Editörler : E.Kayı Han

Derviş-000
Aday Memur
09 Ocak 2024 16:33

Yorumun pek ilgi çekmemiş kardeşim... Çekmez çünkü umurlarında değil söylediklerin...

Sayfada merakla sonuçları bekleyenler, ekseriyetle ismi 'kısa mesaj' ile gidenlerden oluşuyor sanırım. Kalanı da 'mülakatım çok iyi geçti, tüm sorulara cevap verdim' diye umutla bekleyen, dünyadan bîhaber gariban memurdan oluşuyor.

Yazılı sınavda asıl(mülakat olmasaydı direkt atanacak olanlar) listede olmayan, hatta listenin sonlarında olup da 'mülakat' ile atacak olan arkadaşlar... Sonuçlar açıklandığında çevrenize KAZANDIM demeyin sakın. Sizler esas KAYBEDENLER olarak anılacaksınız. Hele ki bu 'kısa mesaj' olayı patlak vermişken bir de...!!!

Kul hakkı yiyenler, atanacakları makamlarda rahat edemeyecek, huzur bulamayacaklar. Ama bugün, ama yarın... Şimdilik bakın keyfinize siz... Allah var, koymaz O yanınıza... Bizlere nasip olmasın İnşallah.

zorsevda, 1 yıl önce

skandal... adalet bakan yardımcısı özel kaleme mesaj atarken yakalandı.

Ercan199401
Aday Memur
11 Ocak 2024 21:57

CTE bilgisayar teknisyenliği kazandım, mülakatım 4 ay kadar önce bitti ve 2.5 ay önce de belgelerimi teslim ettim.

Benim işe başlamam da bu GYS'lerin açıklaması bittikten sonra mı olacak acaba ?

Ve bu süreç ne zamana sonuçlanır tahminleriniz var mı ?

ÜNAL42
Aday Memur
12 Ocak 2024 11:04

Doğru söylüyorsun senin yorumunu destekler nitelikte oldu 2.müdürlük sınavını kazananların çoğunluğunun psikolog ve sosyal çalışmacı gibi branşlardan seçilmiş olması.

Derviş-000, 1 yıl önce

Yorumun pek ilgi çekmemiş kardeşim... Çekmez çünkü umurlarında değil söylediklerin...

Sayfada merakla sonuçları bekleyenler, ekseriyetle ismi 'kısa mesaj' ile gidenlerden oluşuyor sanırım. Kalanı da 'mülakatım çok iyi geçti, tüm sorulara cevap verdim' diye umutla bekleyen, dünyadan bîhaber gariban memurdan oluşuyor.

Yazılı sınavda asıl(mülakat olmasaydı direkt atanacak olanlar) listede olmayan, hatta listenin sonlarında olup da 'mülakat' ile atacak olan arkadaşlar... Sonuçlar açıklandığında çevrenize KAZANDIM demeyin sakın. Sizler esas KAYBEDENLER olarak anılacaksınız. Hele ki bu 'kısa mesaj' olayı patlak vermişken bir de...!!!

Kul hakkı yiyenler, atanacakları makamlarda rahat edemeyecek, huzur bulamayacaklar. Ama bugün, ama yarın... Şimdilik bakın keyfinize siz... Allah var, koymaz O yanınıza... Bizlere nasip olmasın İnşallah.

19 Ocak 2024 13:41

Bugün belli olur umarım.

yorumicinuyeoldum
Aday Memur
29 Ocak 2024 20:50

merhaba, gys sonuçları açıklandı. memur ünvanı için tercih planlaması yapabiliriz

22 Şubat 2024 13:57

yerler ne zaman belli olur var mı bilgisi olan?

25 Şubat 2024 18:16

Sosyal çalışma yi kazandım ancak neredeyse 1 ay olacak tercih yerleri belli olmadı bilgisi olan payı

25 Şubat 2024 18:17

Sosyal çalışma ci unvanını kazanan arkadaşlar bir grup oluşturup tercih listesini ona göre düzenleye

yorumicinuyeoldum
Aday Memur
27 Şubat 2024 19:12

selamınaleyküm

memur ünvanını kazananlar için tercih grubu varsa paylaşır mısınız

hüseyin2308
Aday Memur
27 Şubat 2024 20:08

evet bir grup var mı acaba ona göre tercih yapalım
yorumicinuyeoldum, 1 yıl önce

selamınaleyküm

memur ünvanını kazananlar için tercih grubu varsa paylaşır mısınız