Editörler : cihan27E.Kayı Han
31 Aralık 2023 19:48

Aslında sosyal denge tazminatının tüm memurlara verilmesi gerekiyor.

memursendika
Aday Memur
01 Ağustos 2024 10:44

Disiplin cezası alan Belediye personelinin SDS gereği belli bir süre ayrıca ek ödemeden yoksun bırakılması yasal dayanak olmadığı için hukuka aykırıdır.

T.C.

İSTANBUL

10. İDARE MAHKEMESİ

ESAS NO : 2021/1287

KARAR NO : 2022/1000

...

Bu durumda, disiplin cezası alanların ayrıca ikinci bir ceza niteliği taşıyan işlemle belli bir süre ek ödemeden yoksun bırakılmasında hukuka uygunluk bulunmadığı, zira yasal bir dayanak olmadığı halde disiplin cezasına konu eylemden dolayı cezalandırılan kişinin ayrıca üretim ve verimi düşürdüğü varsayımından hareketle gelir mahrumiyetine uğratılması örneğin aylıktan kesme cezası alanların ikinci bir aylıktan kesme cezası niteliği taşıyacak şekilde ek ödemelerinin kesilmesinin hukuken olanaklı olmadığı,

02 Ağustos 2024 00:55

sosyal denge maaşı düşük olana verilir. adı üstünde denge. ama o dengenin dengeleri degisti. artık maaşı düşük olan memur oldu. bu yüzden güncelleme gerekli.

Bankamatikmemur
Aday Memur
02 Ağustos 2024 07:41

Zabıta 80 alıyor evet 80 büyükşehirlerde

En gereksiz meslek kaldırılırsa kimse aramaz niye yok diye

Polisler bu işi gorebilir bütün dünyada olduğu gibi

Scooby doo
Genel Müdür
02 Ağustos 2024 20:43

Belediyelerde çok ağır işler yapanlar var. Diğer kurumlarin işlerine benzemez.

Scooby doo
Genel Müdür
02 Ağustos 2024 20:45

Adam belediye personeli günde 50 tane mezar kazıyor. Kepçeyle de olsa o güneşin altında sen iki gün bu işi yapsan üçüncü gün işi bırakıp kaçarsın.

bravehard
Daire Başkanı
05 Ağustos 2024 15:08

Bence Nick kinde belirttiğin gibi, senin gibi "bankamatik" memurları tespit edip gönderseler, emin ol, diğer memurlara daha iyi şartlarda zam yapabilirler.

Bankamatikmemur, 1 ay önce

Zabıta 80 alıyor evet 80 büyükşehirlerde

En gereksiz meslek kaldırılırsa kimse aramaz niye yok diye

Polisler bu işi gorebilir bütün dünyada olduğu gibi

siyahbeyaz88
Genel Müdür
05 Ağustos 2024 16:36

belediyelerde sds ler kaldırılsın bütün belediyeler borç batağında ayrıca bir kişinin yapacağı işi iki üç kişi yapıyor kadrolar şişik gereksiz yere maaş ödeniyor ayrıca tediyesi ikramiyesini saymıyorum bile, belediyeler özerk bütçesi varmış güya ama her yıl genel bütçeden para aktarılıyor yani herkesin vergisi var içinde evi olan kişiden her yıl emlak vergisi alıyor nasıl özerkmiş bu özerk diye bol keseden maaş dağıtıyorlar, ben ev alırken belediye bana yardım mı ettide her yıl vergisini ödüyorum

siyahbeyaz88
Genel Müdür
05 Ağustos 2024 16:41

bir belediyede zabıta 60 bin alıyor özel güvenlik 50 bin alıyor yazık değil mi bu paralara bir belediye binasını koruyan güvenlik ülkenin her yerinde asayişinde görevli kolluk kuvvetleriyle nerdeyse aynı maaşı alıyor belediyeler bakanlıktan daha mı güçlü anlamıyorum bu paraları nerden buluyorlar böyle

Bankamatikmemur
Aday Memur
05 Ağustos 2024 16:56

Seni nasıl memur yapmışlar beyin yoksunu :))

Nicke takılmış fenasi yazsam keyif mi alacaktın yani.

Ne iş yaptığımı öğrenmek istiyorsan özelden yaz

bravehard, 1 ay önce

Bence Nick kinde belirttiğin gibi, senin gibi "bankamatik" memurları tespit edip gönderseler, emin ol, diğer memurlara daha iyi şartlarda zam yapabilirler.

Bankamatikmemur
Aday Memur
05 Ağustos 2024 16:58

Doğru diyorsun amelelik çok vasıflı bir meslek 100 bin turkish lira bile az gelir :))

Scooby doo, 1 ay önce

Adam belediye personeli günde 50 tane mezar kazıyor. Kepçeyle de olsa o güneşin altında sen iki gün bu işi yapsan üçüncü gün işi bırakıp kaçarsın.

bravehard
Daire Başkanı
08 Ağustos 2024 10:27

Özelden yaz dedin yazdım, niye cevap vermiyorsun? Öğrenmek için merakla bekliyorum ne iş yapıyormuşsun, sen kimsin? O "beyin yoksunu" lafını da sana aynen iade ederim, Aslan parçası.

Seni nasıl memur yapmışlar beyin yoksunu :))

Nicke takılmış fenasi yazsam keyif mi alacaktın yani.

Ne iş yaptığımı öğrenmek istiyorsan özelden yaz

Bankamatikmemur
Aday Memur
08 Ağustos 2024 15:57

Cevap yazdım klavye delikanlısı degilsindir umarım

bravehard, 1 ay önce

Özelden yaz dedin yazdım, niye cevap vermiyorsun? Öğrenmek için merakla bekliyorum ne iş yapıyormuşsun, sen kimsin? O "beyin yoksunu" lafını da sana aynen iade ederim, Aslan parçası.

bravehard
Daire Başkanı
09 Ağustos 2024 15:35

Aynen cevabını yazdım Aslan parçası. Öyle telefonu gönder demekle olmuyor, karşılıklı gönderelim, ne iş yapıyormuşsun, sen kimmişsin, özelden küfür etmek neymiş karşılıklı görüşelim, hadi bakalım bekliyorum. Sonuna kadar gitmezsem Allah belamı versin

Cevap yazdım klavye delikanlısı degilsindir umarım

siyahbeyaz88
Genel Müdür
11 Ağustos 2024 10:06

sds kaldırılsın!!! kaldırmayan belediyeler kendi parasını kendi kazanıp ödesin o zaman genel bütçeden milletin vergilerinden pay almasın, emlak vergisi ödemek istemiyorum belediyelere, bir zabıta 60 bir özel güvenliği 50 bin alıyorsa vergi felan ödemeyeceğim mahkemeye versinler çokta umrumda

siyahbeyaz88
Genel Müdür
11 Ağustos 2024 10:38

SDS kaldırılsınnnnn ,bir kişinin yapabileceği işi iki üç kişi yapıyor çoğu boş boş oturuyor, siyasi sebeplerden dolayı kadrolar şişik yazık günah bu ödenen maaşlara, he belediye kendi parasını kendi kazanıyorsa hiç kimsenin beş kuruş vergisini almıyorsa çalışanına istediği maaşı versin beni ilgilendirmez
Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi