Editörler : swat3410
10 Aralık 2023 15:05

Yapma kardeşim memnun değilsen o zaman istifa et git ne diye duruyor sun o zaman madem bu meslek yapılmazsa ben şu anda 32 alıyorum şu anda bana 25 versin olurum 7 yaşında okutmakta olan kızım var mesleğini eline almayan daha 2 oğlum var mecbur çalışmak zorundayım maaş yarı yarıya düşüyor ne yapalım mecbur değilsin çalışmaya beğenmiyor san mesleği istifa edersin yadâ günün doldu mu çeker gidersin Bizim planlarımıza da engel olmazsın sana çalış diyen Yok yaşın geldi mi emekli ol git

Asteroskoni, 1 yıl önce

Mesleğe girdiğimde emeklilik yaşı 52 idi, 55'e çıkardılar.. Şimdi 58 muhabbetini ortaya atıyorsunuz, 58'e çıkarsa emeklilik yaşı ne olacak? Sanki çok motive çalışıyorsunuz gibi bi de ek uzatma istiyorsunuz. 50 yaşından sonra bu meslek yapılmaz, bunu hepimiz biliyoruz..

10 Aralık 2023 15:07

Sanane kardeş sana ne sen günün doldu mu çek git sana çalış diyen varmı beğenmiyor san çeker gidersin

Börteçine31, 1 yıl önce
şu forum'da 2 kişiden başka yaş haddinin çıkmasını isteyen yok insanlar bıkmış usanmış mobing lerden çalışmaktan dilerim Allah'tan 50 yaşı dolduran herkezi zorunlu emekli ederler

sükürcüdayi
Aday Memur
10 Aralık 2023 15:18

Eski bir memur olarak uzamasına karşıyım ben dahil eski memurların çoğu rahat yerde çalışıyor yaş haddi 65 olsa yine çalışırız yoğun bir karakola versinler hepimizi 55i bile beklemeden emekli oluruz işin aslı bu.

10 Aralık 2023 15:50

Sen kendi adına konuş kardeşim ben şu anda 51 yaşındayım ve karakolda çalışıyorum 58 de olsa mecbur devam edeceğim

sükürcüdayi, 1 yıl önce

Eski bir memur olarak uzamasına karşıyım ben dahil eski memurların çoğu rahat yerde çalışıyor yaş haddi 65 olsa yine çalışırız yoğun bir karakola versinler hepimizi 55i bile beklemeden emekli oluruz işin aslı bu.

Börteçine31
Aday Memur
10 Aralık 2023 19:16

tamam kardeşim sen 65 yaşında olmak istersen ol biz inşallah en kısa sürede olacaz
FCoksen1974, 1 yıl önce

Sanane kardeş sana ne sen günün doldu mu çek git sana çalış diyen varmı beğenmiyor san çeker gidersin

altıntaşli
Şube Müdürü
10 Aralık 2023 19:35

Biz hakedelim. İsteyen 60 olsun isterse.

10 Aralık 2023 20:57

Bunu de işte yok şöyle yok böyle deme isteyen istediği yaşa kadar çalışır kimseyi bağlamaz o

Börteçine31, 1 yıl önce
tamam kardeşim sen 65 yaşında olmak istersen ol biz inşallah en kısa sürede olacaz
10 Aralık 2023 22:17

Malesef gelecek, yaşam kalitesi ve hayali bulunmayan kitle halini almış yaşlı memur, haliyle dünyadan beklentisiz başkası adına anlam kazanma gayretine düşmüş oluyorlar.Eminim ölene kadar çalışılması olsa, bastonlu dedeleri görebiliriz bu şu demek ufkumuz vizyonumuz ve yaşam beklentimiz yok demek. Gençler bir an önce kısa yoldan parayı bulup kaçmaya çalışır ihtiyarlar yaşlandıkça ekonomik dinamo halini alırlar vel hasılı zor.

sancak bayrak
Daire Başkanı
11 Aralık 2023 08:47

...

11 Aralık 2023 13:58

E sen niye duruyorsun sende defol git çalış. Bir sürü emekli çalışıyor. 51 yaşına geldiğini yazmışsın bu zamana kadar ne yaptın? Burada ağlayacağına git buna neden olanlara ağla geçinemiyorum diye. Birde utanmadan yaş 58 olsun yazmışsın. Tabi alışmışsınız asalak gibi bir hayata. İşte senin gibi çürümüş zihniyetler yüzünden bu teşkilat gelişemiyor.

FCoksen1974, 1 yıl önce

11 Aralık 2023 14:01

bana bugün bırak deseler 15 lira maaşla bırakır dışarda asgari ücretle daha rahat daha sakin yaşarım dayı.Siz 55 yaşında hala 12 saat zulüm çekmeye ne meraklısınız
11 Aralık 2023 16:43

Ben burada kimseye defol git yada kötü bir kelime kullanmadım biraz kelimeleri seçerek kullansan iyi olur yoksa ben bir ağzımı bozarım kaldıramaz sın ayrıca bu yaşıma kadar ne yaptığım seni hiç ilgilendirmez herkes yaşadığını bilir anladın mı yanlış bir evlilik yaptık başımıza gelmeyen kalmadı ayrıca bunu sana anlatmak zorunda değilim kimse de yaş haddine kadar çalışmak zorunda değil yaşı gelen emekli olur gider ben şimdiye kadar kimseyi rencide edecek kelime kullanmadım dediğim şu oldu 58 e çıkıp yaş haddini 58 yapacaksa lar yapmasınlar dedim emeklilik yaşını 55 den 3-5 yıl geriye çekip yaş haddini 58 yapacaklarsa yapsınlar yoksa yapmasınlar yeni arkadaşlara haksızlık olur dedim ben hep bunu savundum yukarıda yazdıklarımı oku ondan sonra yargıla bir daha defol git gibi kelimeler kullanırsan ağır konuşurum bilmiş ol

esinguler0684, 1 yıl önce

E sen niye duruyorsun sende defol git çalış. Bir sürü emekli çalışıyor. 51 yaşına geldiğini yazmışsın bu zamana kadar ne yaptın? Burada ağlayacağına git buna neden olanlara ağla geçinemiyorum diye. Birde utanmadan yaş 58 olsun yazmışsın. Tabi alışmışsınız asalak gibi bir hayata. İşte senin gibi çürümüş zihniyetler yüzünden bu teşkilat gelişemiyor.

11 Aralık 2023 16:46

Git çalış kardeşim sana çalışma diyen yok ki

Ankaralımemur41, 1 yıl önce
bana bugün bırak deseler 15 lira maaşla bırakır dışarda asgari ücretle daha rahat daha sakin yaşarım dayı.Siz 55 yaşında hala 12 saat zulüm çekmeye ne meraklısınız
12 Aralık 2023 19:01

Sende utanmada yok gerçekten defol git

FCoksen1974, 1 yıl önce

Ben burada kimseye defol git yada kötü bir kelime kullanmadım biraz kelimeleri seçerek kullansan iyi olur yoksa ben bir ağzımı bozarım kaldıramaz sın ayrıca bu yaşıma kadar ne yaptığım seni hiç ilgilendirmez herkes yaşadığını bilir anladın mı yanlış bir evlilik yaptık başımıza gelmeyen kalmadı ayrıca bunu sana anlatmak zorunda değilim kimse de yaş haddine kadar çalışmak zorunda değil yaşı gelen emekli olur gider ben şimdiye kadar kimseyi rencide edecek kelime kullanmadım dediğim şu oldu 58 e çıkıp yaş haddini 58 yapacaksa lar yapmasınlar dedim emeklilik yaşını 55 den 3-5 yıl geriye çekip yaş haddini 58 yapacaklarsa yapsınlar yoksa yapmasınlar yeni arkadaşlara haksızlık olur dedim ben hep bunu savundum yukarıda yazdıklarımı oku ondan sonra yargıla bir daha defol git gibi kelimeler kullanırsan ağır konuşurum bilmiş ol

12 Aralık 2023 19:18

Seninle mahkemede görüşeceğiz terbiyesiz

12 Aralık 2023 19:19

Sana özelden numaramı gönderdim adamsan ararsın derdin ne senin anlayalım

esinguler0684, 1 yıl önce

Seninle mahkemede görüşeceğiz terbiyesiz

12 Aralık 2023 19:22

Kimliğin belli olsun idari yöndende gereken başvurularımı yapacağım. Hakaret etmemeyi öğreneceksin

MeyM
Şef
12 Aralık 2023 22:01

yaş haddinin 58 olması demek, 2.şark ve istediği ile atamanın 53 olması demektir. çünkü kanunda yaş haddine 5 yıl kalmış olanlar 2. şarktan muaf olurlar ve istedikleri ile atanırlar. 58 demek insanları 3 yıl daha beklentilerinden etmek demektir.
FCoksen1974, 1 yıl önce

Sen kendi adına konuş kardeşim ben şu anda 51 yaşındayım ve karakolda çalışıyorum 58 de olsa mecbur devam edeceğim

MeyM
Şef
12 Aralık 2023 22:15

yaşı gelen emekli olur isteyen istediği kadar çalışsın yazmışsın. herkesin isteğine göre kanunmu çıkıyor. 99 ve sonrası 60 yaşına tabidir. biz polisler 55 yaş haddine tabiyiz. 58 olduğu an demek 99 ve sonrasının en erken 57 ye kadar(3 yıl yıpranma sebebiyle)zorunlu çalışmak zorunda olmasımdemektir.
FCoksen1974, 1 yıl önce

12 Aralık 2023 22:35

O Zaman uzatacaklarsa yapmasınlar tabiki yeni arkadaşlara haksızlık olur

MeyM, 1 yıl önce
yaş haddinin 58 olması demek, 2.şark ve istediği ile atamanın 53 olması demektir. çünkü kanunda yaş haddine 5 yıl kalmış olanlar 2. şarktan muaf olurlar ve istedikleri ile atanırlar. 58 demek insanları 3 yıl daha beklentilerinden etmek demektir.
Toplam 154 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi