Editörler : Pangaea
09 Ocak 2024 01:15

Kpss sınavı

Arkadaşlar merhaba Türkçe Öğretmenliği mezunuyum bölümü isteyerek okumadım daha çok aile baskısı yüzünden tercih ettim. Açıkçası bölümü severek okumadım. Dil bilgisi yönünden zayıfım bu yönümü geliştirmek için uğraştım ama olmuyor. İki sene kendi bölümümden ücretli öğretmenlik yaptım ders anlatmakta konuyu öğrencilere anlatmakta bi sıkıntı yaşamıyorum ama öğrenciler konuyla alakalı bir soru getirdiklerinde çözemiyorum. Bu durum beni oldukça yıprattı. Bu yüzden kpss bile çalışmak içimden gelmiyor mezun olalı iki yıl oldu ama kpss konusunda gram isteğim yok. Kusura bakmayın biraz kendimi anlatmam dertleşmem lazımdı. Konuyu uzattığım için tekrardan özür dilerim. Esas sorum şu olacak kpss de öabt ve eğitim bilimleri sınavına girmeden sadece gkgy sınavına girsem memurluk için puan hesaplanıyor değil mi ?

ya sabır!
Aday Memur
09 Ocak 2024 10:25

Evet hocam hesaplanıyor öabt ve eğitime gitmene gerek yok bunlar sadece öğretmenlik için

İbrahim.yalcinkaya
Aday Memur
09 Ocak 2024 16:20

Teşekkür ederim hocam.

ya sabır!, 1 yıl önce

Evet hocam hesaplanıyor öabt ve eğitime gitmene gerek yok bunlar sadece öğretmenlik için

aoztur56
Aday Memur
14 Ocak 2024 16:55

Sorunuz zaten cevaplanmış ben de bir ekleme yapayım. Memur olarak atanabilmeniz için ÇİFTLİ YILLARda yapılan sınava girmeniz gerekmektedir. 2024 GKGY sınavına girerseniz memur olarak atanabilirsiniz ama 2025 sınavına girdiğinizde memur alımlarında kullanamazsınız. Ayrıca p3 puanınız 2 yıl geçerli oluyor.

İbrahim.yalcinkaya
Aday Memur
15 Ocak 2024 13:49

Teşekkürler hocam.

aoztur56, 1 yıl önce

Sorunuz zaten cevaplanmış ben de bir ekleme yapayım. Memur olarak atanabilmeniz için ÇİFTLİ YILLARda yapılan sınava girmeniz gerekmektedir. 2024 GKGY sınavına girerseniz memur olarak atanabilirsiniz ama 2025 sınavına girdiğinizde memur alımlarında kullanamazsınız. Ayrıca p3 puanınız 2 yıl geçerli oluyor.

penac
Şube Müdürü
03 Şubat 2024 19:04

Ücretli öğretmenliği bir dershanede mi yaptın ?

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi