bir fiil çalışan herkes kesinlikle emekliliği haketmeli.(eskiden olduğu gibi) Fazlası insanın ömründen götürüyor, mesleğimiz çalışma şartları yönüyle zor ve stresli arkadaşlar, bu hayatta çalışmaktan daha önemli şeylerde var Allah aşkına biraz sosyalleşin, kendinize ailenize sevdiklerinize vakit ayırın. bu dünyaya çalışmayamı geldiniz sadece.

Ricardodembaba
Aday Memur
06 Aralık 2023 20:23

yaş haddi 60 olsa isteyende 50 den sonra maaşlı emekli olabilse

ekal
Şef
06 Aralık 2023 20:30

50 yaş üstü sözleşmeli olmalı 60 a kadar her yıl performansa göre isteğe ve kabule göre 2 şer yıl yenilenmeli, performans derken gerçekten performans ,atış ,dinamiklik ,halkla ilişkiler vb. , şube amiri müdürü değil merkezi heyet değerlendirmesi...

siyahbeyaz88
Genel Müdür
06 Aralık 2023 21:48

kalkan taşımak dalga mı oluyor ben uzatılmasın hatta geri 52 olsun diyorum yaş haddinin uzatılmasını isteyenler bayrampaşa çevikte kalkan taşısınlar
FCoksen1974, 1 yıl önce

Sen adam olsan meslektaşın ile dalga geçmezsin o yüzden sana bir daha cevap yok

06 Aralık 2023 21:59

Seninle laf yarışına girmicem ve seviyene inmeyecegim sen kalkanı tut senin eline daha iyi yakışır ben zamanın da çok tuttum sende tut biraz yazdıklarım carpitiliyor sizin gibiler yazdıklarımı başka yerinden okuyor bu yüzden artık size cevap yok bu saatten sonra paylaşım da yapmicam gerek yok sizin gibi yazıyı başka yerinden okuyanlara laf anlatılmaz

siyahbeyaz88, 1 yıl önce
kalkan taşımak dalga mı oluyor ben uzatılmasın hatta geri 52 olsun diyorum yaş haddinin uzatılmasını isteyenler bayrampaşa çevikte kalkan taşısınlar

siyahbeyaz88
Genel Müdür
06 Aralık 2023 22:50

ben zamanında çok çalıştım lafının 3 yıl daha uzamasını istemiyorum:)

2010ekk
Aday Memur
06 Aralık 2023 23:21

45 yaşın üstü bu teşkilata fazla ama 58 isteyenler var ne diyim. etrafımda son bir yılda iki meslek büyüğüm emekliliğinden 2-3 ay sonra vefat etti adamlar emeklilik ikramiyesini bile harcayamadılar ama yaş sınırı 58 olsun tabi. Yıllardır bu kafa 3600 diretti şimdi geldi ve aslında hiçbir işe yaramadığını hep birlikte gördük.

45Lik Colt
Aday Memur
07 Aralık 2023 00:46

@karabatak28 Dayıcım 58 Yaşına çıkarılması yerine emekli polis maaşının yükseltilmesine yönelik bir talebin olsa senin için daha iyi olmaz mı ? Allah tüm meslektaşlarımıza hayırlı ve sıkıntısız günler nasip etsin inşAllah.

uAYur ccc
Şef
07 Aralık 2023 11:09

bu çok mantıklı.kendine güvenen devam etsin
ekal, 1 yıl önce

50 yaş üstü sözleşmeli olmalı 60 a kadar her yıl performansa göre isteğe ve kabule göre 2 şer yıl yenilenmeli, performans derken gerçekten performans ,atış ,dinamiklik ,halkla ilişkiler vb. , şube amiri müdürü değil merkezi heyet değerlendirmesi...

coderart
Memur
07 Aralık 2023 13:58

Devrelerim sapla samanı karıştırmayalım. Yaş haddi adı üstünde maksimum çalışabilecek bir süreyi ifade eder. Bence 65 e çıksın. Bu herkes 65te emekli olsun demek değil.

İsteyen çalışsın. İsteyense 20 yıl fiili hizmetle emekli olabilsin. Zaten yaş haddini ileri çekince çalışmak isteyenler sayesinde erken bırakmak isteyenler emekli olabilir. Devletin zararı olmaz. Kazan kazan durumu..

07 Aralık 2023 15:06

Söylediklerime tercüme olduğun için teşekkür ederim sağolasın kardeşim ama yalnız bir sorun var burada yorum yapan arkadaşlar yazılanları başka yerleri ile okudukları için anlamazlar o yüzden yüreğini tüketme ben de hemen hemen senin söylediklerine yakın birşey söyledim asmadiklari kaldı o yüzden boşver anlamazlar bunlar

coderart, 1 yıl önce

Devrelerim sapla samanı karıştırmayalım. Yaş haddi adı üstünde maksimum çalışabilecek bir süreyi ifade eder. Bence 65 e çıksın. Bu herkes 65te emekli olsun demek değil.

İsteyen çalışsın. İsteyense 20 yıl fiili hizmetle emekli olabilsin. Zaten yaş haddini ileri çekince çalışmak isteyenler sayesinde erken bırakmak isteyenler emekli olabilir. Devletin zararı olmaz. Kazan kazan durumu..

siyahbeyaz88
Genel Müdür
07 Aralık 2023 17:53

2010 da 52 ydi yaş hadi 55 e çıkarttılar şimdi 2009 da başlayan kişi 52 de emekli olabilecek mi o da 55 tabi, şimdi 58 yapsalar yaş haddini biz önceden girdiğimiz için 55 e mi tabi olacağız tabiki hayır yaş haddini ne kadar uzatırlarsa o yaşa tabi oluyorsun bir öncekine değil

IvatanperverI
Aday Memur
07 Aralık 2023 17:57

52 emekli yaşı olmalı, isteyende 60 a kadar çalışabilmeli.

kral122
Daire Başkanı
07 Aralık 2023 18:42

50 yasından sonra ne yapabilir ki 55 yasında polis nobet bile tutamayacak hale geliyor emekli ol git guvenlık amiri ol bizim sef 55 yasına kadar calsotı hemde ekiplerde sımdı hastaneden guvenlık amiri

Toplam 154 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi