Editörler : gül-feşan
24 Aralık 2023 14:39

Cumhuriyet Üniversitesi

Cumhuriyet üniversitesinde çalışan var mı?

Çalışma şartları nasıldır?

Teknik personel ne iş yapar ?

hsnd
Başbakan Müsteşarı
24 Aralık 2023 15:07

"Teknik personel ne iş yapar" İyi de hangi teknik personel ? Mezuniyeti ne bu teknik personelin?

Mklalcm
Aday Memur
24 Aralık 2023 15:28

mekatronik teknikeri hocam :)

hsnd, 2 yıl önce
"Teknik personel ne iş yapar" İyi de hangi teknik personel ? Mezuniyeti ne bu teknik personelin?

memuadayi
Aday Memur
25 Aralık 2023 09:11

Üniversitelerin tamamı hemen hemen aynı. Sivaslıyım. Ama başka ünide çalışıyorum. Sivas kış hariç iyidir. Ama ünüversite şehir dışında. Araban olursa rahat olur

Mklalcm
Aday Memur
25 Aralık 2023 13:09

Cevap için teşekkürler hocam. Peki maaşlar her ünide aynı mıdır ve tekniker maaşı hakkında bir bilginiz var mı?

memuadayi, 2 yıl önce
Üniversitelerin tamamı hemen hemen aynı. Sivaslıyım. Ama başka ünide çalışıyorum. Sivas kış hariç iyidir. Ama ünüversite şehir dışında. Araban olursa rahat olur

Tripli can
Aday Memur
26 Aralık 2023 11:42

2 teknisyen aliyor gelir mi 80 puana

hsnd
Başbakan Müsteşarı
26 Aralık 2023 14:49

Aynı. Bekar tekniker maaşı 23-23500 arası. Ocakta 45 zamlı hesaplayın 45-50 oran gelecek muhtemelen.
Mklalcm, 2 yıl önce

Cevap için teşekkürler hocam. Peki maaşlar her ünide aynı mıdır ve tekniker maaşı hakkında bir bilginiz var mı?

Tripli can
Aday Memur
27 Aralık 2023 15:56

Yuksek mı kapatır hocalarım sizce

mevo4312
Aday Memur
27 Aralık 2023 16:20

Puanınız fena değil hocam ümidinizi kesmeyin

Tripli can, 2 yıl önce

Yuksek mı kapatır hocalarım sizce

Tripli can
Aday Memur
27 Aralık 2023 17:27

5 subaya kadar acıklanır mı

Mklalcm
Aday Memur
28 Aralık 2023 11:11

puanın kaç hocam ?

Tripli can, 2 yıl önce

5 subaya kadar acıklanır mı

Tripli can
Aday Memur
28 Aralık 2023 19:50

Sende mi aynı pozisyonda basvurdun hocam

Mklalcm, 2 yıl önce

puanın kaç hocam ?

Mklalcm
Aday Memur
28 Aralık 2023 20:39

pardon hocam üstteki mesajınızı okumamışım mekatronik için başvuru yaptınız sandım. bence 80 puanla gelir önceki alımlarına baktığımda düşüktü puanlar 69 ile girenler vardı.

Tripli can, 2 yıl önce

Sende mi aynı pozisyonda basvurdun hocam

01 Ocak 2024 19:40

Selamlar bende Makina teknisyenliği için başvuru yaptım dört gözle sonucu bekliyorum. Herkes için hayırlısı olur inşallah....

Sidar.21
Aday Memur
09 Mayıs 2025 02:38

Atanan olduysa çalışma şartları ve ortamı nasıl acaba, tekrardan alım var da :) iş yogunlugu nasi,l tekniker maaşı ne kadar, lojman+servis var mı Cumhutiyet üniversitesine atanan varsa yardımci olursa çok iyi olur :)?

peymmar
Memur
09 Mayıs 2025 08:47

ben cumhuriyet üniversitesinde çalışıyorum.naçizane sorularınıza cevap verebilirim,buyrun.

Sidar.21, 2 ay önce
Atanan olduysa çalışma şartları ve ortamı nasıl acaba, tekrardan alım var da :) iş yogunlugu nasi,l tekniker maaşı ne kadar, lojman+servis var mı Cumhutiyet üniversitesine atanan varsa yardımci olursa çok iyi olur :)?

peymmar
Memur
09 Mayıs 2025 09:01

hangi bölüm için başvuracağınızı bilemediğim için çalışma yerinizi söyleyemeyebilirim.maaş olarak teknikerler bildiğim kadarıyla 55 civarı alıyorlar.çalışma şartları çok rahat,yoğun asla değil,ben de teknik personel sayılırım.çoğu zaman boşuz diyebilirim.ama sağlıkçıysanız öyle olmayabilir hastane biraz farklı.servis imkanı var geniş,hemen hemen her noktaya servis var.lojman var ama maalesef çıkması çok zor,ümitlenmeye gerek yok akademik personele genelde veriliyor,idari personelden de kıdemliler alıyor,onlara da nadir çıkıyor.ev kiraları en az kötü yerler dahi 10 bin liradan başlıyor.sivas bekarsanız gezme severseniz çok size hitap etmeyebilir,büyükşehir değil.eğlence yerleri yok sayılır,yeşil alan,mesire alanları,tarihi mekanları var.ama bence aile için yeterli her şeyi birarada bulabilirsiniz ve çabuk ulaşırsınız.meyve sebzesi pahalıdır.kışı uzundur,yazları da serindir,havası kupkurudur.ben seviyorum.şimdilik böyle :-)

Sidar.21
Aday Memur
09 Mayıs 2025 12:52

Elektronik teknikerliği için başvuruda bulundum hocam, puanım 83.95 gelir mi bilmiyorum en çok çalışma şartlarını merak etmiştim, cevaplamışsınız teşekkür ederim. :) Bir de atandıktan sonra ne kadarlık bir süre sonra iş başı yapıyoruz.
peymmar, 2 ay önce

hangi bölüm için başvuracağınızı bilemediğim için çalışma yerinizi söyleyemeyebilirim.maaş olarak teknikerler bildiğim kadarıyla 55 civarı alıyorlar.çalışma şartları çok rahat,yoğun asla değil,ben de teknik personel sayılırım.çoğu zaman boşuz diyebilirim.ama sağlıkçıysanız öyle olmayabilir hastane biraz farklı.servis imkanı var geniş,hemen hemen her noktaya servis var.lojman var ama maalesef çıkması çok zor,ümitlenmeye gerek yok akademik personele genelde veriliyor,idari personelden de kıdemliler alıyor,onlara da nadir çıkıyor.ev kiraları en az kötü yerler dahi 10 bin liradan başlıyor.sivas bekarsanız gezme severseniz çok size hitap etmeyebilir,büyükşehir değil.eğlence yerleri yok sayılır,yeşil alan,mesire alanları,tarihi mekanları var.ama bence aile için yeterli her şeyi birarada bulabilirsiniz ve çabuk ulaşırsınız.meyve sebzesi pahalıdır.kışı uzundur,yazları da serindir,havası kupkurudur.ben seviyorum.şimdilik böyle :-)

peymmar
Memur
09 Mayıs 2025 14:47

Bildiğim kadarıyla yardım edebilirim ne demek.Puanınız da iyiymiş gelebilir.Büyük ihtimal sizinle de tanışırız.Ben de Yapı İşlerindeyim.Alt birimlerde görevlendirilmeyecekseniz sizin de Yapı işleri ve teknik daire başkanlığına verileceğinizi sanıyorum veya bilgi işlem de olabilir. Kazanmanız durumunda yaklaşık üç hafta bir ay kadar arşiv araştırması sürer.o kadar da sürmeyebilir.sonra hemen çağrılırsınız.bir-bir buçuk ay kadar sonra çağrılıyor genellikle.

Sidar.21, 2 ay önce
Elektronik teknikerliği için başvuruda bulundum hocam, puanım 83.95 gelir mi bilmiyorum en çok çalışma şartlarını merak etmiştim, cevaplamışsınız teşekkür ederim. :) Bir de atandıktan sonra ne kadarlık bir süre sonra iş başı yapıyoruz.

Sidar.21
Aday Memur
09 Mayıs 2025 17:28

hocam peki maaşı ne civarda oluyor,üniversiteler az oluyor diye biliyorum, 55 bin var mı ?
peymmar, 2 ay önce

Bildiğim kadarıyla yardım edebilirim ne demek.Puanınız da iyiymiş gelebilir.Büyük ihtimal sizinle de tanışırız.Ben de Yapı İşlerindeyim.Alt birimlerde görevlendirilmeyecekseniz sizin de Yapı işleri ve teknik daire başkanlığına verileceğinizi sanıyorum veya bilgi işlem de olabilir. Kazanmanız durumunda yaklaşık üç hafta bir ay kadar arşiv araştırması sürer.o kadar da sürmeyebilir.sonra hemen çağrılırsınız.bir-bir buçuk ay kadar sonra çağrılıyor genellikle.

peymmar
Memur
09 Mayıs 2025 20:47

Yukarda söylemiştim aslında.evet 55 bin alıyorlar,üç ayda bir de arazi tazminati yatar bir miktar,tam ne kadar bilmiyorum.

Sidar.21, 2 ay önce
hocam peki maaşı ne civarda oluyor,üniversiteler az oluyor diye biliyorum, 55 bin var mı ?
Toplam 30 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi