Editörler : E.Kayı Han

baha3454
Şube Müdürü
28 Şubat 2024 10:10

Her yıl bu dedikoduları çıkaran kişiler insan olamaz, kuruma zarar veriyor
28 Şubat 2024 10:18

keşke bu duruma dusurenlerde biraz utansa
baha3454, 1 yıl önce
Her yıl bu dedikoduları çıkaran kişiler insan olamaz, kuruma zarar veriyor

baha3454
Şube Müdürü
28 Şubat 2024 10:19

bütün memurlarda sanıyor ki asker sürekli zam aliyor

armina45
Aday Memur
28 Şubat 2024 10:53

Bölük astsubayları doğru diyor. Siz yalan diyorsunuz.kime inanacagiz

baha3454
Şube Müdürü
28 Şubat 2024 14:43

Sen herhalde MIT de doktora yaptin
SorunCevaplayıN, 1 yıl önce

Umut ne anlamışsın be begenmiyorsan masa basi memurluğa geç. Aaa pardon o sınavla alıyor sen muhtemelen hiçbir niteligin olmadığı için ordasin. Sözüm sinavla gelenlere değil. Onlar muhtemelen böyle ağlamaz zaten.

serefsenyil
Kapalı
28 Şubat 2024 16:37

MSB kararname teklifini geri çekti, yan ödemenin akıbeti belli değil.

28 Şubat 2024 17:01

Çeksin tabi..İhtiyacımız mi varki !!! 7/24 dağ bayır, sınır ötesi her yerde çalışıyoruz Allah'a şükür masa başı memurdan bile az alıyoruz niye geri çekmesinler
serefsenyil, 1 yıl önce

Asb535
Aday Memur
28 Şubat 2024 18:13

Git gide balon patlıyor desene.

serefsenyil, 1 yıl önce

Metalik44
Aday Memur
28 Şubat 2024 19:04

Şaka mı bu? Bu bilgileri nereden ve nasıl alıyorsunuz anlamıyorum. Zam isteyen bir kurum neden geri çeksin teklifi. Dalga mı geçiyorsunuz.
serefsenyil, 1 yıl önce

baha3454
Şube Müdürü
28 Şubat 2024 19:50

arkadaşlar emin olun haberin kaynağında olan personel gelip burada kesin soyle böyle demez. sırf gündem yaratmak için abuk subuk şeylere inanmayın.

serefsenyil
Kapalı
28 Şubat 2024 19:59

Miktarı fazla bulmuş olabilir Cb. de bulunan ilgili birim, yeniden düzenlenmesini isteyebilir, geçmişte de oldu, olabilir. Yeniden düzenlenmesi yapılabilir onaya gelir, yada 2023 deki rakamlar ile devam edilir. Bazıları 6.8 yazmış, güldüm, rakam o değil. Seçim sonu ya iyi birşey gelir yada bu yıl da es geçerler. Bu yazdıklarımı teknik olarak aranızda bilenler var.

serefsenyil
Kapalı
28 Şubat 2024 20:19

Seçimden sonrasını bekleyelim derim, bu saatten sonra yan ödemeye zam olur olmaz bilemem, bizde olsun istiyoruz, durumlar belli. Benim diyeceğim bu kadar.

baha3454
Şube Müdürü
29 Şubat 2024 07:26

Ben senin tsk mensubu olduğuna bile inanmıyorum.
serefsenyil, 1 yıl önce

Seçimden sonrasını bekleyelim derim, bu saatten sonra yan ödemeye zam olur olmaz bilemem, bizde olsun istiyoruz, durumlar belli. Benim diyeceğim bu kadar.

29 Şubat 2024 07:34

Can sıkıntısı işte millet çarşı pazar geziyor forumda..
baha3454, 1 yıl önce
Ben senin tsk mensubu olduğuna bile inanmıyorum.

Astsubay3405
Aday Memur
04 Mart 2024 19:45

Balon söndü galiba kimsede ses seda yok

oguzhan_es26es
Aday Memur
06 Mart 2024 10:56

Arkadaşlar yan ödeme / ek zam her ne isim eklenecekse bu yıl için bir çalışma yapıldı. Gerekçe olarak ta TSK personelinin son dönemde gelişen ülke şartlarında eski alım gücünü kaybetmesi ve ekonomik olarak zayıflama durumları ele alınarak yapıldı.Bununla ilgilide birliklere son 8 ay içerisinde gelişmeler ilgili evrak kanalıyla da belirtildi(Kesin Bilgi)

Ancak son zamanlarda yapılan çalışmanın olumlu sonuçlanması ve usulüne uygun yürürlüğe girmesi için yapılan işlemlerde birileri / biri tarafından duraklatıldığı ve ileri dönük tarihe atıldığı bilgisi yeralmaktadır. Bunun nedeni de bütçeye senelik olarak 25 Milyar ₺ gibi bir ek gidere yol açtığı ve seçim döneminden sonra oluşturulucak genel olarak ek vergi zammı ve genel zamlarla hesaplanan kaynak ile mayıs ayı içerisinde (kesinlik kazanmamakla birlikte) planlanan/yapılan çalışmanın yürürlülüğe girip ek zam/yan ödeme verilme ihtimali olabileceği değerlendirilmektedir. (En azından yapılan somut çalışmanın bir kazanım kazanması durumu için)

Kısacası Mart ayında kimsenin umutlanıp ek bir ödeme/zam bekleyip umut etmesi yersiz bir hava oluşturacaktır. Çünkü çalışmanın %99 askıya alınma ve duraklatılma durumu söz konusudur. Sağlıcakla kalın

Saygılarımla..

serefsenyil
Kapalı
13 Mart 2024 01:20

Yukarıdaki yazıyı yazan kardeşime teşekkür ederim. Doğruyu yazmış. Aynen katılıyorum.

Bizde aynını demeye çalıştık ama neredeyse asker olmadığımız yorumlarını okudum, üzüldüm. Hatta özelden yazayım dedim Baha kardeşime mesaja kapalıydı. Yan Ödeme miktarı 7+ ve gerçekten de vardı ama bana yaklasık 9 gün önce bir büyüğümüzden gelen bilgi; seçim sonuna kadar kasdediliyor anlaşılan : "İkinci bir emire kadar memur ve memur emeklilerine (TSK dahil) yapılacak zam veya tazminat adı altındaki tüm iyileştirmeler durduruldu" sanırım bu her şeyi açıklıyor.

Umut0621
Genel Müdür
13 Mart 2024 03:05

Önce 15 mart, sonra 15 nisan şimdide mayıs mı deniliyor? Malesef benim umudum kapmadı artık. Boşuna bir bekleyiş bu. 15 martta yatsa yatardı
13 Mart 2024 03:21

Bizim birilerinin umurunda olduğumuzu zannetmiyorum. Askerin maaşı ile diger memurlarin maaşının eşit olması zaten bunun açık bir örneği. 6 yıldir ek bir zam yapılmıyor neden acaba? Kac gündür bu forumda yalvar yakar oldu millet.

baha3454
Şube Müdürü
13 Mart 2024 07:02

arkadaşlar burda yalan söyleyenlere inanmayın. Her yıl yan odeme cikicak tarihlerde balonlar başlar. Her yıl yan odeme çıkar. yine bu yılda cikciak ancak herhalde bir artırma yok
Toplam 100 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi