Editörler : swat3410

seven308
Memur
27 Aralık 2023 18:42

Kusura bakmayın klavye hatası sgk evrak takıpte yeni gelişme var mı

seven308
Memur
27 Aralık 2023 18:44

Onu soracaktım

Cnknnn
Aday Memur
27 Aralık 2023 19:12

Ben 03.11 de gitmiş Ankara ya evrak larım vazife malullüğü için neden benim ki bu kadar geç kaldı sizinkilere göre

Benim ortopedi c dilimi

seven308, 1 yıl önce

Onu soracaktım

Cnknnn
Aday Memur
27 Aralık 2023 19:13

Ne 4c emeklilik işlemlerinde gözüküyor ne de dys de

Cnknnn, 1 yıl önce

Ben 03.11 de gitmiş Ankara ya evrak larım vazife malullüğü için neden benim ki bu kadar geç kaldı sizinkilere göre

Benim ortopedi c dilimi

EsraMusti10
Aday Memur
27 Aralık 2023 20:15

Şu an için aynı. malullere aylık bağlama servisinde şu an. öyle ibare var. Hangi aşama bilmiyorum...
seven308, 1 yıl önce

Kusura bakmayın klavye hatası sgk evrak takıpte yeni gelişme var mı

EsraMusti10
Aday Memur
27 Aralık 2023 20:35

C dilimi zaten SGK ya gitmiyor ki. Sağlık daireye gidiyor, oranın vereceği karar ile aktif görev yapıp yapamayacağınıza karar veriliyor. Ayrıca tecrübeyle sabit ki; C dilimi benim ilk dilimimdi. Mart ayında gitmişti sağlık daireye, Eylül 25 de karar geldi. Yani yaklaşık 6 ay. Ortalama süre bu C diliminde. Dediğim gibi SGK süreci D diliminde başlıyor. Ümidinizi kırmak gibi olmasın ama durum bu şekilde...
Cnknnn, 1 yıl önce

Ne 4c emeklilik işlemlerinde gözüküyor ne de dys de

pusulapolis6
Memur
27 Aralık 2023 20:58

C dilimi vazife malülü olmak için evrak sgk ga gidiyor

EsraMusti10, 1 yıl önce
C dilimi zaten SGK ya gitmiyor ki. Sağlık daireye gidiyor, oranın vereceği karar ile aktif görev yapıp yapamayacağınıza karar veriliyor. Ayrıca tecrübeyle sabit ki; C dilimi benim ilk dilimimdi. Mart ayında gitmişti sağlık daireye, Eylül 25 de karar geldi. Yani yaklaşık 6 ay. Ortalama süre bu C diliminde. Dediğim gibi SGK süreci D diliminde başlıyor. Ümidinizi kırmak gibi olmasın ama durum bu şekilde...

EsraMusti10
Aday Memur
27 Aralık 2023 21:10

Pardon ben vazife malulü olarak algılamadım. Arkadaştan özür diliyorum. Normal malullük olarak algılamışım. Teşekkürler uyarınız için...
pusulapolis6, 1 yıl önce

C dilimi vazife malülü olmak için evrak sgk ga gidiyor

Cnknnn
Aday Memur
27 Aralık 2023 22:01

C d e alan personellerin görevleri başında geçirdiği rahatsız lık vazife malullüğü için karar verecek yer sğk

EsraMusti10, 1 yıl önce
Pardon ben vazife malulü olarak algılamadım. Arkadaştan özür diliyorum. Normal malullük olarak algılamışım. Teşekkürler uyarınız için...

EsraMusti10
Aday Memur
29 Aralık 2023 11:53

Skolyoz devrem. Herhangi bir ilerleme var mı acaba Dys de. takip ediyor musun?
Skolyoz, 1 yıl önce
devrem 17 gün sonra dys ye düştü benim du itibariyle bilgin olsun

Skolyoz
Şef
30 Aralık 2023 12:25

devrem dün itibariyle 3 sekme daha gelmiş aynı tarz şeyler
EsraMusti10, 1 yıl önce
Skolyoz devrem. Herhangi bir ilerleme var mı acaba Dys de. takip ediyor musun?

EsraMusti10
Aday Memur
30 Aralık 2023 12:29

benimki 6 sekme olarak açılmıştı ilk başta. Seninki kaçla açılmıitı şu an kaç oldu acaba?
Skolyoz, 1 yıl önce
devrem dün itibariyle 3 sekme daha gelmiş aynı tarz şeyler

Skolyoz
Şef
30 Aralık 2023 12:31

ilk başta 4 sekme 1 hafta sonra 7 ve 2 hafta sonra son durum 10 sekme oldu
EsraMusti10, 1 yıl önce
benimki 6 sekme olarak açılmıştı ilk başta. Seninki kaçla açılmıitı şu an kaç oldu acaba?

EsraMusti10
Aday Memur
30 Aralık 2023 12:35

Anladım devrem teşekkür ederim. Şu an gelen yeni sekmeler neyle ilgili acaba.
Skolyoz, 1 yıl önce
ilk başta 4 sekme 1 hafta sonra 7 ve 2 hafta sonra son durum 10 sekme oldu

Skolyoz
Şef
30 Aralık 2023 12:37

Aylık başlama servisi 1 2 yaziyor bir önceki ile aynı ibareler farklı bisi degil gibi gözüküyor ama içerik farklı olabilir bilmiyorum acikcasi
EsraMusti10, 1 yıl önce
Anladım devrem teşekkür ederim. Şu an gelen yeni sekmeler neyle ilgili acaba.

EsraMusti10
Aday Memur
30 Aralık 2023 12:38

Teşekkürler devrem.
Skolyoz, 1 yıl önce
Aylık başlama servisi 1 2 yaziyor bir önceki ile aynı ibareler farklı bisi degil gibi gözüküyor ama içerik farklı olabilir bilmiyorum acikcasi

Cnknnn
Aday Memur
02 Ocak 2024 15:31

Abiler dilekçe vermiş tim vazife malullüğü için c dilimi rapor aldım 19.01.2023 tarihinde

03.11.2023 de evrak larımı personele gönder dim bugün idare büro aradı tekrar dan beni hastaneye sevk etmiş ler

EsraMusti10, 1 yıl önce
Teşekkürler devrem.

EsraMusti10
Aday Memur
13 Ocak 2024 12:47

devrem herhangi bir gelişme var mı ne durumda evrak?
Skolyoz, 1 yıl önce

Cnknnn
Aday Memur
13 Ocak 2024 21:55

Sağlık Daire tekrar dan hastaneye sevk etti

Doktor aynı maddeyi verdi ve açıklamaya hastalık ile ilgili maddeler yazdı

Şimdi şöyle bir durum var ameliyat olmadan 4 ay önce bileğim için ortopedi den emar çekildim o zaman doktor ameliyat olman gerekli filan demedi sadece egzersiz yap dedi vazife malullüğü için bu sıkıntı olur mu acaba

EsraMusti10, 1 yıl önce
devrem herhangi bir gelişme var mı ne durumda evrak?

Cnknnn
Aday Memur
13 Ocak 2024 21:57

Bileğim basketbol oynar ken düştüm ilk defa ortopedi ye gittim ameliyat olduğum ayağım dan emar çekti doktor bu emarı çekilmem ile görevde düşüp ameliyat olmam arası 4 ay

Cnknnn, 1 yıl önce

Sağlık Daire tekrar dan hastaneye sevk etti

Doktor aynı maddeyi verdi ve açıklamaya hastalık ile ilgili maddeler yazdı

Şimdi şöyle bir durum var ameliyat olmadan 4 ay önce bileğim için ortopedi den emar çekildim o zaman doktor ameliyat olman gerekli filan demedi sadece egzersiz yap dedi vazife malullüğü için bu sıkıntı olur mu acaba

Toplam 214 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi