Editörler : swat3410
07 Aralık 2023 18:47

51 yaşındaydım emekliliği çoktan hakettim. ama bu genç ankadaşlar için iyi olmaz. herşeyi tadında bırakmak lazım. (not: zengin değilim)

Gydm
Müsteşar
07 Aralık 2023 22:41

değerli meslek büyüklerim şu meslekte 20 yılın üstü dizonar fosilleşmiş dayı takımı diye anılan insanlara ben değerli meslek büyüklerim diye hitap ediyorum. aranızda çoğu kişiler yıllık izne bile çıkmıyor 30+4 yıllık izninden yaklaşık 20 günü yakıyor. bu izne çıkmayanlar kafayı kırıyor işin daha vahimi içinde bulunduğu durumu anlamıyor bilmiyor. sizler KURUMSALLAŞMIŞINIZ aynı esaretin bedeli filiminfe brox gibisiniz.

Ferhatsrn
Aday Memur
08 Aralık 2023 00:06

Çıkarsınlar 65 e herkes rahatlasın mezarda emekli olursunuz ..

sancak bayrak
Daire Başkanı
08 Aralık 2023 10:09

Diğer memurlar gibi 65 olsun, isteyen çalışır istemiyen çalışmaz,yaş haddi zorunluluk değildir.emekliliği dolan olsun.yanlız.50 yaş üstü sadece karakollda çalışsınlar.

sancak bayrak
Daire Başkanı
08 Aralık 2023 10:13

Yaş haddine kadar çalışanlar bak hepsi şubeci,şubelerde çalışanlar emekli olmak istemiyor.adam 55 yaşında özel hrk ta,terörde, bombacı gönderin karakola 65 kadar çalışanlar.

sancak bayrak
Daire Başkanı
08 Aralık 2023 16:38

Şubeciler eksiye basmış.

pikaco34
Memur
09 Aralık 2023 14:26

Ne diye ağlıyor polisler öyleyse maaşımız az diye?

BAYYCU-NOYAN, 1 yıl önce

17 yılda 3 evim 1 arabam 1 arsam oldu Elhamdülillah.. Sen çalışabilirsin koç.. ben yatırımımı yaptım çok şükür..

siyahbeyaz88
Genel Müdür
09 Aralık 2023 14:32

adam zamanında almış o zamanlar öğretmendende hemşiredende fazla fazla alıyorduk şimdi onların yanında maaşımız az kaldı
pikaco34, 1 yıl önce

pikaco34
Memur
09 Aralık 2023 15:08

Ben de 3 ay önce emekli oldum fakat 1 daireyi ancak alabildik meslekte. Onu da eşimle birlikte ek iş ile destekleyerek.

siyahbeyaz88, 1 yıl önce
adam zamanında almış o zamanlar öğretmendende hemşiredende fazla fazla alıyorduk şimdi onların yanında maaşımız az kaldı

siyahbeyaz88
Genel Müdür
09 Aralık 2023 15:34

abi o senin harcama bağlı bende 5 yıllık memurken 2015te almıştım evimi
pikaco34, 1 yıl önce

Ben de 3 ay önce emekli oldum fakat 1 daireyi ancak alabildik meslekte. Onu da eşimle birlikte ek iş ile destekleyerek.

09 Aralık 2023 16:07

O cevap verdiğin yalan konuşuyor kardeşim kusura bakma tek polis maaşı ile olmaz o dedikleri ya çift maaş yada önceden veya ailesi destek olmuştur tek maaş ile olmaz o dedikleri

pikaco34, 1 yıl önce

siyahbeyaz88
Genel Müdür
09 Aralık 2023 16:25

ya abi git işine Allah aşkına her yerden çıkma git ek iş yap tanımadığın birine yalancı deme
FCoksen1974, 1 yıl önce

O cevap verdiğin yalan konuşuyor kardeşim kusura bakma tek polis maaşı ile olmaz o dedikleri ya çift maaş yada önceden veya ailesi destek olmuştur tek maaş ile olmaz o dedikleri

siyahbeyaz88
Genel Müdür
09 Aralık 2023 16:28

abi özür dilerim kusura bakma bana dedin sandım yanlış anlaşılma oldu hakkını helal et
FCoksen1974, 1 yıl önce

09 Aralık 2023 16:39

Önemli değil sıkıntı yok

siyahbeyaz88, 1 yıl önce
abi özür dilerim kusura bakma bana dedin sandım yanlış anlaşılma oldu hakkını helal et

Haznedarbey
Aday Memur
09 Aralık 2023 16:58

Arkadaşlar sizden ricam buraya yazıp pirim vermeyin.konuyu güncel tutmayın.yazan şaşırmış yada polis değil.Kafasına göre boş beleş bir konu açmış.herkes düşmesini beklerken yükselsin istiyor arkadaş.işginç ve enteresan bir durum.amacı farklı yani lütfen yazmayın bu konuya...

Asteroskoni
Memur
10 Aralık 2023 09:30

Biz erken kaçabilir miyiz diye planlar yaparken, dayılar yaş haddini yukarı çekmeye çalışıyor. Bi bitin artık ya....

10 Aralık 2023 11:33

Sana yaş haddine kadar çalış diyen var mı günün doldu mu çek git tutan varmı seni sen bir bit bence

Asteroskoni, 1 yıl önce

Biz erken kaçabilir miyiz diye planlar yaparken, dayılar yaş haddini yukarı çekmeye çalışıyor. Bi bitin artık ya....

sancak bayrak
Daire Başkanı
10 Aralık 2023 12:34

Aynen öyle devrem.bu tipler emeliliğim dolsun bir dakika bile durmam der ama,sonra türlü bahanelerle yaş haddine kadar çalışırlar.arkadaş yaş haddi ne olursa olsun çalışanı etkilemez,sen doldurduğunda ver dilekçeni ol.isterse 65 olsun.çalışan ölene kadar çalışsın bize ne, bize ne zararı var.inşallah yaş haddi 65 olur.

FCoksen1974, 1 yıl önce

Sana yaş haddine kadar çalış diyen var mı günün doldu mu çek git tutan varmı seni sen bir bit bence

Asteroskoni
Memur
10 Aralık 2023 13:34

Mesleğe girdiğimde emeklilik yaşı 52 idi, 55'e çıkardılar.. Şimdi 58 muhabbetini ortaya atıyorsunuz, 58'e çıkarsa emeklilik yaşı ne olacak? Sanki çok motive çalışıyorsunuz gibi bi de ek uzatma istiyorsunuz. 50 yaşından sonra bu meslek yapılmaz, bunu hepimiz biliyoruz..

Börteçine31
Aday Memur
10 Aralık 2023 13:46

şu forum'da 2 kişiden başka yaş haddinin çıkmasını isteyen yok insanlar bıkmış usanmış mobing lerden çalışmaktan dilerim Allah'tan 50 yaşı dolduran herkezi zorunlu emekli ederler
Toplam 154 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi