Editörler : swat3410
«606162636465666768697071»

JİLET34
Aday Memur
26 Şubat 2024 13:58

Kardeşim bende 13 ay boyunca ihraçta kaldım döndüm. beş parasız kalmıştık. 13 ay boyunca her gün telefonum ne zaman çalacak gel başla diyecekler diye bekledim. çalışmak istedim iş vermediler. siz biraz daha iyisiniz açıktasınız maaşınızın bir kısmını alıyorsunuz. sakın kendini bırakma çocuklarının gözünde aciz güçsüz duruma düşemezsin. Unutma her şer de bir hayır vardır bunu yaşayarak göreceksin. İnşallah güzel bir şekilde atlatırsınız Allah yardımcınız olsun

yenimemur2018, 1 yıl önce
Bu hayatta yaşanılan her şey başka bir oluşuma sebep mi yada her şey bir bahane mi 3 gündür halsizlik şiddetli baş ağrısı vücudumun belli noktalarında sararma şikayetlerim vardı bu akşam üzeri halsizligim dahada arttı özel bir hastaneye gittim doktor kan tahlili istedi sonuçlardan şüphelendi bende başka bir tanıdık olan doktora sonuçları gönderdim çokta iyimser bir cevap alamadım acil bir şekilde onkoloji uzmanına gözükmem gerektigini söyledi pazartesi gidecem 2 ay içinde kendimde ki değişimi zaten fark etmiştim de bu kadar hızlı olabileceğini hiç tahmin etmemiştim biri 4 biri 1,5 yaşında 2 çocuğum var olabilecek her türlü sonuca hazırım da 2 çocuğum ne olacak diye sorunca boğazım düğümleniyor

Boris61
Aday Memur
26 Şubat 2024 14:05

devre yanlış anlamada eskiden biz bayrampaşa çevikte iken millet mescittte kimlik düşürürdü seninkide ona benzemiş:)

Ankara polisi, 1 yıl önce

Arkadaşlar ben Menzile ziyarete de gittim beni de 25 Aralıkta şubeden çıkardılar, 27 Aralıkta açığa aldılar. Menzilciler diye bir şebeke yoktur. FETÖ Türkiye?ye sokulmuş Truva atıdır. Bunun dışında kalan herkes onlar için tehlikeli, virüslüdür. Bu kodlamalar da bunun ispatıdır.. Ama hepimiz bu cendereden çıkacağız Allah?ın izniyle.

Marazz007
Kapalı
26 Şubat 2024 14:14

Devrem ağzına sağlık ben o kimliğin birini buldum saf gibi götürüp nöbetçi amirliğine teslim edeyim dedim

Ordaki arkadaş güldü abi muhabbeti bilmiyor musun sen dedi kimlik düşürmenin

Yokl la ne bileyim dedim

Sen onu bulduğun yere geri koy demişti :))

Boris61, 1 yıl önce

devre yanlış anlamada eskiden biz bayrampaşa çevikte iken millet mescittte kimlik düşürürdü seninkide ona benzemiş:)

Astalavista33
Aday Memur
26 Şubat 2024 15:58

??Varmı gelişme arkadaşlar??

Neslihan95
Memur
26 Şubat 2024 16:30

EA kodundan emin misiniz?

Marazz007, 1 yıl önce

Beni de şubeden çıkardılar bu perşembe günü Türkiye genelinde şubelerden çıkarılanlar oldu arkadaş bir şekilde öğrenmiş bu Kodlama muhabbetini düşman/ılımlı veya kazanınabilir veya zararı yok diye ibare düşmüşler 2011/12 arasına bizim gibi çoğu Şubeden çıkarılan kişiye. açığa alma olayını da EA koduna yapmışlar diye duyduk teyide muhtaç tabi

geçtik karakola çalışıyoruz

Müdür bey demiş bu son şubelerden çıkarılanlara açığa alma soruşturma olmayacak ama Tem Kom İstihbarat dairesi bu birimlerde çalışmaları uygun değil Demiş

At izi it izine karıştı bekleyip göreceğiz.

Marazz007
Kapalı
26 Şubat 2024 16:54

Yazdım ya teyide muhtaç diye

Sadece bir duyum

Ama net olarak bilen yok

Kısacası soruşturma aşamasında dosyadaki gizlilik kalkınca zaten göreceksiniz tek temennim inşallah açıktan dönmeniz en kısa zamanda

Neslihan95, 1 yıl önce

EA kodundan emin misiniz?

26 Şubat 2024 16:55

Bugünde sordurdum gizlilik devam ediyormuş

kulahmed
Kapalı
26 Şubat 2024 16:58

Varmı devrem haber..

güzel düşünceleriniz için teşekkürler kaderin önüne geçilmez yarın olsun hayır olsun

İsnur25
Aday Memur
26 Şubat 2024 17:01

Gidebildinizmi hastaneye varmı bir gelişme. Yapabileceğimiz birşey varsa söyleyebilirsin.

Bu hayatta yaşanılan her şey başka bir oluşuma sebep mi yada her şey bir bahane mi 3 gündür halsizlik şiddetli baş ağrısı vücudumun belli noktalarında sararma şikayetlerim vardı bu akşam üzeri halsizligim dahada arttı özel bir hastaneye gittim doktor kan tahlili istedi sonuçlardan şüphelendi bende başka bir tanıdık olan doktora sonuçları gönderdim çokta iyimser bir cevap alamadım acil bir şekilde onkoloji uzmanına gözükmem gerektigini söyledi pazartesi gidecem 2 ay içinde kendimde ki değişimi zaten fark etmiştim de bu kadar hızlı olabileceğini hiç tahmin etmemiştim biri 4 biri 1,5 yaşında 2 çocuğum var olabilecek her türlü sonuca hazırım da 2 çocuğum ne olacak diye sorunca boğazım düğümleniyor

efe46100
Aday Memur
26 Şubat 2024 19:02

Ah be devrem gelsende iki kelime yazsanda içimizi rahatlatsan....

güzel düşünceleriniz için teşekkürler kaderin önüne geçilmez yarın olsun hayır olsun

Serhat3634
Kapalı
26 Şubat 2024 20:35

Kardeşim Allah seni ailene ,eşine, çocuklarına bağışlasın.Rabbim sana acil şifalar versin?:(

yenimemur2018
Yasaklı
26 Şubat 2024 23:12

kıymetli meslektaşlarım hepiniz sağolun varolun biraz geç yazdım kusuruma bakmayın hepiniz çok iyi insanlarsınız değerli meslektaşlarım bulunduğum ilin üniversite hastanesine başka bir doktorun referansiyla gittim durumu öncesinde anlatmışlar hiç sıra falan beklemeden bütün tahlilleri tetkikleri yaptılar uzun sürdü hepsi sonuçlandı çok şükür korkulan olmadı kanda enfeksiyon tespit edildi buna bağlı olarak alt ast değerlerinin yükseldiği ve ilk sonuçları yanılttığı söylendi ilaç tedavisi 2 hafta sonra tekrar gelmem söylendi kilo kaybım içinde strese bağlı denildi 78 kilodan 64 kiloya kadar düştüm değerli meslektaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum böyle bir şeyin korkusu bile hiç bir şeyin sağlıktan daha önemli olmadığını hissettiriyor açıkçası o korkuyu yaşadım her şeyiyle iyisiyle kötüsüyle bu günlerin bu zor günlerin bir an evvel bitmesini hepimizin işimizin başına dönmesini ve bunun olabilecek en kısa sürede gerçekleşmesi umuduyla hepinize ayrı ayrı saygılar

Suskunadam01
Memur
26 Şubat 2024 23:33

devrem çok şükür çok sevindik önce sağlık kendin için , ailen için dik durmalısın zor da olsa hepimiz için geçerli yapmalısın , yapmalıyız . kendine dikkat etmelisin . hepimiz için hem mental olarak hem bedenen çok zor ve yıpratıcı bir süreç ki yemenden, içmenden tut ,uykuna kadar , günlük rutinin , çevren , eşin , dostun , arkadaşların , akrabalarının vs vs . herkesten ve her şeyden uzaklaşmak istediğimiz bir süreç ki altını çiziyorum her anlamda katlanılması zor . ama sonuç elbette hayırlısıyla iyi olacaktır ben buna eminim ve inanıyorum ama her şeyin başı sağlık çünkü o olmadan iyi olsa da bir anlam ifade etmiyor . tekrardan çok geçmiş olsun senin adına ilk mi mesajınla ne kadar üzüldüysek şu an bir nebze olsun mutlu olduk , oldum . dikkat et kendine , hepimiz zor da olsa dikkat etmeliyiz . sonuç olarak da günler zor da olsa bir bir geçiyor ama inşallah en kısa zamanda iyi haberler alacağımız günler yakındır diye düşünelim dua edelim . rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkese iyi geceler
kıymetli meslektaşlarım hepiniz sağolun varolun biraz geç yazdım kusuruma bakmayın hepiniz çok iyi insanlarsınız değerli meslektaşlarım bulunduğum ilin üniversite hastanesine başka bir doktorun referansiyla gittim durumu öncesinde anlatmışlar hiç sıra falan beklemeden bütün tahlilleri tetkikleri yaptılar uzun sürdü hepsi sonuçlandı çok şükür korkulan olmadı kanda enfeksiyon tespit edildi buna bağlı olarak alt ast değerlerinin yükseldiği ve ilk sonuçları yanılttığı söylendi ilaç tedavisi 2 hafta sonra tekrar gelmem söylendi kilo kaybım içinde strese bağlı denildi 78 kilodan 64 kiloya kadar düştüm değerli meslektaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum böyle bir şeyin korkusu bile hiç bir şeyin sağlıktan daha önemli olmadığını hissettiriyor açıkçası o korkuyu yaşadım her şeyiyle iyisiyle kötüsüyle bu günlerin bu zor günlerin bir an evvel bitmesini hepimizin işimizin başına dönmesini ve bunun olabilecek en kısa sürede gerçekleşmesi umuduyla hepinize ayrı ayrı saygılar

Dimatao
Yasaklı
26 Şubat 2024 23:51

Dosyası Danıştay'ta olup dosyası onanan varmı

Astalavista33
Aday Memur
27 Şubat 2024 00:32

Varmı bi gelişme devrem??? Bildiğin bişey varsa paylaşırsan sevinirim devrem?

Dimatao, 1 yıl önce

Dosyası Danıştay'ta olup dosyası onanan varmı

Dimatao
Yasaklı
27 Şubat 2024 00:40

Bildiğim bir şey yok yanlış yere yazdım idare mahkemesi iade edilenler sayfasına yazacaktım buraya yazdım zaten sizin Danıştayla bir işiniz yok daha

Astalavista33, 1 yıl önce

Varmı bi gelişme devrem??? Bildiğin bişey varsa paylaşırsan sevinirim devrem?

Parpali1243
Aday Memur
27 Şubat 2024 00:42

Buradaki bu birlik beraberliği görmek ne güzel. Tam meslektaş dayanışması. Araya girip fitne çıkarmak isteyenlere müsaade etmeyelim. Sonuçta çok büyük çoğunluğumuz belkide hepimiz haksızlığa uğramış iftiraya maruz kalmış kişileriz. Ama ben inanıyorum ki güzel günler yakın. Masum olan herkes dönecek bundan zerre şüphem yok. Bu yüzden sizden ricam sağlığınıza dikkat edin. Stres yapmayın üzülmeyin. Zira sağlığımızı kaybettikten sonra geri dönsek de çok bir şey ifade etmez. Rabbim hepimize sanırlar versin ve tez zamanda işimize dönmeyi nasip eylesin

Neslihan95
Memur
27 Şubat 2024 01:01

Devrem o kadar mutlu oldum ki anlatamam, çok geçmiş olsun :)

Ankara201806
Aday Memur
27 Şubat 2024 10:16

Bugün iki ay oldu uzatma kararını tebliğ ederler muhtemelen

Neslihan95
Memur
27 Şubat 2024 11:13

Anlayamadığım kısım şu. Kanun açık açık söylüyor "Disiplin kurullarında yapılan tahkikatlarda, fiilin disiplin amiri tarafından öğrenilmesinden itibaren altı ay ve her hâlde disiplin cezasını gerektiren fiil ve hâllerin işlendiği tarihten itibaren iki yıl geçtikten sonra disiplin cezası verilemez." Şimdi hadi emniyet topa girmeyip ihraç etti diyelim, mahkeme bu kanuna istinaden nasıl red vermeyecek mesela ve elde de herhangi bir somut delil yokken ? Polyannacılık da oynamıyorum düşünüyorum aklıma başka bir şey de gelmiyor.

Ankara201806, 1 yıl önce

Bugün iki ay oldu uzatma kararını tebliğ ederler muhtemelen

Toplam 3113 mesaj
«606162636465666768697071»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi