üniversite o ilan için hiç kimseyi atamadı. sonrasında ilan şartını almak isteyip benden üstün olmadığı için atayamadığı kişiye göre düzenleyerek ilan verdi.
tam o dönemde memurlar net te yayınlanmıştı, jüri raporlarının atamaya temel oluşturmayacağına dair ya kamu denetçisi ya da idare mahkemesi kararı vardı. ben o dönemde şöyle hissetmiştim:
kadro ilan etme yetkisi onlarda,
şart belirleme yetkisi onlarda,
şartı neye göre değerlendireceklerini karar vermek onlarda,
işlerine gelmediğine süreci iptal etme yetkisi onlarda,
şartı değiştirip tekrar ilan verme gücü onlarda,
mahkemenin kamu denetçisinin kararları onlarla.
ben binbir emekle yaptığım dosya dışında hiçbir şeye sahip değilim. bürokratik bağlantılarım, siyasi partilerle ya da dün bakanının dediği türde stklarda iltisakım yok, bugüne kadar emeğimden başka hiçbir şeye güvenmedim. hala da uğraşsam farklı bir sonuç elde edebileceğimi düşünmüyorum. ülkemle ilgili daha fazla hayal kırıklığı yaşamamak için böyle mücadeleler vermemeye çalışıyorum. kendi işime odaklanmayı tercih ediyorum.
üniversite o ilan için hiç kimseyi atamadı. sonrasında ilan şartını almak isteyip benden üstün olmadığı için atayamadığı kişiye göre düzenleyerek ilan verdi.
tam o dönemde memurlar net te yayınlanmıştı, jüri raporlarının atamaya temel oluşturmayacağına dair ya kamu denetçisi ya da idare mahkemesi kararı vardı. ben o dönemde şöyle hissetmiştim:
kadro ilan etme yetkisi onlarda,
şart belirleme yetkisi onlarda,
şartı neye göre değerlendireceklerini karar vermek onlarda,
işlerine gelmediğine süreci iptal etme yetkisi onlarda,
şartı değiştirip tekrar ilan verme gücü onlarda,
mahkemenin kamu denetçisinin kararları onlarla.
ben binbir emekle yaptığım dosya dışında hiçbir şeye sahip değilim. bürokratik bağlantılarım, siyasi partilerle ya da dün bakanının dediği türde stklarda iltisakım yok, bugüne kadar emeğimden başka hiçbir şeye güvenmedim. hala da uğraşsam farklı bir sonuç elde edebileceğimi düşünmüyorum. ülkemle ilgili daha fazla hayal kırıklığı yaşamamak için böyle mücadeleler vermemeye çalışıyorum. kendi işime odaklanmayı tercih ediyorum.
Aliveli2701 , 1 yıl önce
Hocam merhaba sürecinize üzüldüm ama aynı süreçlerden geçen arkadaşım puanı daha fazla olmasına rağmen atanmadı ve dava açtı akademik hukuk ile anlaştı. Avukat ile karşılaştırma tablosu oluşturdular h indeksi - atıflat-wos daki bilgilere göre sonrasında bilirkişi atandı aynen dava dilekçesindeki hususlara göre puanı daha fazla dedi ve karar lehe geldi. Üniversite iptal kararını da uyguladı ve arkadaş 3 hafta önce göreve başladı.