Editörler : E.Kayı Han

Forumseverr
Aday Memur
20 Şubat 2024 16:03

Biz sizin gibi ağlaşmıyoruz bebişim, olanı söylüyoruz. Belli ki tsk personeli zamanında iyi bir yara bırakmış hâlâ kanaman devam ediyor ki bizim konulardan çıkamıyorsun.

SorunCevaplayıN, 1 yıl önce

Pismanligin varsa bir dilekçeye bakar. Herkes için geçerli bu yaptigin işi zorla yaptırıyorlar. Bırakmak istersen bırakabilirsin. Yok söyle yoruluyoruz yok böyle yoruluyoruz. Yorulma bırak yorulmak isteyen biri bulunur

Forumseverr
Aday Memur
20 Şubat 2024 18:28

Kardeşim sen git hangi meslek grubuna dahilsen git orada oyna. Burası tsk personeline ait bölüm. Herkese muhalefet olmaya çalışıyorsun. Tek yaptığın huzursuzluk yaratmak.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
20 Şubat 2024 18:50

Kardes değiliz bu birinci konu. İkincisi herkes istediği yerde yazabilir bir engel yok. Üçüncü konu söylediklerim işine gelmeyince huzursuz olman senin sorunun benim değilim. Hakaret etmiyorum küfür etmiyorum fikrimi beyan ediyorum. Sende beyan et. Etmek istemiyorsan yazmayabilirsin

Forumseverr, 1 yıl önce

Kardeşim sen git hangi meslek grubuna dahilsen git orada oyna. Burası tsk personeline ait bölüm. Herkese muhalefet olmaya çalışıyorsun. Tek yaptığın huzursuzluk yaratmak.

Forumseverr
Aday Memur
20 Şubat 2024 18:59

Haklısın

SorunCevaplayıN, 1 yıl önce

Kardes değiliz bu birinci konu. İkincisi herkes istediği yerde yazabilir bir engel yok. Üçüncü konu söylediklerim işine gelmeyince huzursuz olman senin sorunun benim değilim. Hakaret etmiyorum küfür etmiyorum fikrimi beyan ediyorum. Sende beyan et. Etmek istemiyorsan yazmayabilirsin

intelligentman78
Aday Memur
20 Şubat 2024 19:19

Eskişehir de bizde duyduk okuduk ama ne olduğunu bilmiyoruz.7000 TL geçmişe yönelik diye bir yazı va

Astsubay3405
Aday Memur
21 Şubat 2024 15:54

Doğru olduğunu düşünmüyorum, lehimize bir olay görmedim ben daha meslekte

21 Şubat 2024 16:05

inşallah doğrudur yoksa aldığımız maaş devede kulak olacak.Iş guclugune göre cok yetersiz maaş alıyoruz
intelligentman78, 1 yıl önce

Eskişehir de bizde duyduk okuduk ama ne olduğunu bilmiyoruz.7000 TL geçmişe yönelik diye bir yazı va

Maske252
Aday Memur
22 Şubat 2024 12:40

son durum? herhangi bir gelişme var mı?

oguzair
Aday Memur
22 Şubat 2024 12:46

Yazının konusu neydi acaba her sene gelen Yan Ödeme Kararnamesi mi yoksa başka içerikte mi? Artı olarak konuyla ilgili (gerçek) gelişme var mı?
intelligentman78, 1 yıl önce

22 Şubat 2024 13:50

Duygularımızla oynamayın.Sebepsiz yere umutlandım valla:)
oguzair, 1 yıl önce
Yazının konusu neydi acaba her sene gelen Yan Ödeme Kararnamesi mi yoksa başka içerikte mi? Artı olarak konuyla ilgili (gerçek) gelişme var mı?

Maske252
Aday Memur
22 Şubat 2024 14:19

benim anladığım kadarı ile durum şu şekilde; her sene yapılan teklife sunulan ve yayınlanan yan ödeme kararnamesi var. bu sene hazırlanan ve imzaya sunulan henüz yayınlanmamış olan yan ödeme kararnamesinde ek artışlar var olarak anladım durumu ben.konumuz bu kararname şuan ne aşamada olmalı sanırsam

ataalperen
Genel Müdür
22 Şubat 2024 22:00

Söylenen bu sene yapılan 3 tekliften birinin kabul edildiği. Bu sefer daha olumlu ve emin konuşuyorlar. Umarım gerçekleşir.
Maske252, 1 yıl önce
benim anladığım kadarı ile durum şu şekilde; her sene yapılan teklife sunulan ve yayınlanan yan ödeme kararnamesi var. bu sene hazırlanan ve imzaya sunulan henüz yayınlanmamış olan yan ödeme kararnamesinde ek artışlar var olarak anladım durumu ben.konumuz bu kararname şuan ne aşamada olmalı sanırsam

Doganes1997
Aday Memur
22 Şubat 2024 22:08

hepsi asparagas haber

Metalik44
Aday Memur
22 Şubat 2024 23:33

Ekonomi malum, bütçe iki yıldır açık veriyor ve ek bütçe yapıldı. Maliye Bakanlığı her gün tasarruf tedbiri uygulayın diye kurumların yakasına yapışmış. Emeklinin durumunu yazmaya hiç gerek yok, perişan durumdalar. Zam yapılmıyor. 6 ayda bir %50-60 oranında memur zammı (enflasyon ile birlikte) veriyorlar. Bu şartlarda yüksek zam gelecek iddiası hiç mantıklı gelmiyor. Olursa büyük süpriz olur ama ihtimal vermiyorum.

Aslan197676
Aday Memur
23 Şubat 2024 00:05

Arkadaşlar henüz yazı görmedik fakat görüştüğümüz kişiler 7000 tl nin onaylandığını ve ekstra olarak emekli ve başçavuş ve üzerine verilecek ek göstergelerin de onaylandığı yönünde. Mart ayında geriye dönük 7000 tl nin verileceğini ilettiler. İnş bu sefer gerçekleşir ve uzun süredir yan ödemeden alamadığımız hakkımızı alırız.

23 Şubat 2024 09:17

5 yıl lojmanda oturdum. Çıktım, neye uğradığımı şaşırdım. Aidatla birlikte 14.250 tl kirada oturuyorum şu anda. 7000 tl ye yüksek rakam diyorsanız 1000 tl kira ödüyorsunuz galiba. Şu anda en düşük kiralık evler bölgemde 15000 den başlıyor. Ayrıca TSK personelinin sayısını gözönüne alırsak bütçeye fazla yük olacağını düşünmüyorum.
Metalik44, 1 yıl önce
Ekonomi malum, bütçe iki yıldır açık veriyor ve ek bütçe yapıldı. Maliye Bakanlığı her gün tasarruf tedbiri uygulayın diye kurumların yakasına yapışmış. Emeklinin durumunu yazmaya hiç gerek yok, perişan durumdalar. Zam yapılmıyor. 6 ayda bir %50-60 oranında memur zammı (enflasyon ile birlikte) veriyorlar. Bu şartlarda yüksek zam gelecek iddiası hiç mantıklı gelmiyor. Olursa büyük süpriz olur ama ihtimal vermiyorum.

kuzeydenbiri.6135
Aday Memur
23 Şubat 2024 10:45

Son gelişmelerden haberdar olan var mi

ataalperen
Genel Müdür
23 Şubat 2024 10:50

7000 tl yi para sanıyorlar. Çoğu yerde 1+1 kirası bile değil. daha önce yaklaşık bu oranda zam yapıldı. imkansız değil. umarım yine olacak.
Demirleblebi0, 1 yıl önce
5 yıl lojmanda oturdum. Çıktım, neye uğradığımı şaşırdım. Aidatla birlikte 14.250 tl kirada oturuyorum şu anda. 7000 tl ye yüksek rakam diyorsanız 1000 tl kira ödüyorsunuz galiba. Şu anda en düşük kiralık evler bölgemde 15000 den başlıyor. Ayrıca TSK personelinin sayısını gözönüne alırsak bütçeye fazla yük olacağını düşünmüyorum.
23 Şubat 2024 10:50

Cehalet parayla değil ki...
ataalperen, 1 yıl önce
7000 tl yi para sanıyorlar. Çoğu yerde 1+1 kirası bile değil. daha önce yaklaşık bu oranda zam yapıldı. imkansız değil. umarım yine olacak.
23 Şubat 2024 12:07

Ya tamam para değil ama hiç almamak daha kötü değil mi?
ataalperen, 1 yıl önce
Toplam 100 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi