Editörler : Changes
20 Aralık 2023 10:47

Dergi abonelik ve ucret problemi

Diyanet personeli olan özellikle din hizmetleri personeli olan herkes bilir ki, Aralık ve ocak ayı en nefret edilen aydır. Neden?

Çünkü görevlilere sattırılan takvimler, dergi abonelikleri, peşin ücret talepleri her yıl huzursuz eder bu insanları.

DİYANET takvimleri satma olayına alıştık.

Peki, BİR SONRAKİ YILIN Dergilerinden en az 2 sine Abone olma zorunluluğunun görevlilere dayatılması, hadi bunu geçtik, henüz elimize geçmeyen aylık dergilerin, ücretlerinin Peşin olarak istenmesi saçmalığını neye göre bize dayatıyorlar.

Ben bu dergiyi almak istemiyorum. Hadi alayım desem, ücretini daha Ekime hiç bir dergi geçmeden peşin ödemek istemiyorum.

Artık bu saçma sapan uygulamalardan yemin ediyorum bıktım. Bu kurumdan hoşlanmıyorum artık.

Aksak bey
Daire Başkanı
20 Aralık 2023 22:41

450 lira için kimse müftülüğü karşısına almak istemiyor. Öde geç hocam. Kimseden destek gelmez bu konuda

kitkanun
Şube Müdürü
21 Aralık 2023 16:46

Tübitak iki tane dergiyi 12 liraya satıyor. Her ay ptt ile ücretsiz de evinize gönderiyor

https://yayinlar.tubitak.gov.tr/kampanyalar/171-147-bilim-cocuk-merakli-minik.html#/56-abonelik-1_yillik_abonelik

DİYANET 1 yıllık dergi parasını zorla(almazsanız başınıza iş açarlar) sizden aldığı gibi fazladan para alıyor ayrıca. Mesela diyanet çocuk şuan 25 lira. 1 yıllık 300 lira eder. Müftülükler 480 lira istiyor, yani aylık 40 lira

https://dergiabone.diyanet.gov.tr/shop/collection/detail/11/sureli-yayinlar

feylazof
Aday Memur
03 Şubat 2024 19:20

diyanetin ciddi manada revize edilmesi lazım

siyahbeyaz88
Genel Müdür
04 Şubat 2024 16:22

bende diyorum yılbaşı zamanı camide niye takvimler oluyor hayrınada vermiyorlar ücret istiyorlar

yusuf-reis
Aday Memur
07 Şubat 2024 14:57

Malesef kimse okumuyor görevli biraz mecbur tutuluyor

antnkly
Aday Memur
15 Şubat 2024 07:13

Aba altından sopa göstererek yapılıyor mecburiyet yok ama herkes mecbur

Ş.Nur
Aday Memur
20 Nisan 2024 11:54

oda bi şeymi hocam her ay ücret ödeyip elimizde aynısı bile olsa zorla kitap aldırıyorlar işi iyice ranta döktüler ne yazıkki hiç itiraz edende yok ne hikmetse

wax meber
Şef
21 Nisan 2024 19:03

Ödeyin bişey olmaz

rmz37
Aday Memur
23 Nisan 2024 12:06

dergi,kitap, her cuma yardım. biz artık maliye memuru gibi olduk. kime ne diyeceğiz. idareciler bunu düşünmeli. düşünmez iseler bu gidişat iyi değil. güvenilirlik,saygınlık hiçbir şey kalmayacak.

heamvivna
Şube Müdürü
27 Nisan 2024 22:44

Dergiler hakkında yorumda bulunamayacağım. Çocuk ve Cim dergileri hoşuma gidiyor aslında. Severek alıyorum.

Takvim olayına gelince. Cemaatten kaç kişi evinde takvim kullanıyor acaba ? Takvimlerinde sonu sanki yavaştan geliyor artık. Eskiden A mahallesine 5000 takvim ayrılıyorsa, artık yarıya indirilmeli. Personel bu konuda illa satacaksın diye zorlanmamalı. Elinde kalıp satılmayan takvimler tekrardan alınıp geri dönüşüme gönderilmeli.

Yardım konularının ise çözümü yok gibi bir şey.

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi