Editörler : swat3410
21 Aralık 2023 00:19

Psikiyatri C dilim raporu

Durum dilim bildirir rapor için dilekçe yazdım . Personel bikaç gün sonra hastaneye sevk etti . Sağlık kuruluna girdim psikiyatri c dilimi a maddesi uygundur yazdı. Ne olacak şimdi süreç nasıl işliyor bilen var mı?

cagataypol
Şube Müdürü
21 Aralık 2023 11:20

raporun sosyal hizmetler ve sağlık daire başkanlığına gönderilecek. dairede toplanan heyet ya hastanenin raporunu onaylayacak dilim raporunu verdirecek ya da hakem hastaneye sevkini isteyerek tekrar kontrol edilmeni ve yeni bir rapor verilmesini talep edecek. yüksek ihtimalle takipli dilim raporu alacaksın. yüksek ihtimalle sağlık daire sana verilen i dilim raporunu onaylayacak belirli periyotlarla sürekli bulunduğun ilin hastanesine sevk ederek dilim raporunun devam ettirilip ettirilmeyeceğini kontrol edecek.

EsraMusti10
Aday Memur
21 Aralık 2023 12:07

Sağlık Daire Dilim raporumu onayladı ve malullük yönünden SGK ya gönderdi. 11.12.2023 tarihli SGK 4C emeklilik modülünde evrak kaydım görünüyor. Evrak kayda alınmış işlem sırası bekliyor şeklinde giriş yapılmış. DYS de herhangi bir kayıt yok henüz. Süreç ne kadar sürer acaba bu aşamada. DYS ye ne kadar zamanda düşer. ?

seven308
Memur
21 Aralık 2023 18:49

Sizin rapor emniyet sağlık işlerin ne kadar süre bekledı

EsraMusti10, 1 yıl önce
Sağlık Daire Dilim raporumu onayladı ve malullük yönünden SGK ya gönderdi. 11.12.2023 tarihli SGK 4C emeklilik modülünde evrak kaydım görünüyor. Evrak kayda alınmış işlem sırası bekliyor şeklinde giriş yapılmış. DYS de herhangi bir kayıt yok henüz. Süreç ne kadar sürer acaba bu aşamada. DYS ye ne kadar zamanda düşer. ?

EsraMusti10
Aday Memur
21 Aralık 2023 19:27

1 kasım da rapor gitti. 6 Aralıkta sonuç geldi. 11 aralıkta SGK ya yazılmış
seven308, 1 yıl önce

Sizin rapor emniyet sağlık işlerin ne kadar süre bekledı

Skolyoz
Şef
21 Aralık 2023 19:36

dys evrak takibine düşmesi için gerekli süreyi bende merak ediyorum lütfen tecrübeli arkadaslar yardımcı olursa memnun oluruz veya sizin sisteme ne zaman düşerse siz bildirirseniz herkes bilgilerinizden faydalanır tsk simdiden
EsraMusti10, 1 yıl önce

seven308
Memur
21 Aralık 2023 20:14

6 Arallık sonuç derken hangısı sgk gıtme olayı mı

EsraMusti10, 1 yıl önce
1 kasım da rapor gitti. 6 Aralıkta sonuç geldi. 11 aralıkta SGK ya yazılmış

EsraMusti10
Aday Memur
21 Aralık 2023 20:26

Sağlık daireden tarafıma raporun sonucu ve maluliyet yönünden SGK ya gönderileceğine dair evrakın geldiği tarih
seven308, 1 yıl önce

6 Arallık sonuç derken hangısı sgk gıtme olayı mı

EsraMusti10
Aday Memur
21 Aralık 2023 20:28

Kimse doğru dürüst bilgi vermiyor. ben elimden geldiğince bilgi paylaşımımda bulunacağım süreç hakkında. Özellikle tarihleri belirtiyorum ki bu yolda olanlara belki bir faydası olur. herkes planını üç aşağı beş yukarı bu doğrultuda planlar
Skolyoz, 1 yıl önce
dys evrak takibine düşmesi için gerekli süreyi bende merak ediyorum lütfen tecrübeli arkadaslar yardımcı olursa memnun oluruz veya sizin sisteme ne zaman düşerse siz bildirirseniz herkes bilgilerinizden faydalanır tsk simdiden

Skolyoz
Şef
21 Aralık 2023 20:35

Bende e devlette evrak giriş kaydını tesadufen gördüm ancak bana herhangi bir tebliğ yapilmadi. size bu tebliği personel mi arayıp yapti
EsraMusti10, 1 yıl önce

EsraMusti10
Aday Memur
21 Aralık 2023 20:37

Aynen personelden bilgi verdiler. Emniyet hizmetlerinde çalışamaz, maluliyet yönünden SGK ya gönderiliyor sağlık dosyan diye
Skolyoz, 1 yıl önce
Bende e devlette evrak giriş kaydını tesadufen gördüm ancak bana herhangi bir tebliğ yapilmadi. size bu tebliği personel mi arayıp yapti

Skolyoz
Şef
21 Aralık 2023 20:38

Bana kimse bilgi vermedi geçen cuma tesadüfen 4c emeklilik takip islemlerimde gördüm. Tuhaf bir durum hayirlisi
EsraMusti10, 1 yıl önce
Aynen personelden bilgi verdiler. Emniyet hizmetlerinde çalışamaz, maluliyet yönünden SGK ya gönderiliyor sağlık dosyan diye

EsraMusti10
Aday Memur
21 Aralık 2023 20:40

11 aralıkta evrak SGK ya kaydedilmiş. 15 aralıkta da iç işleri bakanlığı gelen evrak kayıt edildi diye ibare harcama detay falan yok. İşlem sırasını bekliyor diyor. sende de aynı durum sanırsam
Skolyoz, 1 yıl önce
Bana kimse bilgi vermedi geçen cuma tesadüfen 4c emeklilik takip islemlerimde gördüm. Tuhaf bir durum hayirlisi

EsraMusti10
Aday Memur
21 Aralık 2023 20:42

Harcama yanlış yazıldı. başkaca olacak
EsraMusti10, 1 yıl önce
11 aralıkta evrak SGK ya kaydedilmiş. 15 aralıkta da iç işleri bakanlığı gelen evrak kayıt edildi diye ibare harcama detay falan yok. İşlem sırasını bekliyor diyor. sende de aynı durum sanırsam

Skolyoz
Şef
21 Aralık 2023 20:43

Bende carsamba günü dys-tah evrak kayda alinmis işlem sırası bekliyor. cuma günüde içişlerine. evrak kayda alinmis İsra bekliyor detay var yan sekmede ama acilmiyor
EsraMusti10, 1 yıl önce

EsraMusti10
Aday Memur
21 Aralık 2023 20:45

Aynı benim gibi. Detay açılıyor ama içerik yok. Sürecimiz aşağı yukarı aynı tarihler. birbirimizi hareket olduğunda bilgilendirelim mümkün mertebe.
Skolyoz, 1 yıl önce
Bende carsamba günü dys-tah evrak kayda alinmis işlem sırası bekliyor. cuma günüde içişlerine. evrak kayda alinmis İsra bekliyor detay var yan sekmede ama acilmiyor

Skolyoz
Şef
21 Aralık 2023 20:46

tamamdır hayirlisi olsun
EsraMusti10, 1 yıl önce
Aynı benim gibi. Detay açılıyor ama içerik yok. Sürecimiz aşağı yukarı aynı tarihler. birbirimizi hareket olduğunda bilgilendirelim mümkün mertebe.

EsraMusti10
Aday Memur
21 Aralık 2023 20:46

aynen hayırlısı artık...
Skolyoz, 1 yıl önce
tamamdır hayirlisi olsun

Ros383838
Kapalı
21 Aralık 2023 21:54

Abiler bu malulen emeklilik maasi ne kadar saglik sorunlarim yuzunden devam edemiyorum 11 yil meslek

Nussss
Aday Memur
21 Aralık 2023 22:17

sağlık durumu ile gih whatsap gurubu var emniyet teşkilatı sendikasının oraya katılmanızı öneririm sendikanın sayfasında bağlantı linki var

EsraMusti10
Aday Memur
21 Aralık 2023 22:24

Bahsettiğiniz gruba da katıldım. farklı günlerde birkaç kez bu konu hakkında bilgisi olanlardan bilgi vermelerini istedim ama malesef bilgi veren olmadı. Grup güzel ama genelde psikolojik rahatsızlık olanların bilgi alışverişinde bulunduğu, bubrahatsızlık ile ilgili bilgilerin daha yoğun paylaşıldığı bir grup gibi geldi. En azından ben bu şekilde tecrübe ettim. Süreç biraz meşakkatli malesef beklemek zorundayız belirli süre. Beklerken de daha önce başına böyle bir durum gelmediği için süreç hakkında tecrübesi olanlardan bilgi alamayınca da koskoca bir belirsizlik içinde kalıyor insan. Ben başımdam geçen süreci tarihleri ile birlikte peyderpey paylaşscağım ki belki birilerine faydası olur...
Nussss, 1 yıl önce
sağlık durumu ile gih whatsap gurubu var emniyet teşkilatı sendikasının oraya katılmanızı öneririm sendikanın sayfasında bağlantı linki var
Toplam 214 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi