Editörler : crops35
06 Aralık 2023 16:08

Kamuda Çalışan Lisans Mezunu Grafikerlerin (Grafik Tasarımcı) Özlük Hakları Sorunu

Arkadaşlar 2009 yılından bu yana üniversitede ön lisans mezunu grafiker olarak çalışıyorum. Daha sonra lisans grafik bölümünden mezun oldum. Whatsapp ta hali hazırda kurulmuş Kamuda Çalışan Grafik Tasarımcılar adlı gurubumuz var. Burada lisans mezunu olan memur arkadaşlarla beraber özlük hakları konusunda mağduriyetimizi yasal yollarla elde etmek için uğraş veriyoruz. Birlikte sesimizi duyurabilmemiz için lütfen destek olalım. Hayırlı günler herkese.

spearwater
Aday Memur
07 Aralık 2023 12:39

nerden katılabiliriz?

MustafaAgirtas0618
Aday Memur
22 Şubat 2024 17:04

Şuan grup kapalı. Meclise e dilekçe verdim. Dilekçe karar aşamasında. Sayımız az da olsa da çok yoğun bir mücadele veriyoruz. Gelişmelerden sizi haberdar etmeye çalışırım inşaAllah. Hangi kurumda çalışıyorsunuz ?

grafik07
Memur
26 Şubat 2024 12:31

guruba beni de ekleyebilir misiniz? daha önceden benim de meclise verdiğim dilekçem var. siz ne aşamadasınız? bahsedilen konu kanun değişikliği gerektiğine dair meclis dilekçe komisyonu cevabı geldi bana.

nazliiiiii
Aday Memur
18 Mart 2024 10:12

merhaba, dilekçe örneği varsa ben de katılmak istiyorum

MustafaAgirtas0618
Aday Memur
15 Nisan 2024 17:34

https://twitter.com/Mustafagirtas hesabım ve grubu kuran arkadaşın hesabı @Grafiker657. Haberleşiriz

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi