devrem çok şükür çok sevindik önce sağlık kendin için , ailen için dik durmalısın zor da olsa hepimiz için geçerli yapmalısın , yapmalıyız . kendine dikkat etmelisin . hepimiz için hem mental olarak hem bedenen çok zor ve yıpratıcı bir süreç ki yemenden, içmenden tut ,uykuna kadar , günlük rutinin , çevren , eşin , dostun , arkadaşların , akrabalarının vs vs . herkesten ve her şeyden uzaklaşmak istediğimiz bir süreç ki altını çiziyorum her anlamda katlanılması zor . ama sonuç elbette hayırlısıyla iyi olacaktır ben buna eminim ve inanıyorum ama her şeyin başı sağlık çünkü o olmadan iyi olsa da bir anlam ifade etmiyor . tekrardan çok geçmiş olsun senin adına ilk mi mesajınla ne kadar üzüldüysek şu an bir nebze olsun mutlu olduk , oldum . dikkat et kendine , hepimiz zor da olsa dikkat etmeliyiz . sonuç olarak da günler zor da olsa bir bir geçiyor ama inşallah en kısa zamanda iyi haberler alacağımız günler yakındır diye düşünelim dua edelim . rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkese iyi geceler
devrem çok şükür çok sevindik önce sağlık kendin için , ailen için dik durmalısın zor da olsa hepimiz için geçerli yapmalısın , yapmalıyız . kendine dikkat etmelisin . hepimiz için hem mental olarak hem bedenen çok zor ve yıpratıcı bir süreç ki yemenden, içmenden tut ,uykuna kadar , günlük rutinin , çevren , eşin , dostun , arkadaşların , akrabalarının vs vs . herkesten ve her şeyden uzaklaşmak istediğimiz bir süreç ki altını çiziyorum her anlamda katlanılması zor . ama sonuç elbette hayırlısıyla iyi olacaktır ben buna eminim ve inanıyorum ama her şeyin başı sağlık çünkü o olmadan iyi olsa da bir anlam ifade etmiyor . tekrardan çok geçmiş olsun senin adına ilk mi mesajınla ne kadar üzüldüysek şu an bir nebze olsun mutlu olduk , oldum . dikkat et kendine , hepimiz zor da olsa dikkat etmeliyiz . sonuç olarak da günler zor da olsa bir bir geçiyor ama inşallah en kısa zamanda iyi haberler alacağımız günler yakındır diye düşünelim dua edelim . rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkese iyi geceler
yenimemur2018 , 1 yıl önce
kıymetli meslektaşlarım hepiniz sağolun varolun biraz geç yazdım kusuruma bakmayın hepiniz çok iyi insanlarsınız değerli meslektaşlarım bulunduğum ilin üniversite hastanesine başka bir doktorun referansiyla gittim durumu öncesinde anlatmışlar hiç sıra falan beklemeden bütün tahlilleri tetkikleri yaptılar uzun sürdü hepsi sonuçlandı çok şükür korkulan olmadı kanda enfeksiyon tespit edildi buna bağlı olarak alt ast değerlerinin yükseldiği ve ilk sonuçları yanılttığı söylendi ilaç tedavisi 2 hafta sonra tekrar gelmem söylendi kilo kaybım içinde strese bağlı denildi 78 kilodan 64 kiloya kadar düştüm değerli meslektaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum böyle bir şeyin korkusu bile hiç bir şeyin sağlıktan daha önemli olmadığını hissettiriyor açıkçası o korkuyu yaşadım her şeyiyle iyisiyle kötüsüyle bu günlerin bu zor günlerin bir an evvel bitmesini hepimizin işimizin başına dönmesini ve bunun olabilecek en kısa sürede gerçekleşmesi umuduyla hepinize ayrı ayrı saygılar