Editörler : Lanet
22 Aralık 2023 12:16

Yılbaşı Programları

EBRU GÜNDEŞ

Kıbrıs

EMRAH

İstanbul

EROL EVGİN

Kemer

HÜLYA AVŞAR

Sapanca

TARKAN

Kıbrıs

KENAN DOĞULU

Kıbrıs

MAHSUN KIRMIZIGÜL

Kıbrıs

sahip35
Başbakan Müsteşarı
22 Aralık 2023 12:20

MELEK MOSSO

Kemer

MOR VE ÖTESİ

Arena

MUAZZEZ ERSOY

Uludağ

SİBEL CAN

İstanbul

CEYLAN ERTEM

İzmir

SİMGE

Çeşme

YILDIZ TİLBE

Ankara

aysima taklacı
Aday Memur
25 Aralık 2023 16:18

Yılbaşında dolu dolu bir plan yaptım 31 aralık gündüz için arkadaşlarımla ölümlü dünya filmi için öncelikle sinemaya gideceğiz daha sonra Yıldız Tilbe konserine bilet aldık ilk defa bir yılbaşım verimli geçecek gibi ayrıca oldukça kazançlı da bir plan oldu Bankkartın kültür ve sanat etkinlikleri için %10 luk indirimlerini kullandık baya iyi fiyata denk geldi. Bu gibi fırsatları değerlendirmek lazım yılbaşı tatilimizi güzelleştirmek için

aysima taklacı
Aday Memur
25 Aralık 2023 16:26

Yılbaşında dolu dolu bir plan yaptım 31 aralık gündüz için arkadaşlarımla ölümlü dünya filmi için ön

27 Aralık 2023 23:42

Ben daha karar veremedim
27 Aralık 2023 23:46

10 numara program yapmışsın
aysima taklacı, 1 yıl önce

Yılbaşında dolu dolu bir plan yaptım 31 aralık gündüz için arkadaşlarımla ölümlü dünya filmi için öncelikle sinemaya gideceğiz daha sonra Yıldız Tilbe konserine bilet aldık ilk defa bir yılbaşım verimli geçecek gibi ayrıca oldukça kazançlı da bir plan oldu Bankkartın kültür ve sanat etkinlikleri için %10 luk indirimlerini kullandık baya iyi fiyata denk geldi. Bu gibi fırsatları değerlendirmek lazım yılbaşı tatilimizi güzelleştirmek için

27 Aralık 2023 23:54

tarkan

sahip35
Başbakan Müsteşarı
29 Aralık 2023 13:19

sinema filmlerinden aşk her yerde, şahane hayat, sihirli plan, ateşkes, bir yılbaşı hikayesi, kızıl serçe, yıkılmış krallık, tomb raider, cebimdeki yabancı, özgürlüğün elli tonu, ahlat ağacı, kaybedenler kulübü yolda, joker, rambo son kan, irlandalı, 1917, godzilla canavarlar kralı, deli ve dahi, çiçero, oyuncak hikayesi 4, greyhound, yarının savaşı, top gun 2, batı cephesinde birşey yok, suikast treni, dolunay katilleri izlenebilir.

kitap okumak isteyenlere öneri

gece yarısı kütüphanesi, insanlığımı yitirirken, aşk hikayesi, zeytindağı, hayır diyebilme sanatı, kürk mantolu madonna, satranç, bilinmeyen bir kadının mektubu, simyacı, dönüşüm, kuyucaklı yusuf, içimizdeki şeytan, 1984, suç ve ceza, dokuzuncu hariciye akışı, beyaz zambaklar ülkesi, beyaz gemi, bir ömür nasıl yaşanır, sokratesin savunması, puslu kıtalar atlası, fatih harbiye, gün olur asra bedel, yaban, eylül okunabilir.

televizyon

kanal d çok güzel hareketler yılbaşı, koray avcı, cengiz kurtoğlu, anadolu ateşi, milli piyango çekilişi.

tv8 ebru gündeş hadise

show tv güldür güldür show

Tan Taşçı?nın passolive internet sitesinden yapacağı ?Evde Yılbaşı? programında Hakan Aysev, Melek Mosso ve Rubato var. Biletler 45 lira ve passo.com.tr?de satılıyor.

Joly Joker?in düzenlediği ?Berkay Yılbaşı Özel & After Party: Elektro Hafız? jojo.live?dan yayınlanacak. Tekil izleme 45.50 lira, 6 kişilik odalı izleme 181 lira; odalı izlemenin detaylarını Biletix?ten biletinizi alırken öğrenebilirsiniz.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi