Editörler : E.Kayı Han

Moriartyz
Yasaklı
02 Şubat 2024 20:33

cumhurbaskanına hakaretten ceza alan adamı bu ulkede memur yaparlarsa vay o ulkenım haline.
Anyelaaley, 1 yıl önce
CB hakaret hagb m var 3 yıl sonra sınava giricem olumsuz mu olur

Moriartyz
Yasaklı
02 Şubat 2024 20:36

bu arada kadın, tiktoktan buldum aağa sola gönderdim
Anyelaaley, 1 yıl önce
CB hakaret hagb m var 3 yıl sonra sınava giricem olumsuz mu olur

unlskr
Aday Memur
02 Şubat 2024 22:02

işte 657 de direk bu suçlar demiyor, DMK 125/E-G : MEMURLUK SIFATI İLE BAĞDAŞMAYACAK NİTELİK VE DERECEDE YÜZ KIZARTICI VE UTANÇ VERİCİ HAREKETLERDE BULUNMAK diyor. Yani bu suçlar dışında idare istediği her suçu bu kapsama sokuyor onu anlatmak istiyorum

unlskr
Aday Memur
02 Şubat 2024 22:07

657 de bu suçları tek tek demiyor DMK 125/E-G : MEMURLUK SIFATI İLE BAĞDAŞMAYACAK NİTELİK VE DERECEDE YÜZ KIZARTICI VE UTANÇ VERİCİ HAREKETLERDE BULUNMAK diyor yani idare istediği suçu bu kapsama sokup senin ile ilgili kararı istediği gibi verebiliyor
02 Şubat 2024 23:16

Neden allah mı cb mi? cezasını verirsin memuriyet ile ne alakası var ayrıca cb parti başkanı ayrıca

Moriartyz, 1 yıl önce
cumhurbaskanına hakaretten ceza alan adamı bu ulkede memur yaparlarsa vay o ulkenım haline.
02 Şubat 2024 23:18

Öyle bir durum varırsa direk atıyorlar ve bunun için Yargıtay'da kesinleşmesi gerekir kaldı ki

https://www.memurlar.net/haber/1009974/facebook-ta-teror-paylasimlari-yapan-ogretmene-ret.html kadın beraat alıyor...ve mesleğe devam ediyor atmak kolay değil geçiniz

unlskr, 1 yıl önce
657 de bu suçları tek tek demiyor DMK 125/E-G : MEMURLUK SIFATI İLE BAĞDAŞMAYACAK NİTELİK VE DERECEDE YÜZ KIZARTICI VE UTANÇ VERİCİ HAREKETLERDE BULUNMAK diyor yani idare istediği suçu bu kapsama sokup senin ile ilgili kararı istediği gibi verebiliyor
03 Şubat 2024 00:24

48 a maddesi memuriyete giriş maddeleri açık yazıyor

Hırsızlık suçu

Dolandırıcılık suçu

Güveni kötüye kullanma suçu

Görevi kötüye kullanma suçu

Rüşvet suçu

İrtikap suçu

Zimmet suçu

Özel belgede sahtecilik suçu

Resmi evrakta sahtecilik suçu

Parada sahtecilik suçu

Kıymetli damgada sahtecilik suçu

Mühürde sahtecilik suçu

Hileli iflas suçu

Varsa memur olamıyorsun ama memurken polis işe sarhoş gelmek yüz kızartıcı suça giriyor mesela böyle ayrımlar elbet var cb ye hakaret yazmıyor ama baya tartışmalı durum zira mahkemeler korkuyor mesela şahsıms dava açmaya çalışıldı hakaretten olmadı cb ye hakaretten incele dedi kyoku kaldırdı sulh ceza hakimi gittiler halkı kin tahrikten açtılar yapmadığım bir olay sebebiyle ayrıca onun için yapmansanda yaptı diyorlar çünkü herkes kraldan çok kralcı yanına sürgünde veriyorlar engell durumuna siciline işle alakalı olup olmadığına bakmadan...

Şikayet eden kişiyle aynı yerde kalması sorun adamı 1500 km öteye sür sanki ilde başka yer yokmuş gibi tek merkezi olan kurummuş gibi yapıyorlar sindirme baskı amaçları ...

Onun için Danıştay vb emsal kararlar oluyor bakmak lazım bu yukarıdakiler genel geçer kesin olay sen taciz ettin birini (biri mesajla taviz ettin dedi mi sıçtın) hemen disiplin cezası sürgün mesela araştırma yok

Sen muhalifssin kur kumpası tetikçi teftişlermelleri kalemlerinde hemen işi bitiriyor disiplin amiri de sğrün genel müdürlükte hemen sürüyor dava açınca da kamu yararı hizmetlerin değişen dünya düzeni diyerekten bir taşınma maliyeti 200 km mesafeye 40 50 bin olmuş umrunda mı hayır.

Onun için allahtan emsal kararlar var bölgede falan birlik oluyor ilk derece de olmasa da çok fazla.

8 9 ay oldu sürgün davası açalı hesap et

Disiplin cezalarına da aynı süre kaldı ki benim cezalarımı kınamayı müfettiş kademeyi kurul verdi ama benden savunma alınmadı hangi fiile hangi suç denmedi bunu bunu yapmışsın ifade ver cevap ben yapmadım tekrar posta yoluyla cevap siz yapmışsınız savunmanızı verin sonra peyderpey cezalar ve sürgünler geldi önce kınama sonra iki seçim arası 1000 km ye sürgün sonra kademe ilerlemesi esası geçtim usulden bozulmalı dava

Ysf555
Aday Memur
04 Şubat 2024 21:38

Hangi kurum ceza almışsın idari olarak zaten 1yıl üstü kasten işlenen suçtan ceza alırsan ihraç olursun kararın kesinleşmesi gerekir olayı ve kurumu özelden yaz

04 Şubat 2024 21:56

Hagbe bağlanır kapanır Ağustos 2024 son ama genelde eften püften olaylar sebebiyle erteleme hagb vb bağlıyorlar.

Ysf555, 1 yıl önce

Hangi kurum ceza almışsın idari olarak zaten 1yıl üstü kasten işlenen suçtan ceza alırsan ihraç olursun kararın kesinleşmesi gerekir olayı ve kurumu özelden yaz

04 Şubat 2024 21:58

Tck 158 nitelikli dolandırıcılğa giriyor ilk sayfada yazmış

Ysf555, 1 yıl önce

Toplam 30 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi