Editörler : E.Kayı Han

timicim
Aday Memur
27 Şubat 2024 14:10

şimdide birileri böyle bir şey yok demeye başladı.kimse netlik getiremedi şu olaya
27 Şubat 2024 14:20

Az önce baska bir ilde görev yapan bir arkadaşım evrak paylaştı.Bolge bolge ayrılmış iller ve her bölgeye farklı bir gösterge miktarı verilmiş.
timicim, 1 yıl önce
şimdide birileri böyle bir şey yok demeye başladı.kimse netlik getiremedi şu olaya

timicim
Aday Memur
27 Şubat 2024 14:24

jndarmanin o paylaşım her yerde var yalan oda
İbrahim5506, 1 yıl önce
Az önce baska bir ilde görev yapan bir arkadaşım evrak paylaştı.Bolge bolge ayrılmış iller ve her bölgeye farklı bir gösterge miktarı verilmiş.
27 Şubat 2024 14:35

Valla o zaman burda kendimiz çalıp kendimiz oynarız
timicim, 1 yıl önce
jndarmanin o paylaşım her yerde var yalan oda

lkocak
Aday Memur
27 Şubat 2024 14:36

ARKADAŞLAR BAHA NİKİNİ BEN 2018 YILINDAN BERİDİR(ŞAHSİ OLARAK TANIMAM) BİLİRİM SIKI TAKİP EDEDR TSK YAN ÖDEME KARARNAMESİNİ ARKADAŞ DOĞRUYU SÖYLÜYOR

baha3454, 1 yıl önce
arkadaşlar bunlara inanmayın. bizzat maliye şubeye genel komutanligi arattık. bırakın zammi teklif dahi yok

lkocak
Aday Memur
27 Şubat 2024 14:39

BU BÜTÇE BİR BİZE GELİNCEMİ AÇIK OLUYOR....

Metalik44, 1 yıl önce
Ekonomi malum, bütçe iki yıldır açık veriyor ve ek bütçe yapıldı. Maliye Bakanlığı her gün tasarruf tedbiri uygulayın diye kurumların yakasına yapışmış. Emeklinin durumunu yazmaya hiç gerek yok, perişan durumdalar. Zam yapılmıyor. 6 ayda bir %50-60 oranında memur zammı (enflasyon ile birlikte) veriyorlar. Bu şartlarda yüksek zam gelecek iddiası hiç mantıklı gelmiyor. Olursa büyük süpriz olur ama ihtimal vermiyorum.

Umut0621
Genel Müdür
27 Şubat 2024 15:46

Ek ödeme konusunda bir kesinlik yok. Herkes kulaktan duyma bilgiler veriyor. Ama inşallah verilir, umudumuz o yöndedir. 7 bin de olsa verilmelidir. Bu durum, sosyal medya da da 1 aydır konuşuluyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Tabi bir umut, biz de bekliyoruz.
27 Şubat 2024 16:21

Sende maliyeciden sordum duydum falan diyordun ne oldu haber yok mu maliyeden
Umut0621, 1 yıl önce
Ek ödeme konusunda bir kesinlik yok. Herkes kulaktan duyma bilgiler veriyor. Ama inşallah verilir, umudumuz o yöndedir. 7 bin de olsa verilmelidir. Bu durum, sosyal medya da da 1 aydır konuşuluyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Tabi bir umut, biz de bekliyoruz.
27 Şubat 2024 16:26

Bundan bahsemistim
Umut0621, 1 yıl önce
Bende maliyeciden 10.000 tl diye duydum. Hem de kesin diye söyledi. Ayrıca 1 ocak 2024'ten itibaren geçerliymiş. Yani geçmişe yönelik ödemede olacakmış. İnşallah hayırlısı olur. TSK personeli bu ülke ve milletin gözbebeğidir. Askerin maaşı sorgulanmaz.

Umut0621
Genel Müdür
27 Şubat 2024 17:12

Benim maliyeci hala aynı şeyi diyor. Kaynağın ne diye sordum, o da başka birliklerdeki arkadaşlardan aldığını söyledi. Yani tamamen kulaktan duymu hepsi. Emniyetin forumundada bahsediliyor. Ama ortada resmi bir kanıt, belge, evrak yok tabi. Ben karanete de bakıyorum, yazilara vs bir şey bulamadım şimdilik. Yani ortada dolaşan bir bilgi ama kaynak yok. İnternetten baktım. 1 gazetede paylaşılmış (Gazernin ismini paylaşanıyorum) ama onlarda kaynak gösteremiyor. 7.000.tl verilecek diyor sadece. 1 ocaktan gecerliymiş, martta ya da nisanda toplu ödeme olacakmış vs gibi. İnşallah doğrudur tabi. En azından 7 bin de olsa hiç yoktan iyidir yani.
İbrahim5506, 1 yıl önce
Bundan bahsemistim
27 Şubat 2024 17:18

Aynen inşallah alabiliriz. En son 2018 yılinda almıştık. Unutulduk iyice.En azindan personelin yarasına merhem olur..
Umut0621, 1 yıl önce
Benim maliyeci hala aynı şeyi diyor. Kaynağın ne diye sordum, o da başka birliklerdeki arkadaşlardan aldığını söyledi. Yani tamamen kulaktan duymu hepsi. Emniyetin forumundada bahsediliyor. Ama ortada resmi bir kanıt, belge, evrak yok tabi. Ben karanete de bakıyorum, yazilara vs bir şey bulamadım şimdilik. Yani ortada dolaşan bir bilgi ama kaynak yok. İnternetten baktım. 1 gazetede paylaşılmış (Gazernin ismini paylaşanıyorum) ama onlarda kaynak gösteremiyor. 7.000.tl verilecek diyor sadece. 1 ocaktan gecerliymiş, martta ya da nisanda toplu ödeme olacakmış vs gibi. İnşallah doğrudur tabi. En azından 7 bin de olsa hiç yoktan iyidir yani.

Umut0621
Genel Müdür
27 Şubat 2024 17:59

İnşallah olur. 70'ten fazla birlikte devrelerim var. Hepsinde bu durum konuşuluyor. Tanıdigim tum subay, astsubay ve uzman cavuslar hepsi 15 martta yatacak diyorlar. Ayrica, emniyete de verilecekmis. İnşallah alırız. Yan ödeme olacağı için emeklilikte faydalanamayız tabi orası da ayrı bir şey. Ama şimdilik kulaktan dolma bilgiler. Bazı arkadaşların dediği gibi uçan balon olma ihtimali de az değil.
İbrahim5506, 1 yıl önce
Aynen inşallah alabiliriz. En son 2018 yılinda almıştık. Unutulduk iyice.En azindan personelin yarasına merhem olur..

Airforce1997
Aday Memur
27 Şubat 2024 21:35

O evrakı incelerseniz polis ifadeleri geçiyor.

İbrahim5506, 1 yıl önce
27 Şubat 2024 21:36

bravo..
Airforce1997, 1 yıl önce

O evrakı incelerseniz polis ifadeleri geçiyor.

kuzeydenbiri.6135
Aday Memur
28 Şubat 2024 00:22

Mart 15 de bu tutar hesaplara yansiyacaksa en geç 4-5 Mart gibi resmi yazının birliklere gönderilmesi gerekir.orta da resmi hiçbir şey yok 5 marta kadar yazı geldi geldi yoksa asli olmayan balon olur

kvfox
Şef
28 Şubat 2024 00:32

tamanen yalan inanmıyorum 2 senedir hep bu zamanlarda balon haber aynı şekilde biri yada birileri tarafından yayılıyor. amaçlarıne bilmem ama biri gerçek anlamda resmi yazı göstermedikçe umutlanmaya gerek yok.

ABlood
Aday Memur
28 Şubat 2024 03:47

Hakkınızdır alın ananizin ak sütü gibi helal olsun 7 değil 15 alın herkese ek yan dik ödemenin her pozisyonu varda konu polis ve askere gelince olmuyor bu işte bir kul hakkı var ve ben polis olarak helal etmiyorum birde 10 Nisan polis bayramı !!! Var muhtemelen denilen miktar verilcektir size bu bayramda .. Dediğim gibi gözümüz yok fazlasını alın hak ediyorsunuz hak ediyoruz gorurlerse

28 Şubat 2024 06:27

Kardesim hic kimse askerin jandarmanin ve polisin hakkını ödeyemez. Sen nereden ne duyuyorsun bilmiyorum ama biz en son 2018 yılında 400 tl zam almıştık. 6 yıldir 1 TL ek zam almıyoruz. Inşallah verilirse butun güvenlik güçlerine verilsin.
ABlood, 1 yıl önce

Hakkınızdır alın ananizin ak sütü gibi helal olsun 7 değil 15 alın herkese ek yan dik ödemenin her pozisyonu varda konu polis ve askere gelince olmuyor bu işte bir kul hakkı var ve ben polis olarak helal etmiyorum birde 10 Nisan polis bayramı !!! Var muhtemelen denilen miktar verilcektir size bu bayramda .. Dediğim gibi gözümüz yok fazlasını alın hak ediyorsunuz hak ediyoruz gorurlerse

baha3454
Şube Müdürü
28 Şubat 2024 07:08

kardeşim ne yazikki ciddi ciddi söylüyorum bütün bunlar yalan, yıllardan beri ek zam derler odeme derler ancak alanlar ogretmen ve doktorlar sana bana 5 kuruş verilmedi fazladan doğru dürüst arkadaş yazmış 2018 de sadece 500 tl almış.
ABlood, 1 yıl önce

DendenDis
Aday Memur
28 Şubat 2024 09:21

Ya arkadaşlar siz şaka mısınız? Her sene aynı terhane; kim ne derse inanıyorsunuz! Sadece gruplardan gördüğünüz "hayırlı olsun" mesajını baz alarak inanmak istediğinize inanıyorsunuz. Böyle bir durum olsa hiç mi habere düşmez Allah aşkına tek bir gazetede bile konuya yer verilmemiş, hiç mi araştırmazsınız siz! Ufak bir araştırma yapsanız aynı konunun senelerce sadece askerler arasında gündem olduğunu, biri tarafından fena trollendiğinizi anlardınız! Keşke siz haklı çıksaydınız ama boş umutlarınızla beni hem sinirlendirip hem de üzüyorsunuz. Her şey gönlünüzce olsun kardeşlerim ama birazcık gözü açık olun!

Astsubay3405, 1 yıl önce

14 bin ocak şubat marttada 7 bin ilave olacak şekilde

Yani mart ayında 47+21=68 bin tl yatacak maaşlar

Yan ödeme kararnamesi ile birlikte Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak 7000 TL (YediBin TürkLirası) hayırlı olsun. ( Ankara dan kesin Bilgi)

Toplam 100 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi